Gammla bilder

Är hemma hos Sofia nu och det är meningen att vi ska träna på våran uppvärmingsprogram, men det blev att vi fasna framför datorn. Men nu äter fia och jag håller på att fixa låtar till programet. Så när hon är klart så vi sätta i gång. Vi vill ju ha ett G i allafall. ! Sen måste jag verkligen hem och plugga inför No provet och glosorna jag har i morgon., jag vill bara kita i allt som har med skolan att göra just nu. Men de är bara några dagar kvar och det måste jag ju klara ! Tycker inte ni den med. haha fan vad jag skriver, jag skulle ju lägga in bilder som jag och fia hittade förut. Här kommer de !


haha jag och fia (fjortisar) längesen !

asso guuuud !! haha jag vet inte när den togs. LÄÄNGESEN !

fia lite blond.  :D

Första ågngen jag och fia va !  HAAHAHAAHAHA

Veckans skola

Måndag - Skola, färga mammas hår, plugga.
Tisdag - Skola, stanna kvar på stuga efter skolan ,
Onsdag - Skola, no-prov , tyska glosförhör, plugga. (kasnke uppvärmnings program)
Tosdag - dans, Skola, so-prov, va med olivia, plugga.
Fredag - skola,engelska förhör, Ta det lugnt ! (kasnke uppvämnings program)

Sen är det underbart lov !

Mamma

hhahahaha, jag färga håret på mamma nyss för hon tyckte att de va rött eller nått? Inbillning. haha. Men de blev bra i allafall. Jag har ju lixom färgat håret på folk några gånger.
Mamma och jag va och handla förut, rätt kul faktiskt, för mamma är så knäpp och vi skratta ihjäl oss typ. De är så kul när vi kommer överens ! Men ibland bråkar man ju med sin mamma, så är det ju bara ! Men nu ska jag ta och plugga lite och sen sova. så puss ! :D

Tema på Bilddagboken ?

Har ni sett att man kan byta tema på bilddagboken ? Jag hittade det nu ! Fan va coolt hahha. ! Love rosa !

Utvecklingssamtal

Jag hade utvecklingssamtal idag. Tyckte det gick rätt bra, bättre än jag trodde att det skulle vara i allfall. Måste sluta komma försent i allafall, men de ska jag nog fixa nu. Sen så måste jag plugga mer på läxorna mer. Jag har ju fan inte pluggat på någora tyska glosor den här terminen. Men nu måste jag börja, hhaha. Plugga på de idag faktiskt. Ska plugga lite no sen med för jag har No-prov på onsdag. Det är verkligen jätte mycket att göra den här veckan ni ska få se här under sen hur mycket de är ! Men nu ska jag ta och färga håret på mamma sen ska jag plugga lite granna. Japp, kulkul. Men de är ju lov nästa vecka ! SÅÅÅ EFTERLÄNGTAT !

hyper snygg bild på mig och sofia på lägret... (nyvakna)

Hemma från konfa

japp, då var den helgen slut då. Det va lite kul, typ. Eller ganska, men de va ändå tråkigt., Skulle haft det roligare hemma. Men hahah fan jag vet inte hur jag ska förklara. De va kul för man lärde känna alla bättre och så., Så det kommer ju bli roligare på onsdagarna nu förhoppningsvis. Sen har de ju hänt massor. Jag har skrattat åt M och slutar på S. ! Alla vet vem jag menar. Sen så har jag och fia bråkat lite. Men de va hon som börja haha, men hon fick så klart stryk ! Man ska inte bråka med mig inte. Sen idag så åkte vi över med färjan fram och tillbaka ! JÄÄÄTTEKUL ! haha inte... Aja sen har jag väll inte gjort så mycket mer. Men puss på er så hörs vi imorgon eller senare !.


yeeah, vi äger på maddes dansen!

Färjan (H)

catfight ! ;)

Jättefina jag som sminkar mig (bästa kvalitén)

Jag vill inte....

hello, har precis packat inför helgen med konfagruppen. Ser inte fram emot det. Är på negghumör med. Har ont i huvudet och fryser. Hoppas jag blir sjuk och får åka hem. Men nää, jag ska försöka göra det till något kul i allafall. Men vi ska va ute i all den här snön som har kommit. Det är typ snöstorm ute nu..  Jag vill vara hemma och sova och kolla på let's dance finalen.. buuhuu.. :'( Någon som kan byta med mig eller !!
Men ha det bra era små korvar som inte ska på ett läger i snön ! puss så hörs vi på söndag eller måndag.

