hittar inte min laddare !

shit jag hittar inte min laddare till mobilen, jag dör. Vad ska jag göra, kommer inte kunna sova i natt om jag inte kan smsa med någon och jag kan ju inte sitta vid datan hela natten. nej nu får jag ta mig samman ! Ska lägga mig i sängen och läsa efter att jag hat tagit bort sminket,

blev en gammal bild på mig


Onsdag

Hejsan, kom hem nu. Jag har varit i norrköping idag. Madde och jn mötte mig i resecentrum sen åkte vi till stan och käka donken. hehe. Sen kom linus med, vi åkte till ektorp efter donken och så träffade jag jonna lite. Efter jag drog från jonna så drog jag och mötte madde igen och drog hem till henne och fixa mig. Skulle träffa jonna, men sen orkade jag inte så jag åkte hem i stället. Gick in till linda och snacka med henne och kolla när hon spslade tvspel. haha hon dampar lös när det inte går bra. haha. Sen gick vi upp och la in en video på hennes blogg sen kollade vi lite på youtube och nu kom jag nyss hem och snackde med henka. Han kommer hem i morgon, jippi längtar som fan. Ska sova hos honom i morgon, äntligen, sen på fredag så kommer han till mantorp. najs där fan. Får se vad som händer i helgen, men de blir väll att chilla här hemma med henka. Sen börjar skolan igen.. -.- uuuusch !

jag har looov !

haha de har jag haft ett tag nu , halva lovet har gott och jag har inte gjort något seciellet. Men jag skriver de ändå eftersom de va så längesen jag skrev.

I måndags
va jag på stan med madde det blev att jag köpte mig ett par stövlar coh en navel peircing, kan se om jag kan lägga in en bild på de senare. Sen efter stan drog vi till Henka för han skulle till stockholm tidigt dagen efter. buuhuu... Efter vi hade vart hos henka drog vi till klocket och träffade massa. sov hos madde på kvällen

I tisdags vaknade jag hos madde, sen drog vi till stan och typ köpte cola och träffade JN och hans kompisar. men de va inte så länge för madde skulle åka och rida, så jag åkte hem till john. De va längesen jag träffade honom så de va ju lite kul. Där va jag kanske en timme innan jag åkte hem med mamma. När jag kom hem gick jag in till linda och gjorde milkshake, döh gott vare. Sen pratade jag med älskling i telefon innan jag somnade.

Onsdag, idag. Jag ska åka in till norrköping vid halv typ ungefär sen ska jag träffa madde och JN jag vet inte om han ska ta med sig någon kompis eller något men de är sånt som märks. Jag har mitt smink och allt hemma hos madde så jag måste hem till henne innan jag åker någon annanstans, haha annars kommer jag ju se förjävlig ut. Det är bara okej att inte ha smink på landet eller när man är i skolan. Vad tycker ni ?

Nu ska jag skriva min resention på boken vi har läst i svenskan så jag har de klart. Vi hörs senare eller i kväll puss !

hemma hos linda

hejsan, jag är inne hos linda nu med henka. linda, matti, dennis och samuel, döh kul, förlåt att jag inte har skrivit på länge men den här veckan sov jag hos henka hela veckan och igår kom vi hit till mantorp. och nu sitter vi hos linda som sagt. Ska ha de lite kul sen, sen blir de väll lite kul när man kommer hem med. Sen i morgon ska vi hem till norrköping med, haha jag kallar fortfarande norrköping hem, Älskar mitt norrköping fan ! men vi hörs i morgon om jag har tid.  puss på er älskar er!

Måndag

Hejsan, har vart hemma hela dagen, men när classe kom hem så blev de andra bullar. Åt middag sen åkte vi till linköping för min mascara va slut, sen betala vi halva min jacka. Ingen speciell, en sån som alla har.. -.- Men de finns ju typ ingen annan, den är varm och sådär. Jag behöver ju en varm jacka nu när jag sitter och väntar på tåget på morgonen,.  ellerhur ?

Imorgon har jag mitt utvecklingsamtal. lite kött där. Så har killarna pj-dag, så alla ska va fjortisar och ja toffsar till knäna och AS mycket vax i håret, de ska bli jävligt roligt att se. Ska ta bilder på boysen aso, men de får ni se på onsdag. Sen efter ska jag hem till henka ska sova där med. mys. Hör av mig i morgon ha de bra puss och god natt ! <3

älskar bosten på den här!


Hungrig

jag är hungrig men jag får inte gå ut från mitt rum för jag inte gick till skolan idag, så jag får väll ligga här till hon ger mig mat eller något...

