tidig födelsedagspresent

Jag fick klockan av alex !! AAAAH finaste. älskar diiiiiiig ! TACK ! <3<3<3

 


Mammas jobb

Hallu, jag är på mammas jobb nu. Hennes bil är tråasig så vi kommer inte hem på något sett. Men classe kommer och hämtar oss snart. Vilket är rätt nice. Sen ska jag hem och packa rena kläder och sedan åka tillbaka til norrköping. Bäst så att jag kommer till skolan i morogon. ;)   puss på er !

Rubrik

Hejsan, nu har jag och madde duschat och ska snart fixa oss för att åka in till norrköping.
Blev att madde sov hos mig i går. Vi hade as kul men de blev att gå och lägga oss tidigt, vi va väl trötta efter en hel skolvecka.
När vi kommit till stan ska vi hem till madde för hennes bror är hemma över helgen från lumpen. Sen ska vi på stan och shoppa lite. Eller madde ska shoppa. Sen vid 4 tiden ska jag möta upp alex och åka hem till honom och umgås lite höhö. Ikväll vet jag inte vad som händer. Men de är sånt som märks. Vet inte ens om jag ska sova i Norrköping eller hemma. Men nu ska jag nog ner och käka lite frulle. Men ha de bra så hörs vi puss !!


Sitter på tåget

Hejsan , nu sitter jag på tåget hem. SKa möta upp Daniel sen ska han skjussa hem mig för mamma jobbar och aa classe flyttar åt jennie som jag sa förut kom jag på nu. hiih. Så skönt att komma hem ! Jag är sjukt seg. Efter skolan så solade jag sen träffade jag lite kompisar på stan. Men sen kände jag att de va dax att åka hem. Vet inte hur jag kommer till skolan i morgon men jag hoppas att de fixar sig i allafall. Annars får jag ringa skolan och berätta som det är. Men vi hörs lite senare när jag kommit hem och sådär, för vi lär ju sitta på pizzerian i mantorp ett litet tag innan jag kommer hem kan jag tänka mig, puss på er så länge ! <3

Sitter i skolan

Sitter nu med alla cpen i min klass ! Största omogna !!!!!
Fett irreterad nu. Vi har hållt på med vårat arbete över en timme nu och vi slutar omk ungefär en timme. Jag orkar inte göra mer nu. Hittar ingenting om vindkraft. Eller jag har bara kollat i boken än sålänge. Men de är väl bäst att man sätter fart nu. Annars är de inte snällt mot Ebba eftersom vi har ett grupparbete. Men fan va jag snackar om skolan när jag sitter i skolan och skriver. Palla de då ?

Jag vet inte vad jag ska göra efter skolan. ska väl typ sola sen vet jag inte. Men jag måste komma på något att gröa för jag vet inte när Classe har hjälp Jennie klart med att flytta.. Ae får väl dra hem till Madde eller något.

Men ha de bra jag ska fortsätta nu.

Nattinatti

Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon. Imorgon sover jag hos alex, så jag vet inte om de blir något bloggande. Men jag ska nog ta med mig datorn så förhoppningsvid blir det ett inlägg i allagfall. Men som sagt ska sova nu. Eller jag ska kolla på film tills jag somnar, hih men ha det bra puss på er !!!




Nu är det valt

jag har valt gymnasie nu , ritkigt skönt att ha det gjort och jag tror att det blir bra. vad tror ni. Har jag valt helt fel ?

1 - hotell resturang (john bauer)
2 - frisör                (kungsgård)
3 - stil&trend          (kungsgård)
4 - idrott samhäll    (john bauer)



vilken bikini ?

vilken ska jag välja... ?


köttbullar

hade ingen rubrik, men jag åt köttbullar till middag. hihi

Tjena, nu är jag hemma eller har varit det ett tag. Åt för ett tag sedan och sen har pluggat in engelskan jag har till i morgon. Nu får vi hoppas att de går bra för mig i morgon. Tihhi. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Mamma köpa lite godis till mig för jag va duktig och gjorde läxan för en gångs skull, äger jag inte ?  De tog lixom 10 minuter högst ! Nej men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Kanske plocka upp de sista från golvet och packa till i morgon. Kan vara rätt bra så slipper jag det i morgonbitti när jag ska upp till skolan. Super! Men vi hörs senare. puss på er !

segt i skolan men de är inte långt kvar nu !!!!