Och en jävligt snygg bild på fia på konfan när fia skulle gifta sig med Jonna haha . !

se ut som blondinbella

Det här ju likadan klänning som blondinbella brukar ha på sig i alla olika färger ? HAHA ! Ska de göra så hon inte kan andvända de igen. För hon har väll bara på dig dyra kläder ? Och kul för henne om de är massor som har likadana klänningar som henne.
Så om ni vill se ut som blondinbella så är de ju bara att köpa den.


Man kan i allafall köpa den på Ginda tricot för 299 :-

Konfa

Nu är jag hemma igen från Konfa. De va typ som vanligt bara att vi käka våfflor. De är ju våffeldagen idag kom jag på. haha. De va i allafall lite gott. Sen skrev vi upp oss för lägret och så., De snackade om vad vi skulle ha med oss och så, men jag höde inte eftersom att ebba satt och garva åt han som är med i hjälp som sitter och läser brev typ.


Som typ säger :
- Skosnöre!
-snöresko?
- snösko ?


Aa och blablabla. De va kul i början men hon höll på HELA konfan ! haha Sen gjorde vi typ någon teater, som inte va kul. Vi gör de rätt mycket och man skämmer ju förfan bara ut sig när man håller på att klä ut sig och snackar massa om gud ? Jag tror inte ens på gud, men jag tycker att de är okej att göra de, men själv så tror jag inte. Men nu ska jag dricka någon är törstig haha, pöss på er babes ! <3

Skön dag i skolan

Kom hem från skolan för ett tag sen. Det har faktiskt varit rätt okej i skolan idag. De är skönt när man inte är så trött och så. Men de kan bero på att jag drack 2 burkar cola på lunch rasten. Det brukar jga inte göra. Men jag har varit pigg hela dagen, Jag somnade ju vid 10 i går med. Men jonna ringde och väckte mig vid halv 11 igen, haha men de gorde inget. De va ju lite kul att snacka med henne lite innan man somnade.
Snart ska jag till Konfa, vi kommer nog få rätt mycket info om lägret vi ska åka på på fredag. Åh jag orkar inte egentligen, men nu har jag lovar Ebba att åka så nu får jag väll göra det då. De kan bli kul om man bara tänker positivt. De värsta som kan hända där är ju typ att jag inte får sova. Men vafan de tänker jag göra vare sig jag får eller inte. Jag behöver mina timmar på helgen. haha. Men nu ska jag ta och sminka på mig lite grann sen så bär de av till ica om inte mamma har varit där redan. Sen är de ju Konfa. Så puss på er ! <3

Jag fryser

fan vad jag fryser, jag håller på att dö! Ändå så duschade jag nyss typ. Jag vet inte vad de är. Aja ska bli skönt senare att lägga sig i sängen och sova. Är väldigt trött jag vill bara ha påsklov och sova ut.
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet och så kollade jag nyss på andra anenyn på datorn. De är fan bääst ! Jag vet att de är många som inte tycker om det. Men de är för att ni inte har följt det. Jag tycker i allafall att de är bäst !
Imorgon blir det konfa med. Måste gå för vi ska på Konfaläger på fredag - söndag. Ska faktiskt inte bli kul. Jag vill hellre vara hemma och ta det lugnt men nejnej, här får man aldrig sova. !!! -.-

Jusste,!

Ni undrade ju om mascran som jag köpte var bra? . Den va faktist jäkligt bra ! Kommer köpa den nästa gång med. Man får sjukt tjocka ögonfransar, men de är ändå separerade. Så den är jätte bra. inga klumpar. Så jag tycker att ni ska köpa den. Den är ju snygg utan på. Ska jag erkänna så var det därför jag köpte den fårn början, men den visade sig ju vara den bästa jag haft. Så puss på den !

Längesen igen.

hejsan, va nyss på stan med olivia! De va trevlans. Blev att köpa lite kläder och de behövde jag. Blev 1 linne, 1 t-shirt och ett par vanliga svarta tights. De är hårhärg på mina andra.
Jag längtar så mycket efter sommaren så nu när jag kom he så prova jag massa sommar kläder. Åh vad jag längtar ! Har ju redan köpt solglasögon och sånt hahah. Fan ,så är de snö och grejer. Kan den inte bara frösvinna eller ! Det är min högsta önskan just nu.
Förövrigt är det andra avenyn ikväll. Men jag vet inte om jag har tid att se det egentligen. Jag har tyskaglosor till i morgon och jag har inte ens kollat på de och så borde jag verkligen städa mitt rum. Hmm. Men jag tror andra avenyn går före allt de där. Tänkte fixa lite i kölet lite snabbt också så att mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet. :D Men nu ska jag ta och kolla på bilddagboken och fixa i köket som sagt. puss på er babes och jag ska förska skriva varje dag nu mera. Men de kommer inte bli så mycket bilder, men aa. puss !

