Ingen data

jag har ingen dator just nu så det är därför jag inte skirver så mycket, jag vill be om ursäkt än en gång för att ´jag knappt uppdaterar. Sen kan jag ju inte lägga in bilder och sånt heller eftersom mitt kamera program är inte installerat på den här datorn.
 Igår fyllde jag år jag satt bara hemma men Sofia och Robin kom och hälsade på mig. Tack för presentera, love you ! <3
I dag har jag varit med Sofia på stan. Det blev att jag köpte lite smink som var nödvändigt och sen gick vi hem och lagade mat, vi gjorde snabbmakaroner och fiskpinnar ! hahah ! Sen så deckade vi i soffan typ. Sofia drog för ett tag sen och jag är jätte trött. Så kvällens planer är att sitta hemma och kolla på melodifestivalen. kuligt och mysigt. På måndag är det skola för mig och stanna kvar efter och grejer eftersom jag ligger efter så mycket så det blir en hektisk vecka innan vu åker iväg till Romme med skolan. De ska bli ur kul som helst. Men nu ska jag sluta babbla. puss på er ! <3

promenad

nu är jag hemma efter en lång promenad. Det var hur skönt som helst ute och solen sken haha! Åh, är så glad ! Frisk luft att andas och grejer. haha, men nu ska jag sitta här och ta det lugnt, för jag blev jävligt trött efter min lååånga promenad. Jag lovar jag gick jätte länge. Jag vet inte ens hur länge jag var borta. men puss på er så hörs vi senare ! <3

Jag är 15 år

hejsan, nu är man 15 då. Haha, ingen skilland. Har inte fått något än. Men jag får senare. Sofia kom hit vid 8 och hämta pengar som hon skulle lämna in till Rommr från mig eftersom det skulle vara inne idag. Hon är snäll hon ! Sen gick jag ju så klart och la mig igen. Vid halv 11 kom mamma in och sjöng och gav mig kladdkaka och cola !? De är normalt. Jag trodde jag skulle spy, men jag var ju tvungen att äta de för att vara snäll när hon hade gjort sig till haha. Just nu vet jag inte vad som ska hända men de är några som ska komma till mig efter skolan , eller Sofia skulle i allafall komma sen skulle Robin komma snackade han om. Men jag vet inte.
Tack för alla grattis sms men jag har inte kunnat svara eftersom jag inte har några pengar på mobilen och har inte kunnat ladda på det eftersom jag har lagat här inne i lägenheten hela veckan. haha ! Tack älsks ! Men nu ska jag gå ut och andas lite. Kanske blir ett varv runt vilbergen, jag har inte varit ute på år känns det som ! Ska försöka få med mig mamma ut också. Det är så tråkigt att vara ute själv. Men mamma är med sjuk men de skiter jag i .  hahah De är min födelsedag hon ska göra som jag säger, haha, nejdå . Men nu ska jag snacka med henne. Puss på er, vi hörs sen ! <3

Nej nu räcker det...

.... klarar inte av att sitta uppe längre. nu ska jag lägga mig i soffan där jag tillbringat alla mina nätter den här veckan , haha. Där ska jag ligga och läsa min nya tidning jag fick av mamma. Sedan ska jag nog ta mig en kopp te frö halsen. Men ha det så hörs vi i morgon. PUSS !! <3


Mycket arg julia

OMG, en ny batterisladd till min bärbara dator kostar 1800 kr ! Det är ju sjukt ! Jag vill ju ha tillbaka den nu. buuhu.! Kan ju inte sitta inne i mammas rum hela nätterna precis ! Usch va dyrt. ! Vad äre som är så speciellt med den förutom att den ger liv i min älskade dator ?
Men nu kom min mamma hem med en tidning åt mig så jag blev lite gladare. Är forfarade sjuk och de blir att vara hemma och vara sjuk på min fördelsedag. Men jag kanske mår bättre till på kvällen jag vet  inte, Men man får hoppas det. Jag vill ju inte vara sjuk på helgen.
Jag har pratat med många ifrån klassen i dag och olivia sa att jag hade missat så jsuk mycket i skolan så det var inte sant! ÅHH ! Jag oooorkar inte! Jag vill säga upp mig från skolan eller i allafall vara ledigt ett bra jävla tag !