Längesen förlåt.!

Hejsan, nu sitter jag i skolan och jag ska egentligen gör mitt och ebbas energiarbete. Men jag har nästan gjort ett A4 och vi slutar snart. Vi har ju hur lång tid på oss som helst. Men nu ska jag inte sitta och skriva om mitt arbete i skolan. I helgen har jag varit med Alex vi va hos honom fredag till lördag och lördag till söndag sov han sos mig och så sov jag hos han igår hahaha ojojoj.

Idag ska jag nog träffa Jonna och dra till stan och köpa smak till deras vattenpipa. Men om det inte blir så åker jag hem och pluggar och städar mitt rum. Oj, va kul det lät. Men nu slutar jag lektionen. Men i hörs när jag kommer hem i kväll. puss på er sålänge ! <3


inpulsköp

tröja HM

t-shirt HM

http://artefact.blogg.se/images/2007/hot_curl_1181475304_8502601.jpg

Värmeskydd CUBUS

- sen köpte jag trosor med ;) hihi


AAAAAAH!

Nu blev jag ännu mer irreterad när mitt comviq kompis va slut., helvete vad ska jag göra nu ! Måste ladda på så fort som möjligt i morgon ! Kan inte leva utan min mobil (som iochförsig är trasig och knappt fungerar för tillfället), men ändå !!!

skolan/stan/jonna

Hejsan, va i skolan till 11 idag och jag kom dit vid halv 10 eftersom att tåget stannade och vi kom ingenstans. Väldigt irreterande när ingen lärare trodde på mig när jag kom till skolan .....
Efter skolan drog jag och jonna till stan och kollade lite. Blev att köpa lite små skit. Men eftersom classe vägrar att låna ut kameran så kan jag inte lägga in några bilder på det eftersom att min överföringssladd är hemma hos alex. Men jag ska kolla om linda är vaken så jag kan få låna hennes eftersom hon är snäll i allafall ! Herregud, får inte ens låna kameran.... I allafall, när vi hade kollat klart på stan så blev de att käka på mc och efter det solade vi. När vi hade solat klart var vi riktigt trötta och åkte hem till jonna och kollade på andra avenyn. Nu är jag hemma och är sur. Men de blir väl bättre snart får jag hoppas. Jag som hade tänkt städa mitt rum.. De är jag verkligen inte på humör att göra nu... Ha det så återkommer jag om linda är vaken . puss på er !

trött och osminkad julia efter solningen ;)



Onsdag planering

* 05.00 - gå och duscha
* 05.30 - fixa mig och sådär
* 06.30 - Åker till tåget
* 06.53 - Tåget går från mantorp
* 07.37 - I resecentrum för att ta bussen till skolan
* 07.45 - Bussen till skolan
* 08.00 - möta upp jonna och gå till skolan
* 08.30 - Skolan börjar
* 11.00 - Slutar skolan
* 11.15 - Tar bussen från skolan till stan med jonna

Resten av dagen ska jag va med jonna och jag kanske sover hos henne. Men de är sånt som märks. pöss !

låten väcker mycket minnen gumman ;)<3


musik på natten

 

haha herregud första och sista låten CP !!! :D

nolife på morgonkvissten


Ingen sömn

nejdu, inget sova inatt heller.

Sitter på msn med jonnaponna och dummar oss. skit kul äre. Sen ska jag upp om 3 och en halv timme så de är ingen mening med att sova. Nu hinner jag ju duscha med. hehe, ha de bra puss på er !

jag kan om jag vill

Nu har jag pluggt in glosorna jag hade till förra veckan. Rätt skönt att jag fick de gjort. Nu ska de höjas betyg här.