En låt till er så ni kommer i sommar stämmning. ;)<3

Helgen

hejsan, nu var det ett tag sen igen men jag tycker inte att det är kul när jag inte kan lägga in bilder och så på bloggen och då blir det att jag skriver mindre. Men när jag får min nya dator så ska ni se att jag är igång och skriver flera gånger om dagen. Men till vidare så skriver jag bara lite ibland.
Ihelgen så har jag klippt mig och vart med Sofia. Igår va vi hemma hos Markus och kollade på Robinson. Det va lite kul och efter de så kollade vi på amarican pie 2. Jag har inte sett någon av de filmerna. Men den va sjukt kul så det blir nog av att se alla 6 någon gång. Kasnke på en film kväll så kollade man på film hela natten. Skulle va kul, Men så blir de nog på något lov.
Men nu ska sofias mamma och pappa har datorn så vi kasnke hörs senare när jag kommer hem eller någon annan dag jag vet inte men fortsätt att läsa min blogg i allafall. puss på er ! <3

Linköping

Nu är jag hemma igen från att ha varit med Jonna på Ikea. Det va trevlans. Det blev att shoppa lite men jag skulle egentligen köpa en tröja eller något. Men jag hittade ingen jag ville ha så det blev att köpa mascara , ögonskugga och ett par jätte söta örhängen istället. Rätt nöjd i allafall. Och i mogon ska jag ju klippa och färga håret. Jag vet inte hur jag ska ha det men jag frågar frisören hur hon tycker att jag ska ha det och så. Så bestämmer jag mig där helt enkelt. Men jag tänker inte låta de klippa något mycket på längden !! Jag vill bara klippa upp de och fixa luggen för den är förjävlig ! haha.

Mascaran - 105:- kicks (hoppas att den är bra)

Örhängen - 29:- ur&penn (fast silver)
Ögonskugga - 45:- Åhlens
 (hittade ingen bild och jag kan inte ta egna eftersom jag inte har en egen dator just nu)

Jag ber om ursäkt

Förlåt mig, jag har varit otroligt dålig på att uppdatera i bloggen. Men det har varit lite mycket nu.
Jag har ändå bara vart i skolan och så som vanligt då det har inte hänt något speciellt, förutom att jag glömde min kamera på moppe skolan igår. Tror jag i allafall. Jag har den inte i allafall. hmm... Aja skit samma, det va ju tråkigt. Men den va i allafall typ ur funktion. Dax för en ny snart asso. hehe.
Men nu måste jag hoppa in i duschen för jag ska med jonna till Ikea och kolla lite grann. Men mamma är inte hemma och svarar inte i mobilen så jag vet inte hur jag ska få tag på mina pengar. Men aa, jag får ringa som ett djur antar jag. Men jag måste skynda mig nu och inte slöa bort min tid vid datorn. Men vi kanske hörs senare. pöss !!

lite sjukt !!

haha asso jag dog när jag såg deeen !!! hahaha jag kasnke är lite efter men jag hittade den nu !

Love her hair

Asså kolla på hennes hår, jag vill ha den här färgen typ men jag vet inte hur det blir. Jag ska ju till frisören nu på fredag och jag vet inte hur jag ska färga det elelr nått. haha fler vakna nätter för Julia Rudberg med andra ord. haha fan! Är det någon som kan hjälpa mig eller ? Men nu ska jag duscha puss på er ! <3

Friday the 13th

Igår va jag ju med Björn och Christoffer hemma hos Björn och kollade på film. Det blev Friday the 13th i stället för Hostel 2. För Crille är så dålig ! haha. Den va lite bra, bara att det va så dålig kvalité ! Annars var det kul. Gick hem där ifrån halv 1 tror jag, men jag pratade i telefon med Jonna hela vägen hem så det var lugnt, hehe. Idag ska jag till Olivia så jag ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite grann. Jag har inte varit med Olivia på att tag, så det ska bli kul. Jag tror bara vi ska va hemma och kolla på film för det är ju skola i morgon. -.- Men man vet ju aldrig om vi får något ryck att vi ska till stan eller nått. Vi är lite bänga i bland.

