Galet igår

hejsan, i går drog jag och madde till alex och drack lite fast inte madde dårå, trååååk! Skit kul hade vi i allafall. Vi spelade Fist of zent, jag tror det stavas så. haha.

Man skriver ungefär 5 straff var på lappar och lägger i en skål. Sen lägger man ut en kortlek på bordet och den som drar lägst kort får ta ett straff får skålen. Om man inte vill göra straffet som såtr på lappen får man en muskeldödare av alla spelare.


Alex drog upp en lapp där det stog att han skulle springa ut i snön med mig. Så vi gjorde det. Sen sjönk jag genom snön och slog i käften i takanten så har en fin spräckt fläskläpp och ett blåmärke på hakan. Haha , det var sjukt kul men jag har lite ont idag. Men om man ska va med i leken får man leken tåla.

Nu har i allafall jag och madde bärt massa kartonger och skit til lägenheten så det ser förjävligt ut nu. Men mamma fixar nog de när hon är ledig. Jag ska plugga och så där nu så jag har allt klart till i morgon, vilket jag inte tror att jag hinner. Men energiarbetet är viktigast så det ska jag börja med. Men vi hörs väll senare. Har föresten tvättstugan nu om 10 minuter.  pusspuss !


Grattis till mig !

Jag fyller år idag. ! Men de känns inget speciellet. I allafall så kommer madde hit snart så ska jag fixa mig och sedan ska vi vidare till Freddie och efter det ska vi hem till klåfingriga Alex !

Igår kväll skulle vi på bio. Men i hissen när vi skule dra så skulle han bara testa lite. suck....
Han tröck upp två nycklar i "låsgrejen" asso där dörren låser sig. Sen sa han åt mig att tycka på en knapp så gjorde jag det, S3en fick han en stöt ! Men jag fatta ingenting, sen as garva vi åt det. Men sen mådde han lite konstigt, så vi ringde hans mamma och vhon sa att vi va tvungna att åka til sjukhuset så hon hämta oss på bio som vi hann att de en halv timme av ungefär. Sen satt vi där på akuten men de tog hando m han på en gång. De va ingenting och de sa att han hade tur. Men ändå de kunde gått jävligt illa. Men de va ändå rätt kul på akuten för alla läkare som vi träffade va störda på något sett. haha, nu ska vi inte snacka om de mer. Men sjukt kul va de i allafall.
Sen blev de att vi åkte hem till freddie igen och så kollade vi på film och gick och la oss.
Men nu kommer madde, så jag ska va lite social mot henne sen ska jag fixa mig. Men vi hörs i morgon. Puss ! <3



Fyller år på lördag !

Yeeah, jag fyller år snart, känns fett skönt. Men jag får mina pengar av mamma idag, asso jag ska få pengar i fördelsedagspresent av henne. Så ska snart åka och kolla på kläder och sådär med Sofia. hah , jag har inte åkt än. Men snart så kommer sofia så ska jag ta ut pengar sen drar vi, men nu ska jag fixa de sista. puss på er !

dålig kvalité men skit samma, det är jag just nu


Maxi huset med fia

Hejsan , jag kunde inte skrvia igår för att min internet inte fungerade. Men jag va hemma hela dagen och sen vid 9 kom alex till mig, så drog vi till freddie i 40 minuter typ sen drog vi hem till mig igen, hihi.

ALex drog för att möta freddie för ett tag sen och jag ska snart fixa mig för att jag ska till Maxi med Sofia och se om de finns kläder i min storlek där. Eftersom att alla storlekar har tagit slut på stan, väldigt irrererande.... Men annars får vi väll åka till stan och kolla om de finns något annat man vill köpa. Sen i kväll måste jag verkligen plugga. Jag har int pluggat något än. Men de är inte så mycket jag ska göra i allafall. Men vi kanske hörs senare puss !

En gammal bild på Sofia men jag har ingen nyare.

Vad fan är problemet ?

Jag är så hilma arg just nu. Jag skickade ett sms till min mamma innan hon åkte och jobba och sa att hon skulle lämna laddaren hemma. Gjorde hon det ? NAE ! åhh !!! jag kan inte få tag på någon för min mobil är död nu. Tur att hon inte tog med sig datan i allafall för då vet jag inte vad jag skulle göra! Nej men nu ska jag snacka klart med madde på msn och hoppas att hon inte behöver hänga med på basketen så hon kan va här hemma med mig stället.

Asso jag är så arg så jag skulle kunna ta sönder något. Men de finns ju inte så mycket att ta sönder här hemma än, eftersom att möblerna och de inte har kommit än...


Ska till alex nu

tjena, alex är på väg till mig nu, jag har han i telefon nu. hih.
haha han tror jag är trög ! Han säger att han är på ica när han är i min port. HAHA han tror inte att jah hör sen hör jag hissen, ae trög ! Iallfall nu måste jag gå till bussen så att vi inte missar den. puss på er ! <3

bästa låten just nu


har ingen sladd

jag har ingen sladd till mobilen så jag kan inte lägga in bilder på lägenheten. Men jag kan ju se om jonna kan ta lite kort idag så skickar hon de till mig. Men de är bara kanske.