Jag orkade verkligen inte att åg upp idag, har knappt sovit något i natt, jag hade så mycket att tänka på, och madde jag hoppas allt blir bra. älskar dig <3
Nu ska jag väll sätta på en film om de går för sig, haha sen vet jag inte ligga och ruttna, henka ska ringa sen i allafall :)<3

liten smyg bild på madde som jag inte hann ta, hehe


långa naglar

okej , långa naglar är snyggt, men är inte de här lite för mycket ?  usch mår illa när jag ser de.

Vad tycker ni ?


haha henka

Helgens värsta bild asso ! haahaha


rooompa !


sådär ja

nu är de städat, eller jag har inte bäddat sängen än men de gör jag sen för jar orkar inte nu, haha lite lat men fan de är söndag man får va lat då ellerhur. Nu ska jag gå ner och äte äppelpaj och sen ska jag nog kolla lite på datan och försöka hitta min "saknad" bok. Skulle ha läst ut den i fredags men jag har 137 sidor kvar och hittar den inte så de är inte så najs asso. haah. Men jag hittr väl den för eller senare. Ha de bra puss !!


Helgen

fansiken mitt inlägg jag skrev i trosdags kom aldrig upp, aja de va ändå inget viktigt tror jag inte. haha.
I helgen har madde och henka vart här, trevligt ! Vi har inte gjort något speciellt dagat mest kollat på massa film och Henka skulle såklartse på AIK ! usch, I don't like! japp, men de drog med 17.11 tåget så nu ligger jag här i sängen all alone, är ju inte de roligaste och jag måååste städa mamma hade städat och gjort jätte fint och nu ser de verkligen förjävligt ut men de kan ju gå rätt snabbt om julia är i farten haha. puss på er sålänge !

jaa, ni ser ju bara hur stökigt de är.... ja fram med damsugaren och skurhinken ! puss vi hörs efter !

hahah heeemligt !

ehm, hmm... -.-

haha popcornen madde ! <3

vart tog laknen vägen !?


Aj min nacke :(

Fasiken , vi hade idrott idag (som alla andra dagar) men idag hade vi när man gör vålter och sånt där. Fan min nacke och rygg är helt paj nu, skaplig ont jag kommer ha i morgon då ! Någon som kan massera mig !!! :'(


Onsdag - jag dör

Hejsan, förlåt för dååligt uppdatering som vanligt men jag sov hos madde igår för att slippa åka moppe i morse vilket va jävligt nice !
Va i skolan idag som vanligt. haha en ny vana typ. och i morgon har jag NO prov på genetik och livets utveckling. Hmm, kan ingenting... Eller joo lite tror jag men jag kan inte plugga för jag glömde böckerna i skolan, smart jag är + att vi har engelska grammatik i morgon och glömde engelska boken i skolan med, haha gud va slarvig jag är.
Men som tur är har jag svenska boken hemma i allafall. Juste jag ska berätta en rolig sak jag fick VG+ på mitt svenka prov, haha jag som trodde att jag skulle få IG. Fan va jag äger, hade ju inte ens pluggat. Så ska de fortsätta, fina betyg, hehe.

De blev lite mycket om skolan där. Men de är ju mest de jag håller på med i veckorna och de tar livet av mig, tur att jag har höstlov snart så jag kan vila i en vecka i allafall. De är inte mycket men de är i allafall något, sen är de bara att räkna ner till jullovet och efter de kan man ränka ner till vi åker till egypten! jippi !De ska blir så jäävla skönt.

Efter skolan idag så gick jag in till linda en stuns och spela tv-spel och käka choklad-pudding. AS GOTT ! Sen gick jag hem för att plugga, gjort klart en sak i hemkunskapen i allafall, goo me !

Men nu ska jag snart ta och koppla in min nya DVD och sätta på S.W.A.T får se om den är bra, har inte en anning om vad de är för någonting. hehe, men ha de så bra gullungar !


Helgen

lördagen var jag i norrköping med madde, vi va på stan ett tag och sen drog vi hem till henne och typ tog de lugnt och sådär och tillslut drog vi hem till calle och träffade anton lite, alex kom dit med, de va värsta wownördarna så jag och madde fick roa oss på annat sett, tex blåsa upp en kondom och kasta in i rummet, haha jag och madde as garvade medans calle och anton mest tyckte att vi va omogna, haha

Sen på söndagen va jag hemma hela dagen och bara degade. As skönt, behövs innan en hel vecka i skolan asso.