Men jag måste veta vad jag ska ta som första hand val när jag söker, vad tycker ni för jag kan verkligen inte välja mellan de här två !!

- hotell och resturang (john bauer)

- Frisörlinjen (Kungsgård)

Någon av de ska jag ta som första hands val, snälla hjälp mig nu !

http://smultron.files.wordpress.com/2009/01/kock-maten-klar.jpg

http://www.madebynoemi.com/blog/wp-content/2008/10/sure_baby_say_yes.jpg


gammal video

en gammal video som jonna har gjort till mig.

älskar dig jonna gustavsson och kommer alttid att gröa oavsett vad som händer !

(hon stava fel på get, haah de ska va gett)


Tisdag

Hejsan, kom hem vid 10 idag. Så jag skriver nu.

Började skolan vid halv 1. Vi hade någon föreläsning med någon som va bisexuell, det var faktiskt rätt intressant. Visste ni att ALLA djur kan va homusexuella ? De visste verkligen inte jag. Till och med myror och maskar kan vara det. Iallafall sen hade vi engelska med. Vi työ översatte låttexter till svenska. Sen sluta vi. Riktigt nice dag i skolan . Efter skolan åkte jag och Sofia till stan och kollade lite snabbt sen mötte jag upp alex och solade. Efter det åkte vi hem till honom och sov till halv 9 så jag skulle till bussen och hem.
Pratade i telefon med Jonna förut. Blev jätte glad när hon bah ringde sådär. Innan va jag på jätte dåligt humör eftersom en viss person är trög fattade och skyller allt på mig när jag inte ens har gjort något. Men nog om de. Nu ska jag lyssna på lite bra musik och snacka på msn så skriver jag serare, puss på er !! <3

ps. Glömde min kabel hos alex idag igen ! Men jag får väl tillbaka den nästa gång jag ska dit., haha ds.



tröööött....

Helluu, jag är drymt jag har fortfarande inte sovit. De är något fel på mig. Men nu ska jag vara skriva de här inlägget sen ska jag sova så in i helvete.

Skolan idag i allafall, lite segt men roligare än att ha vanliga lektioner måste jag säga. Efter skolan så drog jag och kollade på maddes och hennes pappas nya lägenhet. Riktigt fin, Skulle med vilja bo där haha. Men de är nog skönare att bo i hus. Iallfall, där var jag inte så länge för jag drog till alex vid halv 5 sen va jag hos han till hav 9 sen tog ag tåget hem 9. Japp. Jobbig dag eftersom jag har varit rätt trött. Men i skolan va jag inte så trött. Mest hyper. haha Skrek och hade mig, usch på de. Jag får ta och skärpa mig.

Imorgon börjar jag skolan halv 1 i allafall, så jag kan få sova till halv 10 i allafall innan jag ska åka halv 11. Egentligen börjar jag halv 9. Men vi ska åka skridskor och jag hittar inte mina eftersom vi inte har packat upp sånna saker sen vi flytta och allt är lixom helt huller om buller. Nej blir att sova istället. De måste ju förstå att jag inte vill sitta och kolla på när de åker skridskor och frysa ihjäl. Nej sånt gillar vi inte. Men nu ska jag sova i allafall, sov gott puss !

en jääääätte gammal bild på mig,. haha fint hår. *host*


dregel

ÅÅÅH herregud vad jag vill ha den här klockan !!!


chacha

halloj, jag sover inte än och lockan är jätte mycket. Ska inte sova heller, så mitt huvud kommer att fucka sig i skolan de vet jag eftersom jag har fått reda på att vi har SO hela eftermiddagen. Men jag ska göra något roligt av de. Ska fan i mig ta kort i skolan imorgon och jag skiter i om lärarna tar min mobil. Eller man kan ju smyga. Men iallafall, jag har pratat med Alex i stort sätt hela natten. kulkul. Men vi sa inte så mycket i slutet eftersom han va tråkig och blev trött, men jag förstår han. Jag är ju inte som alla andra som kan sova på nätterna. haha. Men nu skriver jag massa igen och ingen orkar läsa,. Ha de bra. Kanske skriver ett till inlägg senare. puss !

btw, I miss my old shoes. ÅH aragon jävel som käka upp halva ena skon haha


kommentarer jag inte ska bry mig om..