Svar på kommentar igår.
Varför plattar du håret klockan halv 9 ?
Svar : För jag skulle ut kanske och mitt hår var inte fixat ?


Maxi

Idag blev det att slappa framför datan och vid halv 4 så kom Ludde och Robin hem till mig och ville att jag skulle hänga med ut. Men jag hade inte duschat eller något. Så de fick sitta i mitt vardagsrum medans jag duschade och fixa mig. Sen drog vi till stan och väntade på Johanna och när hon kom så drog vi till maxi och luffa. ! Fan vi fick vänta 1 timme på bussen när vi skulle hem sen., Vi tänkte ju inte på att det var söndag idag.
Sen drog jag hem till mig och nu har jag suttit vid datan ett tag, men ska snart hem till Björn och kolla på film med han och Crille tror jag. Det ska bli mysigt. Sen är det kväller kan jag bestätta för er. Jag är så jäkla trött så det är inte sant haha ! Men nu måste jag platta håret puss på er älskon !! <3

09.00

Det var lite konstigt i morse ! Jag vakande exakt 09.00. Det va läskigt som fan ! Och nej , jag hade inte ställt klockan ! haha . + att det va väldigt tidigt jag vaknade.
haha men nog om det. Idag vet jag inte vad jag ska göra det är sånnt som märks. Just nu ska jag bara sitta här' vid datan ett tag och sedan hoppa in i duschen, vi har studiedag i morgon så det blir najs att va hemma. Ska komma på något kul att skriva i bloggen idag med. Det var ett tag sen jag skrev om något annat än min vardag. tycker inte ni också det ?

Kvällen

Det blir av att åka till Smedby i allafall. Ska åka med 18.00 bussen sen ska jag hem till Fia. Sen vet jag inte vart vi drar ,det får vi se. Tror de blir Agermo för han fråga först. Men annars är vi med Emil och Crille. Han har förlåtit mig ! jippi ! haha. Men ja. Men jag orkar inte fixa mig ! Så jag får se ut som jag gör. Ingen bryr sig i allafall. Vi ska ju bara mysa och kolla på tv i allafall, för de är jätte kallt ute. Men nu måste jag ta och fixa lite puss på er !! Hörs i morgon, För mamma kasnke sover när jag kommer hem och då kan jag ju inte skriva något.


okej ?

haha, kollade på min statisik nu och den har varit nere i botten de dagarna jag va i romme och när jag kom hem då åkte den upp i taget ! hahaha såg lite konstigt ut. Men är jätte glad att ni är kvar hos mig ! ;)

China food

NU är jag mätt som fan. Ätit China mat. Det är nog de godaste jag vet ! Vad är eran favotiträtt ?
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Eller om jag ska göra något så ska jag till Smedby. Men jag vet inte om jag orkar. Jag är jätte trött jag vill helst bara vara hemma och inte göra någonting bra ligga i soffan med mamma och kolla på melodifestivalen kasnke ? Ja, de är sånt som märks.

Och förlåt att jag är så dålig på bilder men jag kan ju inte lägga in bilder på den här datan... Men om någon vecka ska ni se !

Smedby igår kväll

Ja, det blev att vara i Smedby igår kväll efter att ha vrit på stan en stund. Träffade fia på stan först och sen mötte vi Lisa och Johanna, men Lisa skulle iväg så hon va tvungen att gå. Men det belv att jag Johanna och Sofia gick på stan. Det va trevligt ! Donken va det ju lugnt roligast på !
Efter att vi hade varit på stan ett tag så drog vi till Smedby. As roligt. Det började med att Fia ramla ur bussen och låg på marken? Normalt ? Nee inte så..
Sen gick fia hem och åt. Då passade jag och Johanna på att dra hem till Johan. Men där fick vi inte va för han va med tre andra tjejer och vi störde tydligen ! XD
Då gick vi hem till christoffer istället. Men han skulle hem till noob Johan. Men vi hade hans boll i allafall som han köpte på Willys i Borlänge ! Så vi tog sönder den och skicka ett videoklipp när vi tog sönder den till hans mobil. hahaha fan va omogna vi va i går men de va väldrigt kul. Jusste ! me får inte glömma att vi gick hem till Fia och hämta ett kuvert för att lägga ner den trasiga bollen i. Sen skrev vi Crilles namn på den och la ner den i hans brevlåda ! hahaha ! Hoppas att hon har öppmat den. Men nu måste jag ringa honom snart och säga förlåt.! För fan va omogna vi va ! Men man måste vara det i bland snart är det ju över med sånt. puss på er !  

