Måndag

Hejsan, kom hem till mantorp för ett tag sen, skönt. Skolan idag va seg, men vi gjorde inte ås mycket fick böcker och gick igenom kriterier och sådär, inte alls kul.

Ska snart äta sen ska jag över till Linda och hålla på med datorn litegrann, Sen ska jag plugga lite på Tyskan, de sätter sig nog rätt snabbt eftersom de är typg självklara saker man ska kunna när man går i nian. Ja så jag ska upp och plocka på mitt rum, sen mat och efter de ska jag över till linda, hörs senare !


Skola i morgon

ja, i morgon börjar skolan på riktigt. Känns väll sådär, men de här året ska jag verkligen satsa på skolan för jag har insett att de är de här som bygger min framtid, så de blir att pluggapluggaplugga.. hur tråkigt de än låter. Så jag ska väll kolla hur tågen går i morgon så jag hinner till skolan, sätta skolan och sätta på en film så jag somnar. Ja i morgon börjar allvaret, skjut mig snälla !


sötnoos



 haha är han inte söt eller !!


Aragon min stolle



hahha de är sjukt va han höll på, men jag älskar dig ändå hur jobbig du än kan va.
tråkigt att bilderna blev så dåliga. Men de är classe som suger på att ta kort. haha


Nu är det jul igen !

HAHA gissa vad jag åt nyss !

Lussekatter ! muums ,


Gotland 9A


Jonna och madde

sofia (bärta) och jonna

Madde och Björn

Emil


Klass 9A

Min sko gick sönder...

Julia got a big ass !

fika på skafferiet

Ante och Emil inne i min tidning,

Crille vill inte åka hem, buuuhu

hmm, sne bild men de är tingis och Jonas när vi käka glass innan båten gick


ska hämta sladden

Hejsan, jag har fortfarande inte lagt in bilderna och ingen har skickat något till mig, jag ska logga in på msn nu och se om Sofia är inloggad sen ska jag skicka sms till linda och fråga om jag kan låna hennes mobil sladd, vi hörs om en stund, puss !

Hemma igen

heejsan, jag kom hem från Gotland i går men då orkade jag inte skriva och idag har jag varit på stan hela dagen och vart i klocket med Madde, Blev att Classe kom och hämta oss i klocket så hängde Madde med hit ut till Kona, haha. Vi gör inte så mycket, Madde ligger i soffan och kollar på tv och jag sitter här vid datan och vi tar de bara lugnt, måste ju vila upp sig inför första veckan i skolan (som går enligt schema. )

Gotland va rätt nice i allafall, Fint väder och sådär, men vi sola inte så mycket men däremot så cykla vi HEEELA tiden typ. Sjukt jobbigt men bra träning. Blev mycket mat, jag som i vanliga fall brukar äta 1-2 gånger om dagen åt typ 5 gånger på en dag. Så har väll blivit tjock nu, haha nejdå men de försvinner snart jag lovar.
Jag ska snart ta och hitta på något fråga madde om hon vill se på film eller nått. Jag har ju en hel hög med lånade filmer där uppe i mitt rum, får väll se om vi hittar någon båda vill se på. Hm, bilder får ni kanske i morgon, jag måste ha en mobil sladd till datan och min är i Norrköping så jag får låna lindas eller något. Ja de löser sig på något sätt. Puss på er !

Byebye hörs i slutet av veckan

Nej , nu är jag klar, ska åka snart. Eller jonna kommer snart, om en timme är vi på väg, Vet inte om de är kul eller inte, men de märks väll, Fan va varmt de är här inne, måste ut på balkongen när jag har skrivit klart. Om jag ska va ärlig så är jag inte ens trött. De är heelt sant, haha.

Men vi hörs i slutet av veckan puss på er ! Kommer sakna er som fan ! Byebye !

Jonna skickar

Vackra bilder, vi garvar ihjäl oss typ ,as kul !



Sen vill jag såååå gärna lägga ut en bild på Fia men hon kommer DÖDA mig då och då menar jag verkligen DÖDA mig !


gammla bilder !


jag och fia  i julas typ

jag och bäbis i julas typ

ska inte du äta ? Julas typ igen


Tre timmar

Nu är de tre timmar kvar till avgång ! TJAAARÅ ! :D

Bra humör !

Fan va jag är på bra humör asso ! Älskar att va uppe om nätterna för oftast blir jag på så bra humör! Snart ska jag jag börja fixa här hemma eller om typ 2,5 timme men fan samma skit fan haha, aa lyssna på massa bra musik och har humöret uppe.

Jag och jonna har snackat nu i kväll ., Vi bah
 Julia - Skulle va nice att åka utomlands med en kompis !
Jonna - A ellerhur
Julia - Vi sommarjobbar nästa år då och sparar pengarna och åker då !
Jonna - ja fifän, skulle va as nice !
Julia - Tror du vi kommer få ? :o
Jonna - Vet inte....

haha men jooooo , de ska gå ! skulle va as kul att åka med min bästavän utomlands !

Lägger in låtar på mobilen

shuu, nu har alla gett mig låtar. De kommer ta 44 minuter att lägga in alla på mobilen ! haha shiet asso, Men de kommer ju äga när jag sitter på bussen och har massa musik på mobilen. Då kan jag ju inte tröttna heller, de är ju naaajs, nej har ni märkt en sak eller ? Jag skriver så jävla flummt när jag bloggar på natten, men jag är bara så jävla övertrött, jag sitter själv i mammas säng och skrattar åt ingenting, normalt, nej? Men så är de i bland i allafall ni ska jag snacka med jonnna  pöööözz

Damp, är inte trött längre !


But I don't care !

Fuck you bitches !! daah, nej jag skoja !

'Skoja

jag orkar inte blogga och jag har inge bilder, så de kommer bara bli tråkigt, men när jag kommer hem från Gotland ska ni få bilder de svär jag på ! Nu kommer jag inte skriva från mån-fre bara så ni vet, ni kan ju komma tillbaka då! Nej men nu ska jag dampa vidare på msn med mina kompisar som med ska va vakna I think , hare så bra så hörs vi i innan helgen,

Bloggnatt !