.. men kan inte låta bli nu,

Anonym kommentar kan ju dra och behöver inte ens gå in på min blogg om jag är så "slampig". Inte för jag vet vart du har fått de ifrån är inte slapmig någonstans och jag kan inte låta bli att ta åt mig av att du säger att jag är fet heller. Vi får väl se längre fram. Jag tror ändå bara att du är avundsjuk och som sagt du behöver inte trycka ner mig om du inte kan stå för vem du är.


Sovit hos baby

Hejsan, jag sov hos alex i lördags, det är därför jag inte har uppdaterat något. När jag kom dit så va jag jätte trött i allafall eftersom jag inte hade sovit något på natten. Jag somna när han va uppe och åt, men de va bara kanske i 20 minuter, om ens det. Sen somna jag iallafall inte förns vid halv 3 för alex ville inte sova och jag ville inte gå och lägga mig förns han gick och la sig. Kul för han då ?
Idag har vi inte heller gjort så mycket sov till 3 kanske sen datan och så såg vi på sommaren med Göran. Sen åkte jag hem typ . Japp. Skola i morgon med för nu är jag frisk och kry. Okej kankse inte har världens huvudvärk men det går ju att bota med lite tabletter. Vi har tema vecka så jag tror inte att de är så mycket plugg. A, men vi hörs i morgon puss på er och godnatt. Vi får väl se om jag somnar.


Dagens fråga


Inget ikea

Nej nu ska jag helt plötsligt inte till ikea. Så jag är rätt irreterad eftersom jag va vaken hela natten för att jag visste att jag inte skulle orka upp annars. Men tack nu är min dag förstörd med eftersom jag kommer dö av trötthet tills jag ska till stan och alex gick och la sig vid halv 6. Så de kommer inte va lätt att få liv i honom heller. Ae men jag får vl lösa det på något sätt. Måste ju i allafall till stan innan mamma åker och jobbar annars är de ju ännu mer förstörd dag och då kommer jag ligga och tjuta, hahaha . Jag vet att jag kommer de. För då har jag vart hemma HELA jävla helgen !!! AHHH fan va arg jag ääääär !!!!!!

Ready to go

Nu är jag klar, lite tidigt. Nu vet jag ju inte vad jag ska göra fram tills när jag ska åka. hmm. Aja de är sånt som märks. Börjar bli riktigt trött nu i allafall och de syns i mina ögon. RÖDA !!! ajdå. Får sova sen, ett litet tag i allafall. Åh jag vill åka till alex på en gång istället för att springa runt på IKEA, men nu har jag lovat och det håller jag. Men nu måste jag hitta på något innan jag somnar puss på er!

Flumm i natten/ morgonen som de faktiskt är..


Börjar fixa mig

när man inte har något annat att göra än att snacka än att snacka med jonna på msn så kan man ju fixa sig. Blev inget sova inatt, men jag överlever nog. Jag och min cola vetni ju. Så ja, jag ska ta ohc börja sminka mig tänkte jag sen börja fixa håret. Så är jag klar för att åka. Men jag får inte somna. De är de jag inte får gröa för då är allt kört. Inte för att jag är trött men jag kan ju bli haha. Har i allafall nyss smörjt in mig med body lotion så de är nice och de lukar gott. Men aa puss !

jag bara chillar


Göra en ny blogg ?

Ska jag göra en ny blogg ?
Jag vet inte varför och jag är nöjd med namnet. Men vad tycker ni ?