Bloggen

Jag är så glad att jag har min blogg ! Det är så skönt att bara skriva av sig av allting, när jag är ifrån den några dagar så bara kliar det i fingrana. Det är så jobbigt att jag inte har någon dator just nu förutom mammas dator då. Men den kan jag ju inte sitta vid när jag vill som vid min dator. Jusste jag pratade med mamma förut och Emma och Mathilda ( mina systrar) Skulle fixa en dator som jag får i konfiramtions present av de , i förskott. Så kan kasnke får den om 2-3 veckor,. Snällaste !! <3<3

Romme Alpin 2009

Nu är jag äntligen hemma från Romme. De har varit rätt kul men segt med. Man har varit trött rätt mycket och så, men när man väl va i backen så var det riktigt kul. Jag kan inte lägga in bilder och så nu eftersom att min dator är paj, för någon smart skalle har tappat den i golvet medans jag har varit borta. Men mamma skulle försöka fixa en ny så snabbt som möjligt. Jag kan ju inte sitta här inne vid hennes data jämt. + att jag inte får lägga in mitt kamera program på datorn. Så ni får vänta. Men jag lånade en bild från Jonnas blogg så ni får EN i allafall. Hahah. Men ja, det va rätt kul. Jag vet inte mer vad jag ska skriva om det. Vi käkade mycket Ben&Jerry glass. Muumsigt värre ! Och jag vakande nyss från att ha sovit den 8  i gårkväll. ! Huuur skönt som helst. Men nu ska jag ta och hitta på något. Puss på bloggen som jag saknat mest !


Romme i morgon

Hejsan, I morgon ska jag till Romme och kommer inte skriva på några dagar. Hoppas att ni överlever. Är just nu hemma hos jonna, vi har varit nere på stan och köpt godis och så till i morgon. Men de blir väll att äta de på kvällen och inte i bussen. Det är ju inte så bra att käka de på morgonen.
Madde kommer jag hämtar mig 05.15 i morgon. Fan va tidigt, vi ska ju lixom samlas 05.45. Jag och madde först på plats som vanligt. hah. Men de är ju bara bra. Fan om jag försover mig i morgon då ! Men jag ställer 3 klockor så det ska inte va något att oroa sig för hoppas jag.
Men nu ska jag snart hem här ifrån och packa klart. Kanske inte skriver mer idag. Så sista inlägget den här veckan då. Eller jag skrvier ju på fredag.
Puss på er komer sakna er ! Love you !!

Sover hos Jonna

Hejsan Julias blogg .
Det är jag som får ta och blogga åt Julia när hon är här hemma. Hon kan inte skriva på mitt tangentbord, för bokstäverna syns inte. Men Julia gick mot mig vid halv tolv ungefär, så jag gick och mötte henne. Så vi har vart hemma hos mig hela tiden. Vi har inte gjort så mycket, bara snackat och tagit det lungt. Julia vakna nyss, hon somnade förut. Hon har sovit i 2 timmar typ. Men hon ska sova här inatt. Men jag vet inte vad jag ska skriva nu, jag skulle bara skriva lite sa hon. Men hon bloggar säkert imorgon. ! Puss & godnatt.


2 år gammal bild på Julia och mig.

Blogg design någon ?

Någon som är duktig på att göra designer som vill hjälpa mig ? Jag vill ha lite coolare heade, mer presonlig meny och lite snygg text och så. Om det är någon som kan fixat så skulle det vara jätte snällt. Ditt blogg namn får självklart vara med på headern ! puss på er !

Kissie have blue hair !

hahah omg, kissie har blå grått hår ! Inte snyggt alls. Så gåre när man har vitt hår och använder silver schampoo för mycket. Okej jag kasnke inte ska säga något eftersom jag har gult hår, men jag kan faktiskt meddela att jag ska till frisören den 20 mars. Det fanns ingen tid innan. Gud ! Jag som ville fixa håret innan vi drog till Romme.
Men i allafall ser det inte sjukt ut eller ?