Jag ska blogga järnet inatt, längesen va ? Ska va vaken hela natten med jonna älskling, ska ju upp fan typ 6 , uuusch , ska ju sova i bussen. Så här kommer dagen i morgon se ut för mig ,

- Jonna hämtar mig och vi åker till skolan
- Vi går på bussen mot nyneshamn
- Går av och fixar med båt biljetterna
- Är på båten
- Går av båten packar in alla väskor i en bil
- Går och hyr cyklar
- Cyklar till Gustavsvik
- Lägger in grejerna och kollar in rummen
- Duscha och fixar mig
- Cykla in till stan och käka pizza med klassen
- Åker hem och sover. (BUSA)

Låter skoooj va, mh kommer va på dåligt humör känner jag redan nu, ajdå..
Men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och tända lite ljus och sådär mysigt, jonna ska göra de samma. Sen Raka benen och ha inpackning i håret och sådär, de va as längesen jag tog hand om mitt hår och de behöver verkligen, håret får ju förfan av när jag plattar de. buuhu. Jag som vill ha långt hår. Aja men nu ska jag tappa upp ett bad i allafall. puss på er älsklingar !

Packaaa! stress.

Hejsan, idag vaknade jag halv 2 ungefär sen packa jag ner lite kläder och åkte till mantorp. mamma håller på att tvätta mina kläder som jag ska ha med mig till gotland, vi åker dit med klassen i morgon. Vi ska åka om en timme ungefär och jag har inte packat något än och nu ska jag äta en glassbåt, kasnke uppdaterar när jag är hemma hos jonna sen, ska sova där inatt. puss på er !

Augustifesten/ karuseller

tjatja, händelserik natt. Drog till Mickis och madde vid 9 typ och fixa håret och sådär, sen så drog vi ner till stan och åkte lite karuseller, kulkul, vi höll på att dö men de va as kul, haha vi bah skrek! Sen träffade vi lite folk. Vi gick till rådhuset för att kolla vilka som va där, de va lite ovänner och folk vi kände där. Sen fick man värsta ragget, naajs. Fan jag kommer inte ihåg vad han sa men de va jätte kul i allafall ! haha shiet ! jaa, sen i allafall blev de lite tjaffs där... Men de fixa vi så de inte blev något. Sen stängde alla karuseller så vi skulle börja gå hemmåt. Så såg vi en tjej ramla baklänges när hon satt på ett räcke, hahahahaha ! Så vi gick fram och hjälpte henne (hon va onykter.) I allafall så fråga vi vad som hände. Då sa hon att hon hade varit i norge dagen innan och shoppat så fick hon reda på att de hade shoppat kläder och alkohol för 35 000 norska kr. Haha, och då hade hon svimmat, hahahaha ! nej med de va sjukt kul i allafall . Sen följde Robin och Stojan mig en bit hem, snälla pojkar. Annars skulle jag fått gått själv från stan.

Sen kom jag hem från stan iallafall satte mig vid datan och så gick jag hem till jimmy och snacka med manne.. En sak vi snacka om va sallad x'd hahahah fan va jag garava ! Nej men nu ska jag lyssna på musik sen måste jag sova för jag ska till mantorp i morgon och packa inför Gotlandsresan, sen skjutsar min mamma mig till Jonna för jag ska sova där i morgon,. Men ha de bra så hörs vi antagligen i morgon., puss på er !

juste, jag fick en ros idag !! :D *stolt*

Augustifesten/ parkeringsdisco

Yeah, nu är jag hemma igen, de blir inte att uppdatera så mycket änr man är på stan hela tiden.
Igår iallafall så drog jag hem till madde efter sklan och träffade kent och några. Sen drog vi till mickis och sedan till lisa för att fixa oss, blev klara vif 10 ungefär och då drog vi till donken för att äta lite mat. Sen blev de att dra till parkeringsdiscot, as kul bara att alla taffsade, de va ju inte så kul. Sen när de va slut sa jag hejdå till mickis madde och reeze. Gick till eneby i spöregnet så de va som agtt jag hade badat när jag väl kom fram. Fick låna lite kläder av emil sen drog vi till Haga och träffade lite folk sen drog vi hem till emil och så sov jag där för jag inte orkade gå hem i spöregnet, och de gick ju inga bussar så sent. ungefär halv 4 på morgonen, haha, sen vaknade vi vid 4 ungefär och så drog jag hem och nu ska jag duscha och dra till mickis och platta håret och sådär och så blir de en kväll på stan igen, Hoppas man träffar mycket roligt folk. puss på augustifesten !
har inga bilder från något !

Augustifesten/ rixfm festival

Haallu, jag hann inte skriva när jag kom hem från stan sen, stressad dönder livet typ idag. De har varit jääte varmt idag, man skulle fan ha åkt och badat eller något i stället för att smringa runt på stan och sådär. Men de har ändå vart kul idag när jag väl kom hem till norrköping i allafall. Träffade Jonna och Emma och gick med de på augustifesten och rixfm, fia var också med man hon åkte hem vid kvarti 10 typ eller något sånt. Kul vare som sagt. Imorgon är det fredag och då kan man ju va där lite längre och då är de nog mer folm som stannar längre med, kommer nog bli skoj, jag ska gå med Jonna och Emma i morgon med I think, men nu måste jag snart sova de är ju skola i morgon och vi ska va i folkparken 10 i 9. undrar när jag måste åka då. Ska kolla sånt, men nu har jag så jäävla int i fötterna efter allt springade idag så de bara värker. så jag ska slappa med lite musik och somna in. Vi hörs i morgon, puss på er ! <3

Janet på scen

Alla hade nävarna i luften !

Fialotta !

Shoppa !

Nu ska jag till linköping och göra av med lite pengar. Kulkul ! Jag hör av mig så fort jag kommer hem ., puss på er och hoppas ni får en trevlig dag, !

Omg ! jätte längesen !


fia älskade mig som bloggerska redan då, aaaaha ! (h)

As snyggt,

white lips we like

Övernattning på skolan

Hejsan, nu har jag varit hemma ett tag efter ha sovit över på skolan, de va lite segt men de dög. Va ju lite kul i allafall.
Ska se om jonna kan skicka lite bilder till mig sen som jag kan lägga in på bloggen. sov typ 2 timmar i  morse och sen har jag inte sovit mer och kommer nog inte göra heller. Jag ska snart duscha och fixa mig och åka tillbaka till norrköping eller om jag åker till linköping och kollar om jag hittar något man kan ha på sig på augustufesten som är i kväll. Kulkul, ALLA kommer att vara där. Puss på det. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen måste jag försöka fixa moppen för den går inte att starta. Den har nog stått för länge. Har inte kört den över en vecka och mitt batteri va as dåligt i den redan innan, aa, vi får se hur de går, annars har jag ett nytt batteri att stoppa i. Puss på er vi hörs antagligen ikväll.