Blir att vara hemma

Hejsan, nu har jag bestämt mig, jag ska vara hemma ikväll så åker jag direkt till Linköping i morgon. Men jag vet inte när vi ska åka än, men de får jag väl reda på. Snart blir det matdax, men jag är inte så hungrig, men de går väl ner. Sen klockan åtta blir de familjemys med let´s dance och sådär. Nice, jag som inte har vart hemma en kväll på jätte länge. Speciellt inte en fredagskväll. Så det ska bli lite mysigt. Om jag orkar efter let´s dance ska jag nog städa mitt rum. Det ser förjävigt ut, haha men ja så är det att vara tonåring. puss på er !

Gammal låt med bra ;)


äcklig middag

haha, eller aa god middag bloggen ! haha

jag vaknade runt ett. Sen har jag bara tagit de lugnt med datan i sängen, just nu håller jag på att betämma mig om jag ska till Norrköping eller inte. Vill träffa madde men jag måste sova hos henne då tror jag, annars hinner jag inte va i Norrköping något. Typ åka dit sen hem igen. De är lite onödigt tycker jag. Eftersom jag inte har fixat mig än heller så kommer de ju ta ännu längre tid innan jag kommer iväg. Men jag ska ta och ringa madde nu och fråga om jag kan sova hos henne, eftersom att viska till ikea och allt i morgon. Eller så är jag hemma ikväll och åker till linköping och ikea på en gång. Ae, jag vet inte, haha kul att läsa om de här då. Vi hörs senare när jag har besämmt mig.  puss !!

Mina systrar

Emma

Mathilda

jag

 

Vem är jag mest lik ? ;)

 

Jag har världens bästa syskon ! <3


Nattinatti

Hej jag heter julia och jag gillar att leka mojje

Nu är det dax för mig att sova. Vi hörs i morgon som sagt, puss på er !!

Kväll med linda

Hejsan, jag har vart i Norrköping från i tisdags, men nu är jag hemma igen. Blev att käka kebab och massa cola, fyfan va gott de va. haha.
Sen gick jag in till Linda. Först gjorde vi inte så mycket kollade på tv typ. Sen fick vi för oss att fixa oss och ha lite kul med kameran. Så vi gjorde det och de va jävligt kul. Längesen jag höll på med kameran nu. Kanske bilder till designen. Men bilderna på mig blev inte bra och de blev suddiga. Så kanske tar andra någon annan dag. hihi. Lägger in några bilder men vi tog över 200 bilder förut. Ja, så äre. Men vi hörs i morgon. Om jag inte är lika seg i kroppen som jag va idag så blir det att åka till norrköping i morogn och träffa madelene. puss på er !

Linda och jag <3

Busiga linda hihi

flumm

haha ful och suddig, ingen mer bild på mig. usch !


Försenad

hääj, jag kommer nog lite försent till skolan idag, men jag försov mig en halv timme så jag missa de tåget jag skulle ta egentligen. Träligt, men jag tror inte att de ska vara någon fara.
Idag fyllar alex år så jag ska träffa han lite, kanske sover där med. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Sånt som märks.
Nej usch va trött jag är. Jag hann inte ens fixa klart mig. Så jag tog med mig allt jag skulle fixat idag, haa har myskläder på mig nu men jag har med mig andra kläder. oj, de va nog careface på de. Men jag är så jävla tött så jag vet inte vad jag ska skriva. haha de här får bli slutet på de här inlägget. Ha de bra kanske hörs senare puss ! <3

Livään

Hello, blev inte att skriva något i skolan, men i allafall efter skolan drog jag och olivia till stan och fikade, sen träffade vi linus och jonas på stan och så va vi lite råd till de när de skulle shoppa. De blev i allafall nya skor och ny mössa för linus del och en mössa för jonas del. Sen tyckte de inte att de va kul att shoppa mer, haha. När de hade dragit så drog jag och olivia och sola. Ritkigt skönt. Ska nog göra de någon mer gång i veckan. Måste få upp brännan lite, hehe. Nu är jag sjukt trött. Ska ner och ringa alex nu sen ska jag nog ta en kapp te och den gå och lägga mig. Ha de bra så hörs i morgon puss.