Eller ni kanske inte ser så bra. Men de är de iallafall ! XD

fredag underbara fredag

Nu är det fredag ! Sköönt som fan. Sitter här framför datorn nu med Sofia,. Vi kasnke ska dra oss ner till stan senare. Men jag vet inte.
I morse så försov jag mig en hel lektion. Fan det här börjar bli en dålig ovana. Men jag vaknar inte av väckarklockan. Även om jag ställer den två gånger. Hur ska det gå på måndag när vi ska va på skolan kvart i 6 ! Hoppas att mamma väcker mig haha. Men nu ska väll jag och Sofia hitta på något. Eller kasnke, haha, jag venne. Men puss på er ! <3

Bild på mig och najda igår

Lämna mig inte


Sjukt gammal bild på mig, sen i sommras

Hejsan, ojdå, jag hann inte skriva blogg när jag kom hem efter skolan visst. Ops! Förlåt för det. Men det kasnke inte gjorde så mycket. De blev inte av att skreva hemma hos henne heller, för vi hade så mycket annat för oss. De va kul idag igen. Ibland är det kul att träffa gammla vänner som man var med mycket förr. Hon undrade om jag ville hänga med på stan i morgon. Men vi får se hur det blir med den saken.
Skolan idag gick bra. Men matte prover gick skit ! Måste nog göra om hela provet -.- Jag hatar matte ! Men där emot så gick Svenksa provet rätt bra. Får nog G i allafall, hehe.
I morgon är det fredag, underbara fredag. Helg och efter helgen bär det av till Romme med skolan. Sjukt kul kommer det att bli. Om jusste. ingen data på flera dagar ! De har jag inte tänkt på ! Kommer inte skriva någonting i bloggen under de dagarna. Men ni får klara er utan mig ett litet tag. Men lämna mig inte för de. För jag vill ha kvar mina älskade läsare ! <3

Nya bilder från idag, kommer antagligen i morgon. Najda har redan loggat ut från msn.

Sovmorgon

Härligt med sov morgon. Nu är jag redo för skolan, sista lektionen är hemkunskap och jonna är sjuk. Fan inte kul. Vem ska jag nu arbeta med på hemkunskapen, men du får krya på dig gumman och hoppas att du kan hänga med till Romme !
Efter skolan ska jag nog vara med Nadja igen, haha fan va kul vi hade igår. Garvade och snacka lite gammla minnen och åt lite kladdkaka med, hihi. Men jag vet inte vad vi ska göra idag. Men de är ju sånt som märks. Men nu har jag inte tid med det här längre. Vi hörs efter skolan, puss på er gullon !

Bild på mig sen i sommras


Gitarr

Jag skulle vilja lära mig spela gitarr ! Det skulle vara så sjukt kul. Jag och jonna håller på att lära oss att spela knocking on hevens door på musiken men de går inget vidare bra, Men det blir ju bättre och bättre. Jah funderar på att fixa mig gitarr och träna här hemma. För tänk när man kan spela utan att tänka nästan. Det skulle vara grymt. Åh va kul det skulle vara.

Har ni något favorit instrument ?

underbart

Jag har sovmorgon imorgon. Hur skönt som helst. Jag ringde precis Sofia och berättade om mitt problem, att jag inte visste hur jag skulle kunna ta mig till stan i morgon eftersom jag inte orkar gå runt havla stan för att komma till dansen som bröjar klockan 10 över 8. Så fick jag precis ett sms medans jag besättade det. Sjukt coolt. Ödet förfan ! Så i morgon ska jag gå upp vid 7 i allafall och duscha och sminka mig, ja bara ta det lugnt i min egen takt som man gör på helgerna. Åh det är underbart !

Skolan

hejsan, idag slutade jag kvart i 3. Rätt kul på sista lektionen då per snackade den mesta tiden, om Gotland och om överlevnads kursen i slutet av april. Skulle vara jävligt kul att vara med på den ! Men de är bara 15 st som bli uttagna.
Tyskaprovet idag gick rätt bra. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna något, men jag skrev på allt. Fast jag chansa en del med. haha.
Nu är Nadja här. kukul. Jag hållerp å att baka kladdkaka, så vi ska väll äta det senare. Japp. Men de var allt jag hade att komma med nu,. Men vi hörs lite senare. puss på er !

I morgon har jag Sveska och matte prov ! Kul va !

Sovdax

Nu ska jag lägga mig och läsa gossipgril som jag har gjort varje kväll sen jag fick den, men jag läser bara ett kapitel varje kväll sen somnar jag haha !
Dagen i morgon ser väll ut såhär, först skolan sen hem ett litet tag och efter de ska jag hem till nadja och umgås lite med henne, det var ett tag sen nu. På kvällen ska jag nog sova hos jonna. Det var också ett tag sen. Vi får se till att inte försova oss.... Men det skulle vara olikt oss. Men vi måste försöka. Men jag måste få in plugg i dagens schema i morgon. Eftersom på torsdag har jag både matteprov och sverska prov. Hur ska jag hinna.
Imorgon har jag även Tyska prov och No förhör. Jag har inte pluggat något på tyskan, vilket var väldrgt osmart av mig. Men jag kan inte så för det. Jag orkade bara inte. Det var så mycket annat runt omkring... Men nu måste jag verkligen sova annars kommer jag nog vara död i morgon. puss på er älsklingar, vi hörs i morgon någon gång.