Här är en video från övernattningen i allafall. haha lite psyk min klass är, men de är kul ibland.

kan inte sova.

Nu är filmen slut, den va jävligt bra, men nu kan jag inte sova, de lev att jag satte på datorn igen, ska fan upp snart, usch , vill inte till skolan, känns inte bra dehär asso, men de är soft skolstart, vi ska va på badhuset svoa på skolan och bara snacka och nästa vecka åker vi till Gotland! Men jag vill ändå inte.

Usch jag mår illa med, jag vill bara att sommarlovet ska börja om så allt jag har gjort dåligt kan bli bra igen, men de går ju inte tyvärr. Men jag ångrar ju fan inte allt på sommarlovet. men jävligt mycket, haha aja nu visar jag igen ska snacka klart med emil på msn sen ska jag sova, puss !

film i sängen

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp klockan halv 8 i  morgon. Tummen ner för de. Ska sätta på en film jag fick låna av linda "In to the blue". Hm vad ska man ha på sig i morgon då.. sånt som märks säger jag bara. Skriver blogg i morgon om jag hinner innan jag åker till skolan. puss på er.

jusste vi åker till gotland med klassen på måndag, nått att se fram emot. puss på er igen !

Vart med jonna idag

Heeej, nu är jag tillbaka. Idag har jag varit med min saknade jonna ! Vi gjorde inte så mycket vi va hemma hos mig lite sen drog vi till henne och sen till stan och käka. Sen åkte jag hem. De är ju skola i morgon, oooh noo ! Börjar klockan 10 och slutar halv 1. Inte så farligt, sen ska jag va med jonna och senare vid 8 typ ska jag hem till madde och sova där. På onsdag ska vi sova på skolan, lite segt, men de kan ju bli kul. Sånt som märks. Ja , men de va i allafall kul att träffa min saknade jonna idag, har saknat dig sjukt mycket ! Älskar dig,

A...

tjatja, förlåt för att jag inte har skrivit idag men de hände massa i natt/dag. Så har inte haft någon lust, är i mantorp nu i allafall, men ska hem till norrköping i morgon och träffa jonna. HAHA, hoppas jag inte blir påslagen av ...... hahah ! aja låt honom jag får pengar för de i sånnafall, så onödigt att slå någon som inte ens har gjort något. aja, men nu ska jag upp och kolla på film sen ska jag sova. puss på er.

Gått ner i vikt..

När man går ner i vikt så passar inte skärpen längre och då måste man göra nya hål i det, tänkte visa hur jag gjorde de.

De ni behöver
- Sax
- korköppnare
- skärpet

Tyck igenom korköppnaren i skärpet tills de kommer ut på andra sidan

Tyck sedn in saxen i skäpet så de blir ett större hål, sen är de klart, enkelt!

HAHA


Madde blir lite lakk på fia


Stan hela dagen

Hallu, vart på stan hela dagen med Sofia, madde, yousif och dennis. Kulkul, Vi luffade runt lite åt på donken sen drog vi ut men de börja regna så vi drog in i någon dropin grej,satt där. Men de blev segt i längden så vi drog till vilbergen bara madde jag och yousif. De drog hem till klocket nyss och snart ska jag träffa en annan person., Får se om de blir kul. Vi får inte veta vem de är. Ja, men vi får se hur de går, har nyss bårkat med den här personen jag ska träffa. A. men nu ska jag lyssna på arabmusik, de är as skönt. puss på er så skirver jag senare

lite bilder från dagen får ni med, jag glömmer inte !

dennis luffarN nr,1

Sofia luffarN nr.2

hahaha och ni tror att jag ska skriva att jag är den största luffarN men de tänker jag inte !

Yousif och madde !

morning

hejsan, vaknade precis. ska hoppa in i duschen så jag blir lite piggare. Sen ska jag fixa mig och så vet ni ju redan vad jag ska göra idag typ, för de skrev jag ju i mitt nattinlägg här under. För övrigt är jag jääävligt trött men jag ska inte sova mer, klocken är ju fan halv 3 ! Ja, men jag har inget mer att skriva nu, men vi hörs lite senare puss på er !

Outfit - Fredag


Lila linne - BIKBOK
Vitt linne - Gina Tricot
Jeanstights - VeroModa

ja inget märkvärdigt, men de hade jag på mig i allafall

Pratat i telefon hela natten

Jaa, tro det eller ej, men jag har faktiskt snackat i telefon hela natten igen, sällan,
Blev i allafall att dra till utebion förut med madde, va inte så mycket folk där, helt dött, tror inte jag går på nästa utebio. Gick hem själv idag med, madde får ju inte sova hos mig, men jag kan lova er att hon får de snart, om hon bar flyttar tillbaka till sin mamma. På utebion var de några som dryga mot mig, men jag gjorde inget, satt dör fint och lyssna, kände att de va meningslöst att dryga tillbaka, då skulle de bara bli bråk och de va mååånga fler än va vi va. Menjag blev så jälka irreterad i allafall.

Aa, men skit i det nu. Imorgon ska vet jag inte vad jag ska göra. Någon kommer till mig vid halv 4 sen ska jag väll till klocket och träffa madde och sådär, emil ville ses med men jag vet inte hur de blir med de, vill inte va dum, så om han hör av sig så ska jag väll träffa han ett litet tag i allafall, för jag saknar faktiskt han lite grann. De va längesen vi träffades nu.
Ojdå ,såg hur mycket klockan var nu, shiet och jag är inte ens trött, men jag ska väll sätta på någon film på youtube eller något så jag kan somna. (kan inte ha skivor i min lilla dator.) Så godnatt och puss på er, vi hörs i morgon när jag vaknar.

Jag och madde va lite hungriga så vi köpte mariekex och åt på bussen till utebion

Allt de här va i en jacka madde fick låna av någon, sjuuktfan !


är med madde

är med madde nu , as kul , saknat henne massor, Ikväll ska vi på utebion, sen vet jag inte, madde får ju inte svoa hos mig :( Jag ska nog sova hos henne i morgon kulkul. jaa men nu ska vi ha kul för jag har precis fått reda på något som jag är as glad för och ni får inte veta vad, hahahaha !! hur känns de, ! puss på er och ni vet att jag älskar er !