Sjukt kul att va med dig igen olivia, hade nästan glömt hur kul vi har ihop, älskar dig <3

jag vid bussen till stan

olivia är tönt och dricker varmchoklad hahah <3

Jonas och Linus i min klass efter shoppingrundan.



Påväg till skolan

Hejsan, jag kunde inte hålla mig med datan till jag kom till skolan. Nu sitter jag på tåget påväg till skolan. Jag kom faktiskt upp utan problem idag. Stolt över mig själv. Men de va så jävla kallt i hela huset så jag höll på att dö. De kan ju bero på det med.
Fan jag orkar inte skolan, jag vet att jag kommer vilja hem efter första lektionen, även om jag inte känner så just nu. Men de är bara att kämpa. Mamma ska beställa en resa i April så att jag har något att se fram emot. Då kommer det nog gå lättare i skolan med. Jag måste klara den här terminen för de står på mig framtid.
Jag har panik inför gymnasiet. Jag vet inte alls vilken linje jag vill gå och jag har bara till 15 februari på mig att bestämma mig. Usch ! Jag vet ju vad jag vill, men grejen är att de inte finns jobb inom de. De är sjukt jobigt. Men jag ska ju ändå ta något som intresserar mig. ae, inga djupa inlägg här och nu. Jag ska inte va depp i skolan för jag ska orka HELA dagen. Men vi hörs lite senare puss på er !

Efter skolan ska jag och olivia ner till stan och fika och efter de blir de soltime. Så hilma mycket bättre solarium i stan än vad de är hemma så nu kommer de bli skillnad I promise ! hehe. Men som sagt vi hrös senare.

vädigt gammal bild på mig och olivia. ca 2 år sen. <3



ska upp snart

Hejsan, helgen har vart lugn. Åkte till alex på fredagen efter skolan och bah chilla med madde alex och dover. De va rätt kul in på natten där. hahah
Sen på lördagen sov vi till halv 5 eller något. sjukt skönt. Blev trött första dagen i skolan tummen upp för de. Hur ska de gå resten av terminen... suck...
När vi hade vaknat på lördagen åt vi mat typ och fixade oss och åkte till freddie och va där, sen tog vi sista bussen hem och så kollade vi på film och somna. Ja, och i morse så vakna vi sen åt vi sen fixade jag mig så åkte jag hem.

De är sjukt kallt hemma hos mig, Här hemma har jag inte gjort så mycket. Datan och sådär. Försökt göra min svenka grej, men de gick inte så bra. Får fråga min lärare i skolan i morgon. Japp och nu kollar jag på Johan falk. När de är slut ska jag upp i mitt rum och sova. Ska fan upp om 6 timmar. Klockan halv 6. Hur fan ska dethär gå till. Jag brukar gå och lägga mig vid den tiden om inte senare. Ae, gud. Kommer dö.
Vi8 hörs i morgon när jag är i skolan. puss !

Oseriös bild innan man sover. puss


Vaknade gråtandes

Jag vankade alldeles nyss, fyfan va hemkst jag vakande av att jag grät. Skulle aldig vaknat den här tiden annars.
En av de hemskaste drömmarna jag har haft på länge !! :'( Asso de va inget läskigt utan de va om mitt liv, om vänner och alex. Uachm jag trodde de va verklighet när jag vaknade. Nae men nu ska jag försöka sova till halv 12. haha oj lääänge. Jag fryser ihjäl snart. puss ...