Shoppat

Nu kommer bilden på de jag köpt idag. Inget märkvärdigt, men i allafall.

vit tröja 1 - veromoda 159.90:-
vit tröja 2 - cubus 50:- (rea)
grå mjukisbyxor - intersport 220:-

Nice shoes

hejsan, jag kollade nyss på kissies blogg. Hon har köpt sjukt snygga skor! Men jag skulle nog aldrig kunna ha sånna eftersom jag bara är 15 så kan jag nog inte ha så höga klackar. Men jag skulle gärna vilja ! Längtar till den dagen jag kan ha på mig sånna där höga klackar, jag kommer vara sko galen och köpa nya skor hela tiden haha.
Jusste jag lägger in bilderna på vad jag köpte på stan om ett litet tag jag ska bara kolla klart på andra avenyn, puss babes !

Stan

Jag drog till stan ett tag, kom hem ed ett par mjukis och 2 tröjor. Jag läger in bild senare jag orkar inte nu .
Nu ska jag kolla på film så vi hörs senare ! :D <3

ICCS

jag glömde S på de andra iläggert det sak vara ICCS - testet. De va as tråkigt. Man kryssade bara för massa. Inget spreciellt, vi fick bulle och festis. Men min festis smakande vatten så jonna fick den, haha. Nu är jag hemma i allafall. Vi hade musik sista lektioen och de va super kul. Jag och jonna spelade gitarr hela lektionen och vi lärde oss rätt mycket på den där timmen.
Men nu ska jag snart ner till stan och köpa mjukis. För jag har bara ett par till Romme och jag lär behöva fler. Men annars har jag inte så mycket att berätta förutom att jag slipper plugga idag. Men i morgon ska jag plugga lite i allafall. men puss på er så länge.

Skolan nästa

Godmorgon, nu är jag redo för skolan och de där testet vi skulle göra. Även om jag inte ser fram emot det. Men det kanske bli kul vem vet ? Skrev av de där anteckningarna igår med och jag fattade lite mer nu faktiskt. Sen när jag kommer hem från skolan så ska jag plugga, till no förhör som vi har i morgon och till Tyska prov som vi har i morgon, haha fan, kan ingenitng ! Jag skiter i glosorna, de är inte det viktiga. De viktiga är gramatiken och så kan jag ju några ord. Men oj va klockan är mycket, hinner inte ens lägga in en bild till inlägget. puss så hörs vi !!

nattinatti

Nu är det dags att lägga sig isängen och läsa gossip girl, nästan så att jag längtar till kvällen nu ! Åh den är så bra.
Imorgon så börjar jag halv 9. Vi ska jag ICC- test eller något. Det ska i allafall hålla på hela förmiddagen. Segt. Men det blir nog bra. Jag skulle hellre pluggat med matten eftersom jag behöver de, jag måste göra provet senast torsdag. OMG, hur ska jag hinna allt. Jusste ! Måste ju skriva anteckningarna innan jag går och lägger mig med. puss och godnatt. Ni hörs i morgon !


käkat

Så nu har jag käkat och som jag sa så ska jag ju bli nyttigare haha. Mamma tog det lite allvaligt Så idag blev de Sallad och kyckling. De va riktigt gott !
Jag ska nog kolla på veckans avsnitt av andra avenyn nu, Även om jag vill vänta till i morgon och se de på tven i stället. Men jag kan inte hålla mig haha, så nu ska jag sätta på det. puss på er så länge!

middag.

Taack baby !


Tack olivia ! hahah vad är det som är pinsamt ? haha

Segt

hejsan, jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Det var riktigt segt i skolan, jag och olivia låg nästan deckade i soffan och dog. Jätte trött och så har jag huvudvärk. Men jag ska snart äta och så tog jag en Ipren, så det ska nog gå över snart. Ska skriva av Olivias anteckningar frrån franska revolutionen hade jag tänkt med, men jag läste igenom dom och jag förstog ingenting verkligen. Men jag måste väll skriva av de i allafall för annars kommer jag ju inte fatta någonting på lektionen i morgon. Sen så måste jag göra mitt matte prov. Jaa, jag orkar inte rabbla upp allt jag måste göra den här veckan.
De fanns ingen tid hos frisören den här veckan !! I'm dying ! Fan, så det blir efter Romme då.... Åh jag vill ha fint hår igen. Men nejnej! haha

Nu ska jag snart äta så fort mamma kommit hem. Fan jag är döh hungrig !  Vi hörs senare pöss !