Hittar inte sladden

jag hittar  inte sladden nu, så ni får bildena i morgon, om de går bra ?
haha ni kan inte göra något åt saken för de får ni i allafall, hahaha ! skoja, nej men nu ska jag bara kolla på bilddagboken, sen ska jag sätta på filmen igen såg ju inte ett skit av den, hehe, puss på er så hörs vi i morgon innan jag drar hem till norrköping, de är sista helgen jag är hemma i norrköping tror jag , sen ska mamma börja städa massa i lägenheten, buuhu, kommer gråta den sista oktober när vi inte har kvar lägenheten mer, bli ju så låångt och allt, men de ordnar sig, de gör de alltid, men nu måste jag sova, eller jag ska ju kolla på film puss på er !

Vart hon linda

ja halluu, Ligger i min säng nu och kollar på Arn tvåan , haha jag satte på den men jag har inte kollat på den någor eftersom jag har suttit i telefon någon timme och pratat med en person, treevligt. Varit hos linda i kväll, jag och classe drog till macken och köpte godis efter vi hade vart i linköping och käkat kina mat, de va jätte gott, ska fan äta där någon mer gång. Men inget slår Norrköping, men de va typ frächare där vi åt nu för de va färska grönsaker i och de är inte på de stället vi brukar äta på i norrköping.

btw, jag va ju hos linda och vi fixade oss lite och skulle göra den ädr paodin om amandavardet. blev inte så bra men de va kul i allafall, sen ringde min mobil så jag drog hem till mig, lånat massa filmer av linda med så de blir väll att kolla på film hela natten typ, är inte ett dugg trött, Hopplöst, skolan börjar snart och jag är uppe hela nätterna, hmm, men de ändrar ävll på sig när skolan börjar i allafall, får vi hoppas i allafall, men de brukar ju göra de i allafall. Men nu ska jag leta reda på min sladd till mobilen så ni får se lite bilder, men de kommer en nu som jag tog fårn lindas blogg, puss på er så länge !

Linda och jag

min kinamat, sjuukt gott var det
jag och lillis !

dålig parodi av amandavadet


jaa vi försökte ju iallafall, men vi ska försöka en annan gång med, men de får bli någon helg, hehe,

Maat !

nu ska vi åka och hämta kinamat, haha as hungrig, ska bli så jävla gott, puss på de ! Kommer tillbaka senare.
Juste måste ju fixa comviq med !! haha ! Får inte glömma de nu, ska ha gjort de i flera dagar nu !

bra låt



Ute och gått

heejsan, nu har jag vart ute och gått typ 7km skönt och nu ska jag ta en dusch, får se sen när classe kommer hem när vi ska äta. vi ska äta kinamat idag. muuums, när jag har duschat ska jag i allafall gå över till linda och göra de där parodivideosarna, haha ska bli kul att se hur de blir, kanske blir skit dåligt. Ja, men nu ska jag i allafall duscha vi hörs senare. puss på er !

linda vandrar på lantvägen

mantorp är landet som sagt..

Godnatt !!

Nu ska jag ta och lägga mig annars kommer jag aldrig upp vid 12 i morgon, linda ska ju ringa och väcka mig! haha annars får jag väll stryk eller något. haha blir väll att ta ne kalldusch så fort min väckarklocka ringer, ja så äre, men vi hörs i morgon och i morgon ska jag fan gå ut och gå, får se om linda hänger på. Men pussheeeej !

asso driver hon med mig !


Nu ska jag mm! oh såå !

asso seriöst hon är för upptagen med sig själv i spegeln så hon inte ens vet vad hon säger. sjukt störade!
Om man ska videoblogga så ska man fan veta vad man säger i allafall. HAHA längtar till i morogn när jag och linda ska göra parodi av henne, asso de är sjuk,,,

Dessie och Kisse


oseriös om ni inte fattar de...

Lindaaaa

Idag åkte jag till mantorp ju, mamma och classe hämtade mig i linköping så åkte vi och käka glass trots skitvädret. haha vi åt i bilen ! Sen kom jag hit och gick in till linda och valde litefilmer vi skulle se på, blev bara att kolla på två st sen störde vi oss på massa på youtube, haha as kul vare i allafall, i morgon ska vi göra massa parodier har vi bestämt.
Åker hem på fredag, sista helgen innan skolan börjar så vi ska väll hitta på något kul!! Hoppas jag verkligen, !! Blev ingen lång promenad med hundenm haha hatar honom typ idag. ! haha Nej men de får väll bli i morgon eller något. Ja men nu ska jag kolla lite på youtube såhär mitt i natten sen bloggar jag mer, puss !

bus på gång !

Linda,liam,ozzy och jag ! mys

Godmorgon !

heej ! vaknade nyss, ska snart hoppa in i duschen, sen fixa mig och ringa mamma och sen dra iväg. Jag har sjukt ont i halsen,nu när skolan ska börja och allting, aja, får väll hoppas att de blir bättre. Eller vad säger ni, blir nog inte att åka moppe till pontus idag eftersom att de regnar, så de får bli tåget. Ja så är de ibland, får åka till moppe dit någon annan dag så att lukas och rasmus får se den, (min brorsbarn) Ja men nu ska jag duscha i allafall, love ya !

inte nu igeen !!

Snart börjar skolan igen, nu på tisdag, usch, känner mig inte så peppad. Men de ska bli skönt att få röra på sig lite, har fan suttit still eller uttit på en jävla moppe hela sommaren ! haha, hoppas jag har någon kondis kvar med, haha, den kommer väll tillbaka till mig hoppas jag, annars sänks ju mitt betyg, får ju inte hända. hehe, nej nu när jag tänker på de här så ska jag fan ta en lååång promenad med hunden när jag kommer till mantorp i morgon, eller juste jag ska ju i till min kära bror imorgon. haha får bli efter de då. Nej jag ska upp klockan 12 i morgon så jag behöver sova nu snart, ska sätta på en film sen ska jag sova., puss på er, vi hörs i morgon,

Sugen på !