Mitt år

lite sent kanske men de skiter jag i ! ;)

januari - var jag mycket med fia och olivia, minns inte något speciellt

februari - Fyllde år.hehe. Sen va jag fortfarande mycket med fia och olivia och jag försökte bli blond. men de va orange. haha

mars - samma sak som månaden innan + att vi va i romme - en resa jag aldrig glömmer

april - va tsm med oskar så va mest med han och jonna

maj - Va med jonna all the time. saknar de som fan

juni - Sommarlovet började och jag va med jonna varje dag, vi började även va med folket i vilbergen/ektop mitt hår va ritkigt blont och fint.

juli - den månaden vill jag helst glömma.... Massa skit hände då och jag och jonna slutade umgås. Tog bort mitt blonda hår och blev brunett. juste moppe crash jag och madde asso hahaha

augusti - skolan började igen och jag va för det mesta med madde. Vi hade de jävligt kul. Augustifesten va och vi va med folket i klocket och mickis. Jag flyttade även till Mantorp

september - Mycket med madde och mickis och mitt hår blev från brunt till svart... lite fail

oktober - skolan sket sig riktigt rejällt och jag sket i allt i mitt liv ungefär, de fick rulla på som de kom.

november - va med madde varje dag typ och aa vi gjorde inte så mycket, jag och jonna sket i skolan totalt.

december - jag blev tsm med alex och jag va med han, madde och freddie väldigt mycket, hur kul som helst.


jaa de va mitt år väldigt kortfattat. Mycket som inte är med. Men aa de är i de stora hela i allafall. Känns som ett riktigt skit år och jag hoppas på att de här året blir myyyycket bättre.

* jag ska ta tag i skolan och få upp mina betyg.
* jag ska ta vara på de jag har och inte skita i mina vänner. inte för att jag har de innan men ta bättre hand om de.
* Vara mer ekonomisk. haha vi får ju se hur det går
* Sluta med all skitmat, någon gång då och då är okej.

alltid vi !


kan inte sova igen

Hejsan, nu är de såhär att jag kan inte sova, hur mycket jag än försöker. De är så hilma jobbigt. Jag får väl va vaken till jag somnar, eller de är ju rätt logiskt. men aa. Får se om jag somnar över huvudtaget. Annars är jag vaken hela natten och sen så gör jag de jag ska i morgon sen åker jag hem och sover skapligt. Då kanske jag till och med orkar upp till skolan, vem vet ;)

Men nu har jag iallafall tråkigt som fan och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är täppt i näsan och grymt ont i huvudet. åhhh, de är så synd om mig blablabla, haha not. Jag har ju föran godis breve mig och cola. Jag överlever. haha men va störd jag är. Kul inlägg för er att läsa, eller inte. Men aa. Nu ska jag göra något annat vettigare än att flumma på bloggen, puss på er.

can't sleep without you babe.... <3


sjuk

hejsan, är typ hur sjuk som helt känns de som.. Men de skiter jag i jag ska till stan i morgon och träffa jonna och så är de. På förmiddagen ska jag åka fyrhjuling med linda hade jag tänkt. De kan ju bli lite kul. aa,

Kvällen tillbringa jag inne hos linda och kollade på film med linda och daniel. De va lite nice sådär. Men de va så jävla varmt inne hos linda så jag höll på att dö. Hemskt när man är täppt i näsan, tycker ni inte ?

Nu ska jag i allafall försöka sova annars kommer jag inte orka i morgon. Men aa vi hörs i morgon. Jag tar nog med mig datan till stan om jag pallar med de. haha puss på er !

juste, jag glömde överföringssladden hemma hos alex så jag får inte tillbaka sen förns fredag men ni får stå ut babes.

Onsdag 6/1

halloj, madde ligger just nu i solariumet. Efter henne ska jag sola. Hoppas man får lite färg i allafall. Synd att vi vanade så sent idag. Annars skulle vi ju kunnat gått ut och ta lite bilder. Men nu är de för mörkt för de. aja, Sen jag som ville gå på stan idag. De blev inget av de heller. De blir väl bara att va hemma och slappa idag. Madde ska hem sen. Men jag stannar nog kvar hemma och drar in till stan i morgon istället. Och då ska jag in i tid så jag hinner gå på stan. För jag har ett presentkort på gina som jag inte vill ha kvar. haha. Sen måste jag ta och flörta lite med mamma så jag kan få låna pengar.