Måndag (idag) Vart i skolan och efter skolan drog jag hem på en gång och gick in till linda och käka smörgåstårta och spela tv spel , rätt najs måste jag säga. Har pratat med nicke i telefon i 92 minuter med. Kuligt att snacka med honom för då har man aldrig tårkigt för han är helt störd, men på ett bra sett aso. Nu ligger jag här i sängen och funderar på arr krypa ner och kolla på tv så jag somnar någongång, känner mig inte så trött. Men jag lär väll vara de i morgon om inte annat, vi hörs i morgon eller något, puss på er !

bilder från helgen ja ni ser ju bara ;)


Fredag

Fredagen för mig igår, de gick till såhär. Jag åkte hem dirr efter skolan och sov i 2 timmar eller åntt sen ropade mamma och sa att de va mat, så jag åt lite. Sen frågade linda om jag ville hänga med till garaget. Så jag gjorde de. De va jävligt kallt men de va kul. Jag och linda bytte däck och grejer, fett duktiga, haha ! Blev jätte smutsiga men så är de att fixa bilar, haha. Sen åkte vi hem till linda och satt och snacka till 5 på natten när jag gick hem och sov. Kulkul. !

man blir ju skitig aso !



Onsdag

heejsan, nu är jag hemma, har nyss vart inne hos linda nyss och snackade lite och sådär. Trevligt!
Skolan idag va as seg fan, jag och jonna sov litegrann sådär. Tur de annars hade vi nog inte orkat. hehe. Fick beröm i skolan idag på första gången på länge. Sen på lunch rasten gick vi ner och snacka lite med henka och sådär. haha DD kom ut med en låång jävla slang och skulle spruta vatten på henka haha as kul vare.
Efter skolan va jag ju med jonna som ni såg i inlägget under, efter vi hade fixat oss drog vi till henka och va med han, JN, virre och johnny. Bine och Emma va där med men dom vet jag knappt vilka de är. hehe. Vi kollade på film och sådär och så va jag tvungen att åka hem vid halv 8. Sen har jag inte gjort så mycket, träffade ju linda och nu ligger jag här i min säng. skönt, ska snart sova., Jg börjar 10 i morgon så jag får lite sov morgon, men jag ska duscha och massa i morgon bitti så jag får väll typ 1 timmes sovmorgon eller något., hehe. Men ska ta och kolla bilddagboken sen sätta på tven och kolla på den tills jag somnar. puss på er så hörs vi i morgon !

DD sprutar vatten

haha jonna sleeping... noot !


Hos snuttän,

Hemma hos jonna nu, vi ska väll till Henka snart och träffa han. virre och JN. Kan väll bli kul. Vet inte vad vi hitta på men vi kommer väl på något. Ska sminka mig nu och så eftersom jag sket i de i morse. Va så trött och jag skulle åja moppe när de regna. haha skulle ju ha runnit hallå. hihi men nu ska jag göra de i allafall. Hörs i kväll kommer hem vid 9 tror jag. Ska möta upp madde innan ja åker hem med. För hon har mitt headset till mobilen och jag klarar migi nte utan de på tåget. hehe men pusshej sålänge ! ;)


Väldigt gamla bilder. <3


Ny favorit

Brittans nya låt är riktigt bra tycker jag ;)


OJOJOJ

Ja oj kan man minst sagt säga, men jag har har såå mycket i skolan nu som jag ligger efter och måste komma ikapp och jag har ju faktiskt ett liv med. Måste hinna umgås med vänner och sådär med. Men nu kommer ett efterlängtat inlägg innan läggdax.

Idag har jag vart i skolan och efter skolan va jag med jonna, skulle egentligen vart med madde. Men de blev inte så eftersom hon blev sur för jag inte hängde med henne till stallet. Hm.. Aja de går väll över snart.
Jag och jonna va i allafall med JN, henka och virre. vi va hemma hos Henka och kollade på film, men de va inte så länge. Jag skulle hem och sådär. så jag drog väl vif halv 8 för jag skulle ju kolla på andra avenyn när jag kom hem. Ja, så har min dag sett ut, ska nu snart gå och lägga mig i sängen och kolla igenom svenkan en gång till eftersom de är Svenskaprov i morgon... Kill me. jag ligger efter som en jag vet inte vad. Men en sak är säker jag tänker ALDRIG plugga på helgerna ! De är heliga för mig, utan helger skulle jag aldrig ens orka gå till skolan och ja jag är seriös. Men ha de bra så får vi se när nästa inlägg blir. Ska försöka i morgon, men jag har sjuk mycket läxor till på torsdag så de är inte alls säkert. Men vi kan ju iallafall hoppas. Ha de bra så hörs vi puss !!


söta ungjävel jag älskardig !! <3


Veckans hiss&diss

 

Skolan - Jag är så skoltrött så, skolan är skit och de tycker nog många i min ålder. Jag orkar inte helt enkelt, men ändå vet jag att de blir värre till våren och jag är redan slutkörd. Läxorna ligger på hög. De är sjukt...