Jag är sugen på en ny digitalkamera, det är så tråkigt att ta kort med mobilen överallt, men den har man ju med sig hela tiden, men jag vill ha en ny digitalkamera, så är de bara, får se när de blir någon. Måste köpa massa den här månaden när jag får barnbidraget. Behöver :

♥ Jeans tights (vill ha ett par till kär i de)
♥ foundation (min tappade jag ju bort)
♥ puder
♥ tröja
♥ väska
♥ skolsaker -.-

De gick inte...

De gick inte att ladda upp videon på youtube. Tråkigt, den va jävligt rolig, aja får väll bli någon annan gång istället då. MAtte drog nyss och jag ska snart sova, ska till mantorp i morgon, men jag åker väll in till norrköping någonting med, men de blir inte i morgon i allafall hehe, men ha de så bra så hörs vi puss !

Är med matte och tim

städat klart nu, en jävla skillnad. Sen kom matte och tim , vi typ har jätte kul, matte gjorde en videoblogg, den kommer lite senare när den här laddat klart. haha men här kommer lite bilder på sexiga matte innan videon azz ! haha puss på att matte är en transa !


Dagen

Vi drog vill madde så bytte vi om och fixa oss lite, sen drog vi till stan och käka och träffa lite folk men de blev tråkigt efter några timmar så vi drog till vilbergen och gick till ica och köpte energidryck och klunka, sen va madde tvungen att åka hem för hennes pappa blev lite arg och sådär. Sen visste jag inte vad jag skulle göra men så kom virre och tim i typ en halv timme, men de skulle hem nu och senare ska jag träffa tim och johnny tror jag, men nu ska jag städa hela lägenheten de ser förjävligt ut och mamma har sagt att jag inte får vara här hemma om jag inte städar och så för de är ju som min egen lägenhet. SK sätta på tvättmaskinen än en gång, (har glömt att hänga den 4 gånger nu.. ) Sen sätta på diskmaskinen med, jaa allt sånt där, ha de så bra sålänge puss på er !

kommer ni ihåg mitt blonda hår ? 

Blev inget

haha igår åkte vi ju och tälta,. men vi satte upp tältet och allt så kom lite folk och hälsa på, men sen elda vi lite och Calla dum som han är slänger i en hårspraysflaska i elden så vi drog där ifrån så fort vi kunde, haha cp ! Livrädd blev jag . Shiet jag lovar jag dog nästan skaka 1 timme efter typ. Haha ni skulle höra smällen asso ! Aja vi drog hem till mig och sov i stället. Sen drog de när vi vaknade vid 3 och madde och jag drog till henne,

tack för desigen Felicia !

tack så jätte mycket för designen, du är väldens snällaste, jätte duktig är nu ! Så tack än en gång, (de va hon som gjorde min förre design med)

här är en länk till hennes blogg. Felicia

tälta !

haha viska ut och tälta,. ! haha Vi kom på de nu, vi är stördfa i huvudet, jag madde anton och calle, hör av mig i morgon om jag överlever ! puss på er älskar er !

Dresscode måndag


turcos tunika
gladiator sandaler
fias bruna läder armband
ett armband från gina tricot
nitbälte
(har ett par jransshorts under)


Nu ska jag vänta på att sofia ska komma hit så ska vi åka till Halvars och äta glass för de är riktigt varmt ute. Sen ska jag möta upp madelene, vi måste hem till mig innan vi ska till ute bion i allafall för annars kommer jag bli myggbyten åt helvete. haha, puss på halvarsglass !

Min överraskning

Jusste jag har ju inte sagt va de va för överraskning när jag kom till mantorp, jag hade fått hemmabio system och en inspelningsbar box, haha de va ju rätt nice, utan att ens snackat om att jag vill ha de! Blev jätte glad, ååh längtar tills de är klart i rummet !


I norrköping

Nu är jag back in norrköping. Fett nice. Har precis duschat och ska ner till centrum och kolla hur mycket classe vann på travet, hoppas de blev en slant så jag kan leva, haha, ja, annars får de väll sätta in pengar. hehe. Iknäll ska jag i allafall till utebion om de inte regnar, mamma sa att de skulle de, men jag hoppas de inte gör de. Någon som vet när sista utebion är här i norrköping ?
Ska nog till Smedby ett tag och träffa Sofia, sen ska jag träffa madde, och så ska jag smsa emil med han ville ses idag men då får han ta och komma till smedby för jag orkar inte dra till eneby. HAHA, ! Ja de är de som händer nu i allafall, vi hörs väll senare puss !

En lite fin bild på sofia

sängdag

Jag har legat i sängen hela dagen, men nu är jag faktiskt nere i vardagsrummet. Åt nyss grillspett och ris, gott var de.
Mamma, classe, Sonny, Jenny och max åkte och fiska men jag mådde inte så bra så jag stanna hemma. Skönt att bara va hemma och ta de lugnt med, behövs ju  nu innan skolan börjar, kan ju inte va igång heeeela tiden. Linda kommer väll över sen när hon har städat klart och sådär. Men nu ska jag gå ut ovh stänga av vattenspridaren för de är ingen som springer i den längre puss på er så länge.



jaa gårdagens bilder. den sista går inte att rotera. ?

våran låt

jag ville inte tro att de va sant, men hoppas allt blir bättre nu gumman , jag hoppas verkligen de, annars vet jag inte vad jag ska göra om jag inte har dig kvar, för de betyder verkligen allt för mig...

seg uppdatering / sjuk

förlåt att jag har varit dålig men jag va inte hemma i går och när jag hade ätit när vi kom hem gick jag och la mig på en gång för jag mådde dåligt.
Jag åkte till mantorp sen åkte vi till motala och bada i Vättern, jäävligt naj, vi åkte cab dit så de blåste rejält, kanske är därför jag inte mår så bra idag. De är ju en bit till motala. aja, i motala bada vi och så i allafall kulkul, jag och linda doppa oss en gång sen satt vi snacka resten av tiden vi satt där. Vi åkte hem och jag åt smörgåstårta, men den va typ äcklig så jag slängde den och åt vanlig mat i stället.
Men nu ska jag sätta på en annan film här, haha vi har besök men jag ligger uppe i sängen på mitt rum och nördar film, naajs !