Jonna kommer snart

Hejsan, sov hos alex inatt eftersom att sängarna inte kom igår... Vi vaknade vid halv 11 typ sen kom han på att han böjade jobba klockan 4! ÅHH kunde sovit längre hihi. Men i allafall sen drog vi till hans skola vid 2 kanske och hämtade lite saker sen drog vi hem till mig och tog de lite lugnt. Sen drog han och jobba.. Men nu kommer jonna snart till mig. Jag har saknat henne sjukt mycket. Ska bli så kul att se henne. Hon har brutit axeln så jag kan skratta lite åt henne. haha nejdå.

Men Jonna ska dra hem igen vid typ 7 sen ska jag nog träffa madde om hon är tid. Annars ska jag plugga så jag har energiarbetet klart till jag ska träffa Sofia och göra den argumenterande texten. såå tråkigt att plugga på lovet. Men nu ska jag snacka inredning men mamma och efter de möta jonna vid fängelset. höhö

Hemma från peking house

Nu är jag hemma hos mig igen. Alex hängde med, han sitter och äter nu. haha De stinker jordnötssås. BLÄÄ ! I allafall ikväll blir det att sova hos alex eftersom att sängarna inte kommer idag för att classes bil gick sönder. Så de kommer väl någon annan dag. Iallafall maten va jätte god och fan mamma och jag höll på att dö. Sjukt mätta blev vi. hahahah !!!!!!!!!!!!!!! ae men nu ska jag vara lite social puss!!!

resturang med mamma

Blev att dra ner på stan och käka kinamat i stället. Så nu ska jag sminka mig och fixa håret sen ska jag vandra mot stan. Hör av mig senare puss på er !

hahah fan va ful bild men jag har inte tid nu, osminkad oh dan haha


"tjejkväll" hos livään <3

Igår så va jag hemma hos olivia. Rikigt kul var det tills det tog slut, hihi ! Det var jag, madde, olivia, alex, freddie, ebba, rerre, ida, mogge, alle, kempis ?, perry och marre. Aa va var de. Men de kom några andra, men de släppte vi inte in. Skulle bli kaos då. Men de va chill hos olivia i allafall. Jag och alex övernattade hos Freddie. Haha juste på vägen hem till freddie så halka jag på mina jävla uggs som är så jävla hala ! Så jag har sträckt nacken och ryggen, slog i knät så de är blått och lite svullet och så har jag ont i handleden med, hahaha men de va sjukt kul i allafall. Nu ska jag ringa till min mamma och säga att hon ska komma med mat innan jag skriker, är döh hungrig !! puss på er <3

puss på kvällen !<3



Flyttar

tjena ! Har inte skrivit på ett tag. De där hemliga jag skulle göra va att kolla på en lägenhet och nu sitter jag i den och väntar på att mamma ska komma med kinamat. Sjukt längesen vi åt de. De är fan de godaste som finns. I allafall jag ska flytta till Norrköping igen. De ska bli väldigt skönt. Jag som har sökt till john bauer ser skolan fårn mitt fönster. Jag ska be Classe ta med sig min mobil sladd när kan ändå ska åka hit och lämna sängarna. Så kan jag ta lite bilder och visa. Jag ville bara att ni skulle få veta det. puss !


Ligger i sängen

Ligger i min säng heeeelt ensam. Saknar alex.... Men jag ska till han i morgon. Idag har jag varit hemma från skolan för jag har sjukt ont i halsen och ont i huvudet. Inget vidare. Men jag gick in till Linda en stund förut i allafall och åt och bakade lite bullar. Gott ellerhur ?
Men nu kommer jag inte på något mer att skriva. Men jag ska i allafall till skolan i morgon på eftermiddagen. Ska jag en hemlig sak på för middagen. hihi. SECRET och ni får inte veta. haha. ae, va narnslig jag är. Vi hörs i morgon när jag är i skolan eller när jag kommer hem till alex på kvällen. Ha de bra så länge pöss !

sjukt gammal bild på mig och olivia !! haha bästa <3h


sitter inne hos linda

Hejsan, just nu sitter jag inne hos linda, jag ska snart hem och äta sen ska jag packa lite rena kläder sen ska jag hem till alex. Skolan va sååå dryg idag. Men de är bara den här veckan sen är de ju lov. Så himla skönt. Men de är bara att göra allt jag ligger efter i klart så jag slipper plugga på lovet. För de skulle ju vara jävligt segt. Men nu måste jag dra in till mig och äta för maten är nog klar. Men vi hörs snart. puss på er ! <3

Världens bästa alla <3:s dag

Igår vaknade jag upp hos Alex när han kom in med frukost på sängen. Sen skulle till "mekonomen" när han i självaverket skulle till HC och köpa blommor till mig hahah ! Så kom han hem med dom, sen fick jag ett jätte sött kort med. Senare på kvällen drog vi hem till Freddie och sov där.
Jag älskar dig alexander. <3


blogg paus

hejsan, jag vet att de va längesen jag skrev. Men jag har inte haft tid faktisk och nu ska jag sätta mig och plugga. Tummen upp för det. Inte !

I allafall i helgen har jag vart på basket med madelene och så har jag sovit hos alex. Vi va förbi hans syster ett tag med. De va trevligt. Ja annars hela den här veckan jag har vart i skolan och vart med alex. Som vanligt. hihi !
Men nu tänkte jag i allafall ta en liten blogg paus eftersom jag inte har några idéer om vad jag ska skriva. Så förlåt men jag kommer tillbaka snart. Ha de bra tills jag kommer tillbaka. Puss ! <3

I morgon är det 2 månader. Tiden går så fort. Jag älskar dig Alexander <3


RSS 2.0