Regler - Jag tycker inte om regler, skulle va bättre om man fick göra vad man ville! Äre inte så eller. Men som sagt de måste finnas regler för de finns ju vissa människor som inte vet vart gränserna går.

 

 

Bästavänner - De finns alltid när och stöttar varandra genom allt i livet och de är bara så skönt att någon lyssnar även om de inte kan göra något åt saken. Man kan ju ha flera stycken men jag har EN riktigt riktig nära vem och ngra som är nära med men inte lika nära som Jonna.


Helger - Då slipper man skolan och de är bara fett chill, ha de kul med vänner osv. Ja ni vet.


Norrköping - De är min stad och även om jag inte bor där längre så är de min stad, mitt hjärta kommer alltid ligga kvar där.


Trött hmm.. lite kanske

Jag är trött, pratade nyss i telefon, men den dog, haha fan då., haha den dör varje dag vid den här tiden om inte tidigare, hehe, ska i allafall snacka med jonna nu på msn och se om de är någon mer som är prat glad, haha jag vet inte vad jag ska skriva mer,. jag måste försöka fixa ut mina pengar från koret i morgon aso, men de är lite träligt när man inte har något id kort..

juste jag har glömt att säga att jag tappat bort min väsa som jag har :
- Nycklar
-Bankomatkort
- Moppekort
-Busskort
- foundation
- och lite annat smått och gott,

fett irreterande asso., !! Blir så trött på mig själv !

Snälla flicka sluta gråta

jag vill inte att du ska må dåligt, när du mår dåligt mår jag dåligt. Men jag ska försöka göra allt för att du ska må bra, och vi ska gröa de bästa av sakerna som finns, ellerhur. Jag finns alltid där för dig och de vet du. Älskar dig så sjuk mycket bästavän. Och vad som än händer så kommer de alltid att vara så. Älskar dig nu och för allti ! <3

Jag ska göra de bästa för att du ska må bra ! <3

 


jag har tråkigt

hejsan, jag har tråkigt så jag skriver ett  blogginlägg. Snackade med jonna nyss. bästavän fan! vi kan snacka om allt som man inte kan snacka med andra om de är så skönt. Skulle h träffat henne idag men de gick inte, vi får ta de någon annan gång, men vi skulle försöka ses i morgon i allafall. Hoppas de blir så för de va sjukt längesen jag va med henne aso.
I morgon är de fredag, såå jävla skönt med helg. Vet inte vad som händer än.  Men de är sånt som märks. hehe någon som tyckte att mina videos nedanför var roliga , eller fattade ni inte, haha. puss på er ! :)


omg !

 hahaha , aso de finns ju sjuka folk.. kolla vad en kille skrev till mig på bilddagboken nyss, jag förstår inte vad de är för fel på honom, SÖK HJÄLP !

Hejsan!


Skulle vilja vara din tejpfånge. Det innebär att jag är tejpad med silvertejp från axlar till anklar Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm. Ibland kan vi se på film och då kan jag sitta tejpad bredvid dig i soffan. Det låter väl kul och mysigt? Ibland när jag är fri ska ja passa upp på dig:) ge dig massage, vara fotpall, vara kudde, hämta saker.
Jag är seriös. Ta hand om dig. Peter


hahaha väldigt kuuuul !!



I'm back on track

heeeeej, jag har saknat er ! Jag har inte haft någon mobil, den har vart på lagning men nu är den tillbaka och de är as nice. Nu har jag rätt bra kamera igen och igår vaj ga i skolan och vi gjorde lite videos i skogen haha lite damp sådär. Ska lägga upp de på youtube nu så ni får se en del av de. hahha jag tycker att de är sjut roliga men ni kankse inte förstår de roliga i dom. hhaha, idag är jag hemma och pluggar. Jag har pluggat på flytta hemmifrån arbetet och ska snart göra No frågorna. Efter jag har gjort de ska jag läsa igenom idrottspappers saker. För vi har Idrottsprov i morgon, och jag hoppas att de går bra. önska mig lycka till bitches. ! <3

videos kommer upp snart somsagt !


älskar dig madelene<3


RSS 2.0