haha snyggaste bilden asso ! löv u linda

Natten

heellu, drog iväg till klocket på en gång när jag var klar. Blev ju så jäkla sent, kom till madde vid halv 4 i allafall sen träffa vi yousif ett tag sen va de så varmt så vi åkte och bada klockan 6 typ haha, kulkul, sen blev de att fixa käk, blev pomme! Sen fixa vi oss och drog iväg till smedby och träffa anton och calle. Kollade på film där, sen blev de donken, haha jag fick en gratis glass , as stolt fan de ägde sönder ! Sen skjutsa Calle och Anton hem oss, välidigt snällt så vi slapp gå, sen va vi här hemma och typ kolla på youtibe filmer sen drog de,
madde gick och la sig nyss, jääävligt onödigt med tanke på att vi ska åka till skärgårn vid 9 kanske, hmm, aja ska väcka henne 8 i allafall för då ska vi till ica och köpa energidryck ! Sugen på de somfan och de lär ju behövas om vi inte ka sova något sen bada och sola hela dagen. Om vi inte ska till skärgårn ska jag till mantorp över dagen tänkte jag, har en överraskning i mitt rum fick jag reda på idag med, najs, älskar övaerraskningar, vill ju veta vad de är och de skulle ju va trevligt att träffa linda med.
Jag ska typ hmm, venne vad jag ska göra nu vänta i 40 minuter på att ica ska öppna hehe,

Innan badet !

och lite middag !

vaken nu

ja då va man vaken igen, igår blev de att gå ut och träffa matte och kim ett tag sen kom jag hem så vissla manne och sa att jag skulle öppna porten så jag gjorde de. sen va jag med manne och tony till morgonen, najsnajs, vi gjorde inget lyssna på musik bah , heeela natten haha, aja nu har jag i allafall duschat och ska vänta på att hrået ska torka sen ska jag ringa manne och säga att jag är klar. Så får vi se om de dragit till klocket än , annars åker jag väll buss. Sen ska jag va med madde hela dagen, kulkul, vi kommer väll träffa folk och sådär, jag behöver snacka med madde med... hm. Ja, men nu ska jag väll börja sminka mig då , kankse käka något med är rätt hungrig, puss på er !

kiss my as bitches !

Mina tankar

Jag vill ha en bra kille, en kille man kan ha ett långt förhållande med och som inte playar runt, och en som inte skiter i en. Jag behöver inte va den som går före allt och alla. Men ändå att han bryr sig om mig.
Finns inte så många sånna killar. Jag har aldrig haft en sån kille, jag drar mig typ till såliga killar, de är inget jag rår för., Tycker om när de är lite farligt sådär, men jag vill inte de här längre, jag är tillräckligt gammal för att vara seriös med någon, men killarna i den här åldern är ju sådär, som bara ska playa runt och sådär. hmm, inte kul alls. Men de finns ju en del som vill samma sak som jag.
De är ju svårt att veta innan man börjar tycka om någon, asso om de är players eller inte. Till slut är man ju fast och skiter i allt, man vill bara ha den killen. Usch , tycker inte om de här men jag ska försöka ta tag i mig själv och inte göra något förhastigt, man ska ta de lugnt även om livet är kort,

Madde har flyttat !

När vi kom hem från mantorp så åkte jag ju hem och madde åkte hem till sig, sen åkte jag hem till henne nästan direkt, så när jag kom till hennes mamma så höll madde på att packa,. Hon hade bestämt sig för att flytta till sin pappa, samma dag ? Så jag hjälpte henne och sådär och nu bor hon hos sig pappa. De är ju trevligt, tror hennes mamma blev lite lessen i allafall även fast hon inte ville visa de.
Sen drog vi till utebion i allafall träffade massa kul folk, trodde fan de skulle va fler där men de va kul i allafall. Efter utebion så fick jag skjuts hem av maddes pappa, haha som vanligt. haha taack ! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Sitter och tänker lite..

Madelene Sjöholm. <3

Hemåt idag

Ja då ska man hem idag, mamma skjutsar oss hem, rätt skönt hon ska ändå åka och jobba. När jag kommer hem ska jag träffa folk, najsnajs, sen ute bio,
jag vaknade vid 1 ungefär sen har jag duschat och fixat mig och legat ute i solen ett tag, rätt skönt men den blev de sjukt varmt så jag gick in i stället. Nu ska vi äta snart sen ska vi v

de jag köpte igår


Grå tröja kort modell - JC
Vitt skärp med nitar - JC
turcos tunika - BIKBOK
Silver örhängen - BIKBOK
Guld örhängen - BIKBOK
Halsband med flamingo - BIKBOK
Vitt sött linne - Cubus
Vita jeanstights - Gina Tricot
SHOOOPPING !

film

nu ligger jag och madde här i min säng och kollar på film ,de ä naajs. Jag oh madde hade lite kul nyss, sällan vi skämmer ut oss, haha ska lägga in videos sen , hmm, i morgon blir de norrköping som jag redan sagt, saknar folket. blir väll att träffa massa då, de har jag med redan sagt, haha nej jag känner att jag inte har något att säga, puss

Ikanohuset

hallådär, jag och madde åkte till ikanohuset i linköping nästan på en gång när vi vaknade vi fixade oss bara innan , blev att shoppa lite, rea överallt. härligt. Träffa Matte och Tim som va i linköping med de hade med köpt lite grejer, nice. Sen när jag och madde skulle åka hem så var de någon som hade tagit min hjälm, hmm moget, nej. Skaffa pengar och köp en egen hjälm !
Nu ligger madde i solariumet och snart är de min tur att ligga där och steka, blir väll 30 minuter, får hoppas att de syns något, jag är så jälka blek nu, ändå är de sommar. Tur att de fina vädret har kommit nu med, ska va fint ett par dagar, Kanske blir att åka och bada eller något när jag är hemma i norrköping. Jag och madde ska dit i imorgon, de är ju utebio "Mamma mia" de kan man ju inte missa, de kommer antagligen va tjockt med folk där. kuuuuuligt att träffa massa, men nu ska jag gå och säga till madde att de gått 30 minuter, puss på er !

bild på vad jag har köpt kommer sen datan är så jääävla seeg !! :@

Riktigt bra låtar !






lyssnar på svenk rap med.. haha så ni vet  

Ehm anonyma fuck you

stå för vilka ni är i sället, jag tar inte åt mig ett skit, fick en anonym fråga om jag va gravid. NEEJ !
jag väger 52 kg och är 170cm lång, de är normalt. ! Tänker inte se ut som någon anorexia fall., De är en hemsk sjukdom ! Tänker inte gå ner i vikt om de är fe ni försöker få mig till, så håll era kommentarer för er själva om ni inte kan stå för vilka ni är.