Måndag

Här är en bild på håret direkt efter jag hade färgat det sista gången, men jag hade såklart blåst det. Men jag tror inte att det är lite orange nu. För jag har andvänd silverschampoot rätt mycket. Men inte nu på ett tag men snart är det dax igen, haha.

hejsan, nu är det måndag morgon, jag har precis fixat mig klart. Ser förjävlig ut men jag orkar inte bry mig, vi har idrott frösta timmen i allafall. Jag slutar halv 4 idag, men jag måste nog stanna kvar längre och ta reda på allt jag missat och fixa anteckningar och sådär. Så jag kommer nog vara rätt död när jag kommer hem, är det redan nu.
Så när jag kommer hem kommer jag inte göra något speciellt. Utan bara ligga och glo på film eller något liknande.
Vad ska ni göra idag ?

Skola i morgon

åhnej, det är skola i morgon. Det hårda arbetet att komma i kapp ! usch, men jag ska klara det här, Jag har ju något att se fan emot. För i morgon är det bara en vecka kvar innan vi åker till Romme med skolan, jag ser fram emot det. Så det är bara beta av sak för sak så kommer jag närmare målet ! haha.
Från och med i morgon så ska jag bli nyttigare med min familj. Vi får ju se hur det går. Men jag hoppas verkligen att det går bra.
Men nu ska jag lägga min i sängen och kolla klart på Beck om jag inte har somnat innan de är slut så tar jag ett kapitel i min nya gossip girl bok som jag fick av fia i fördelsedagspresent. ;) puss på er ! Vi hörs i morgon.

ojdå


Fan vaa snygg jag är ! hahahhah eller inte.
Iallafall en bild jag hittade på fias blogg. länken finns några inlägg ner så sofia la in den själv.. ? (Länken asså)

Silverschampoo

Vart har jag köpt mitt silverschmpoo ?
svar : På hårvårdsbaren här i norrköping men de finns säkert på fler ställen.
På internet tex ?

Vad gör silverschampoo ?
Svar: Det tar bort gula reflektioner.

Tillbaka till max !

Nu är jag tillbaka överlycklig ! Jag har fått ny batterisladd ! De vill säga ! Jag har tillbaka min älskade dator ! Nu kan jag blogg hru mycket som helst och jag har ju mycket att ta ikapp nu ! Men den här veckan har ju inte varit så intressant i allafall eftersom jag har varit sjuk och så.
Åh, fan va glad jag är ! Fått tillbaka min dator med min musik och mina bilder! Åh jag är sååååå glad ! Jag försår inte hur jag stått ut ! Jag är kär i min dator. pahaha , va löjlig jag är men de är sant. Men nu ska jag kolla lite på andra bloggar och vara social på msn som jag inte varit på ett bra tag ! älskar er massor ! <3


bild;nyår
Kul att jag har alla mina läsare kvar, kul att ni är trogna, älskar er !


Hos Sofia

hejsan, nu är jag hemma hos Sofia. Vi har varit på maxi och kollat på de nya butukerna de har öppnat ! Det ser helt anorlunnda ut där inne. Coolt ! haha,. De blev att jag köpte en ny bikini och strumpor och en kajal penna till min mamma. Sen kollade vi lite. Men jag är så osmart och glömmer mitt bankomatkort hemma, annars hade jag fått med mig en tröja från MQ hem med. Men jag ska åka och köpa den när jag har tid, Det har jag i allafall inte i morgon för då ska jag va i skolan hela dagen, jag orkar egentligen inte men jag måste eftersom jag ligger efter så mycket i allt. Inte kul att vara sjuk, man kommer efter så mycket,.  Jag vet inte om jag har sagt det några gånger, det känns som så. haha,. förlåt men jag är så trött.
Jag och Sofia har precis druckit te i allafall. mycket gott ! Hon har så massa lös te och jag bara älskar det. Ska få mamma att köpa lite. Men de finns bara gott te på Gotland. Kan fråga min syster om hon kan skicka lite eftersom hon bor där.  Fan va smart jag är.
Men nu ska väll jag och Sofia hitta på något. Men vi hörs nog inte mer idag eftersom jag inte har någon dator där hemma. Men ha det bra så hörs vi i morgon när jag är i skolan antagligen. PUSS ! <3


Bild på fia !

RSS 2.0