Juste, igår fick jag reda på att vi inte börjar skolan på torsdag, utan på fredag, haha herregus va dålig jag är. Tänk om jag hade gått till skolan klockan 8 i morgon så är de inte ens öppet. Då skulle jag ta självmord tror jag. ae, men jag skulle inte bli så glad i allafall !!

fyfan va jag saknar mitt blonda hår... "/


Veckans planering

* Sola, jag börjar bli jävligt blek och de är inte fiiint. Usch på de.

* Börja skolan igen.... suck

* Träffa vännerna. Just nu vet jag bara att jag ska träffa madde och jonna, men jag ska försöka träffa fialotta med hihi.

* Städa mitt rum och se till att jag har kläder till skolan osv.

* Ta bilder till bloggen

* Fixa pengar. höhöö

* Ta reda på när vi börjar på torsdag. Är det någon som vet !! :o

Nej nu kommer jag inte på mer. KUUUUL vecka.... NOOT. aja, nu måste jag ta och sova, har grymt ont i huvudet.



Madde padde

tjeena, madde sover hos mig inatt. Alex ska på kryssning i morgon så jag får inte träffa han på ett par dagar, segt som fan. Sen börjar ju skolan den här veckan med. Ännu segare. haha. Jag förstår inte hur jag ska orka upp. Jag som sover till 3 på dagarna. hmm... Men jag är rätt trött nu, så jag går ju och lägger mig myyycket tidigare än vad jag brukar.
I morgon ska vi väl gå upp i tid och fixa oss och så sen ska jag försöka ta lite kort till bloggen, jag vill verkligen ha en ny design på bloggen. Den som jag har nu är tråkig och de har jag sagt i andra inlägg med. Men nu ska jag ändra den kan jag lova. Japp så är det. Men nu ska jag kolla facebook sen ska jag väl ta och sova. Madde är nere i vardagsrummet och kollar på tv men hon kommer väl upp någongång. Hon var inte ett dugg trött. ja men vi hörs puss på er ! <3

Grymt bra låt btw


hemma hos alex

hejsan, ja ett tag till sen, förlåt. Linda tjatar om att jag ska blogga så jag gör de nu. Idag vaknade jag hemma hos mig sjlv för en gångs skulle med alex brevid mig hihi. Sen kom linda och fråga om vi skulle med ut och kolla när de de jörde fyrhjuling. men men starta aldrig, hahaha fail där då. Sen typ åt vi och åkte hem till alex. Jag ska sova här inatt. Sen i morgon ska nog jag och madde till Mantorp. Jag ska försöka övertala henne om att vi ska äta kebab innan för vi har inte tagit den där kebaben vi sa att vi skule ta. om va slarvit jag skriver. men vi hörs jag orkar inte skriva nu. puss på er !!

Gott nytt år !

Heeejsan, nu är det ett nytt år ! Jippi ! Jag va hemma hos Freddie. Först va jag, alex och madde där hemma. Sen kom de mer folk. Mycket mer folk. Alla va tvunga att dra typ en halv timme innan 12 slaget. hahah ! Aa så de va bara jag madde alex freddie och dover kvar. Så de va lite nice sådär. Vi smällde raketer, ojojoj,. höhö. Men jag är lidte oseriös med de här inlägget känner jag men de va ett tag sen jag blogga med. Men aa nu Sitter vi iallafall hemma hos alex och alex duschar som vanligt. Sen ska vi till BC och jag och madde ska äta mc! De ska bli så jälva gott vetni! haha ae förlåt. Min början på året va i allafall väldigt bra. Så nu ska ni ha de bra så hörs vi puss !!


RSS 2.0