Mantorp med madde

Nu är jag och madde i mantorp mamma hämta oss vid 2, sen åkte vi hit sen har vi bara softat och letat efter en badplats här på landet och vi hittade den till slut sen åkte vi och tanka moppen och köpte choklad, haha muums, aja gick inte så bra med att va nyttig. hahha sällan, blir lite besviken på mig själv faktiskt, aja nya tag i morgon. Sen gick jag och madde ut och tog lite bilder med systemkameran kasnke lägger in i morgon eller något blir inte idag i allafall.
Imorgon vet vi inte om vi ska med till skäninge marknad eller om vi ska till ikea, ikea är meer lockande. haha ska snacka med mamma pch fråga om vi får dra dit i stället, puss !

dags att gå och lägga sig

Nu ska jag sova även om jag inte hart lust, ska ju upp i morgon mamma hämtar mig och madde här hemma, så jag måste skicka sms till madde och säga att hon måste va här klockan två! och så ska jag ta bort sminket och borsta tänderna, så god natt på er alla söta! Skönt att jag har bloggat mycket idag med, men de blir ju mest på kvällen när jag har tid, men de är i allafall bättre än ingenting för då har ni något att läsa när ni vaknar sen,
kiss&hugs

psst, i morgon ska min nya design på börjas, najs som fan hopps den blir lika bra som den jag har nu, nattinatti

Borttappad..

jag tappade min foudation på utebion förut ! jag hade den i fickan sen satte vi oss ner sen när vi skulle gå va den borta ! Buhuu, ! Den som va ny ! usch, måste köpte ny med, bra att jag får tillbaka pengarna från madde i morgon och så ska jag ta bort den när jäävla bådren så får jag ju pengar med, Hoppas man kan få lite hjälp av madde med, hehe, kul för henne att kolla på annars då, puss på att jag ska sola solariom i morgon med och hoppas jag får lite färg den här gången me !

En kille som bloggar ! yeah

Jag har gjort en blogg till axel nyss, de äger ju sönder. ! här kommer en länk till honom för han är så snäll och att han är kille osm bloggar ! Är inte de najs eller, läs den med ! Fattar ni ! haha
axelniqvist.blogg.se

veckans



Veckans diss
*Besatta människor* En del är helt besatta ! "Åh jag vill ha en puss snäll bara en snäääällla ! Om jag strular med henne då kan jag få en då `snäälla. Meh vadårå va fittigt! "
Ehm, är du dum i huvudet eller, aldrig när du ber på dina knän om de? Skaffa en tjej för i helvete !

*Brutna löften* Om man har lovat en sak så ska man väll hålla fast vid de och inte skita i det och hoppas att man ska glömma bort de eller något. De är ju lite fail, för om någon har lovat mig något lär jag ju inte glömma bort de.

*Tom lägenhet* Jag har inga möbler i min lägenhet, men ändå är jag här för att jag vill vara nära mina vänner, haha tur att jag har internet i allafall och min säng i rummet annars skulle de nog inte gå.

Veckans hiss
*Systemkamera* De blir så underbart snygga bilder, eller bra kvalité den ända nackdelen med den är att den är så stor
och klumpig.

*
Killar och bloggar* De är coola och de är kul att läsa om de gör de seriöst. Om någon av min killkompisar skulle ha blogg skulle jag lätt läsa den varje dag.

*Chihuahuor* De är så grymt söta !! Åh jag vill ha en nuu ! Måste hitta en och swen tjata ihjäl mig så ska de nog gå , ååh så underbaara !




Utebion

Vart på utebion kom hem för ett tag sen, tog bussen dit och mötte upp madde, sen träffa vi två random killar. ehm, jaa inget mer om de, vi drog från de på en gång. usch, aa sen träffade vi emilia och natta. Sen träffade vi lukas och fille, haah sen träffade vi katja, nadja, jennifer och deras kompisar, sen aa men fan orkar inte säga alla vi träffa,. Olivia kom i allafall lite senare så vi snacka massa och sådär medas madde va med emilia och de. Sen fick jag skjuts hem av maddes pappa igen haha får alltid skjuts hem av antingen madde mamma eller pappa från utebion, haha snälla är de,

Madde ska hänga med mig till mantorp i morgon, vet inte vad vi ska göra med på onsdag ska vi på någon marknad som mamma och classe tvingar med oss på , hmm inte så lockande, men vad ska man göra kul att sitta hemma och rittna då, neej. Aja men nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska väll packa ner lite saker till i morgon så jag kan sova lite extra sen ska jag väll plocka upp lite i mitt rum så mamma blir lite glad, sådär. men puss på er !

ensjön

idag träffade jag fia igen, jag vaknade vid halv 4 ungefär sen kom hon vid 4 kanske, först så satt iv bara och ruttnade lite sen kom virre och tim förbi en sväng men de dorg på en gång nästan, sen fick jag fia för oss att cykla till ensjön, så vi cykla dit, jag trodde de va mycket längre än va de va så dit kan man ju cykla fler gånger.,
Så där satt vi i allafall ett tag sen blev fia kiss nödig så vi va tvunga att cykla hem haha, vi va hemma hos mig ett tag och ringde massa, sen drog hon hem och jag till utebion! puss på de!

ensjön

haha ser ni skillnaden, fia har vart på landet hela sommaren och jag har sovit !

seeexigt

bilderna från igår







Vart med fia idag

hallu, inte så mycket skrivade i bloggen idag, men jag har haft fullt upp, åkte in till norrköping med kvart över ett tåget, sen mötte jag upp fia på stan och käka lite. Sen blev de att vi åkte hem till henne i smedby. Där fixade vi oss lite och gick ut och försöka ta lite bra nya bilder till min nya header, vet inte hue de gick än, sofia måste skicka bilderna till mig. Sen gick jag och fia och köpte ben&Jerry's glass. va billigt på willys, 45kr, Klart man måste ha då , 5kr billigare lixom. haha Sen åkte jag hem till mitt vilbergen och träffade manne ett tag och sen drog jag till ektorp och träffade emil, crille och Björn, trevliga pokjar som är helt klart bääst !!
Sen gick jag hem igen och nu håller jag på med mitt sista nudelpaket, jag är sjuuukt hungrig, har ju inte käkat sen 2 typ. hmm. Japp men nu måste jag kolla maten, puss !!

Vänner


De där med kompisar kan vara rätt jobbigt ibland... Man blir ju äldre och skaffar nya intressen. Men förändras och växer upp och kan bl en helt annan männsika. Man kan växa ifrån varandra något enormt.
Jag har vänner som jag va som bästavän med när jag va liten men vi har ingenting gemensamt längre.
Jag är nöjd med de vänner jag har nu men de känns som en del av de jag verkligen älskar kommer allt längre bort, vet inte vad jag skulle göra utan de i mitt liv, men som sagt man förändras men men kan ändå va vänner, men kanske inte på samma sätt längre. Man kan träffas och umgås men kasnke inte lika ofta, man kanske inte behöver berätta allt för den personen, eller de kan man ju om man fortfarade känner att man har förtroende till den personen.

Jag vill verkligen inte förlora mina närmadte vänner, jag vill ha kvar de hela livet, men så sa man ju när man va mindre med, men ändå klarar man sig utan de. Livet är sådär, men just nu känns de som att jag behöver de sjukt mycket, de behöver inte veta att jag behöver de, de behöver bara finnas där och umgås med mig som vanligt, jag uppsakttar de så sjukt mycket, älskar mina vänner och de är den största delen av mitt liv efter familjen,

Jag får upp så myckert tanker när jag sitter sådär mitt natten och inte har något att göra, bara ligger här och allt möljigt går runt i huvudet på mig, skönt att jag har en blogg där jag kan skiva allt sånr här som jag vill få ur mig, d blir jobbigt att ha allt inom sig, haha puss på er nu ska jag sätta på en film för de blir så jälva varmt att ha datorn i knät!

jag vill ha ny header

jag vill ha ne ny header !! Jag kan ju inte va blond på headern ! haha men jag vill ha en lika fin, de är ju typ den som gör hela bloggen och de som gör att folk blir intresseade och vill läsa mera, hmm, någon med photoshop som är duktig på sånt ? Själv har jag inte photoshop annars hade jag ju gjort en själv, inte så kul att göra på paint precis...

Hjääälp miiig snälla någon !

Film med linda

Filmen är nu slut och jag ligger i sängen så näära dörren som möjligt eftersom jag loggas ut från msn hela tiden, för dety trådlösa internetet räcker knappt upp hit, hehe. Tur att de fungerar nu i allafall, trodde att jag skulle behöva gråta ett tag, men sonny fixa de,! Tummen upp för han då.
Kollade i allafall på film med linda, hm, vi trodde att de skulle vara en dokumentär men de vare inte. Så vi blev lite besvikna, men jag tyckte att den va rätt bra i allafall, men de tyckte inte linda, Blev gurkstavar som snack, haha, måste ju vänja mig,

Ska i allafall sova nu snart eller jag ska va inne på msn ett tag, ska ju upp 12 i morgon om inte halv 12. Ska ju hem till sofia i morgon. Men hon är ju jävla seg på att svara på sms,. suuuuck, aja jag får väll ringa henne i morgon innan jag åker, eftersom jag intye hann ringa i kväll, hon sover väll antagligen nu "nattugglan" asso, hehe,
kiss&hugs

kul bilder ? Nej, men de är i allafall några

Städat rummet

klart, skönt som fan, linda kom över och snacka lite, trevligt. Och nu får jag massa sms för jag har haft mobilen avstängd hela dagen, sorry men jag behövde lite tid för mig själv.
Nu kommer linda snart över igen och vi ska ligga och kolla på film i mitt rum som är ny städat, sen vet jag inte vad som händer, Men ni får bilder sen om jag tar några.

Imorgon ska jag slut äta skit, haha undrar hur många gånger jag inte har sagt de men nu ska jag, vi börjar fram till skolan börjar, sen kan vi förlänga. Vill inte säga att jag ska göra något jag inte ska men NU ska jag. ;)
Men nu ska jag och linda se på film.
kiss&hugs

Solat

Blev att sola och duscha efter maten, haha rätt skönt, ska sola i morgon med innan jag åker så attde syns lite. nu blir de bara att ta de lugnt eller nej, jag ska upp och försöka ta bort bården på väggen, sen leta efter påslakanen,  ska ju bädda sängen me hehe, nu ska jag ta en panodil och börja , måste ju bli klart ;)

Smultronstället

Heeej, vart på smultronstället idag med Jenny,Sonny,Classe och max. Mysigt när de är fint väder. Sen blev så sjukt mätta så vi åkte hem och la oss i soffan och chilla lite, blev att laga mat 4 timmar senaare, inte så värst hungrig men mat måste man ha i magen, kommer fan gå upp 5 kilo eller något efter den här dagen, haha.
Idag blev de min efterlängtade tacos, sjukt gott, synd att jag inte orkade äta så mycket.

Jusste när vi va på väg till bilen när vi ksulle hem från söderköping så träffade vi en tant som hade typ 5st chihuahuor, sjuukt söta jag vill med ha en, en långhårig svart och brun, såå fina, Måste hitta någon se köpa den hehe, puss på er nu ska jag bädda rent i min säng.

sån här glass köpte jag, muums !

Godnatt

nej nu är jag trött ska läsa några kapitel i boken om jag hittar lampan som jag inte gjorde nyss, hehe sköönt att sova fan är jätte trött nu , Vet inte varför men de har ju varit rätt tyst i huset nu i någon timme får väll skylla på de. puss på er vi hörs i morgon. !

Mina naglar

jag och madde satte på nya lösnööglar på mig igår natt med när vi kom hem och hade dampat av oss lite, blev de fint ?


Inköp

idag har jag fått gått och köpt mig en ny mascara, inte samma som jag brukar ha så jag hoppas den är bra. Jag vill ha fylliga fransar eftersom jag redan har rätt långa innan, så hoppas den är bra annars måste jag döda någon, haha nej då.
Jusste polisen ringde mig idag.... Men ni får inte veta vad de sa. haha synd om er !


är den bra ?

Hoppas ni har kul nu

haha nu hoppas jag att ni skrattar sönder åt de där videona, för de va jäävligt roliga fan ! haha så njuuut, fan va tråkigt jag har haha, aja får väll hitta på något snart, puss på er !!

Går natt


haha, skämmer ut oss liiite

madde har en fuuul röv jag svär på gud !

Vatten !


gammal vireo sen de va fint väder ute och madde va här i mantorp med mig haha vatten kriiig!

RSS 2.0