Youtube och bilddagboken

hejsan, nu har jag legat i soffan framför tven ett tag och kollat på skit. Det finns inget bra på tv. Såp jag försöker hitta något kul på datorn istället. Men youtube och bilddagboken fungerar inte, jag vet inte varför ! Åhh, jag blir så trött! Sen har mitt comviqkompis gått ut så jag kan inte svara på sms heller ! De är bara bloggen och msn och fungerar. Så de är det jag får hålla på med nu under tiden de där inte fugerar. inte kul asså. puss på er ! <3

Torsdag - sick

hejsan, nu är det torsdag och i morgon fyller jag 15år. Känns inte speciellt som när man var liten, men aa, det är så i allafall. Det kommer ju inte vara speciellt kul i morgon om jag är såhär sjuk, vi ska ju lämna in pengarna till Romme i morgon med. Aja, de ordnar sig. Jag vet inte än om jag ska till skolan i morgon, men det blir inte av om jag mår såhär. Men jag skulle gätna vilja gå i morgon så jag kan va med någon på kvällen. Men vi får se hur det blir.
Sofia ska komma till mig efter skolan idag igen, för hon lämnade tillbaka mina kläder sp jag ska få pengarna, kul när hon kommer och hälsar på. För jag har verkligen ingenitng att göra här hemma när man är sjuk, Jätte tråkigt är det. Men nu är mamma sjuk med så vi får väll hitta på något tillsammans. haha. Men nu ska jag kolla på lite bloggar.

Igår hade jag läsarrekord igen ! kul va !

Bästa låten nu!


Det är klart den bästalåten just nu, jag vet den är lite gammal men den är bra i allafall.

Jag vill med

Jag har suttit och kollar runt på bloggar. Jag vill komma med på listan ! ÅH ! Det skulle vara så kul . Bara en  dag eller något i allafall ?  Men helst frö evigt. Men de krävs mycket tido hc arbete för att nå dit. Jag vet inte om jag har tid med det. Men man kan iallafall drömma. De kan ju inte vara omöjligt ellerhur ? De kanske får i sommar när jag förhoppnisvis har en egen liten dator med trådlöst internet. För då kan man ju ta med sig datan överallt och skriva lite överallt. Skulle inte det vara kul eller ? Ska försöka spara mina pengar nu. Det skulle vaa jäkligt kul ! <3

I hate to be sick

Åhh, jag orkar inte med de här att vara sjuk !
Halsen kliar och näsan rinner. Jag vill träffa mina kompisar och ha kul i stället för att sitta här. Det blir ju inget av med att sova hos Jonna inatt som ni kanske förstår. För jag kommer inte hå till skolan imorgon heller. Så i morgon blir det en heö plugg dag vid datan och plugga på glosorna som jag egentligen skulle ha gjort idag, men de blev inget av. Usch på tyska ! Jag hatar det ! Känns som jag hatar allt just nu utom mina läsara, vänner och min mamma !

Bakat !

Nu har jag bakat. ! De blev att gröa mockarutor och choklad bollar. Rätt gott faktiskt ! Men nu måste jag lägga av med de här att käka massa unyttigt hela tiden, från och med på fredag när jag fyller 15år, så ska jag sluta upp med de här mitti  veckorna, de kan vara okej på helgen men inte annars. Sen ska jag försöka börja träna mer. Men haha vi får ju se hur det blir med det. Ni som känner mig ! haha

Fia är här

Nu är sofia här, blev jätte glad. Men hon är också typ sjuk. Vi har typ kollat lite vid datan och så har vi kollat på tv. Mamma kommer hem snart. Då ska jag försöka få mamma att baka mockarutor med mig.
haha, hur normalt är de här på en skala.
Jag och Sofia sitter vid mitt matbord och dricker buljong. ! hahahah ! Normalt. Det smakade skit med ! Men nu är det bättre i halsen i allafall. Men jag vet inte om jag ska till skolan i morgon i allafall eftersom de är inte bra. Men det känns som jag måste, bara för vi har massor med prov och så. Men de får vänta helt enkelt. Eftersom jag vill inte vara sjuk när vi ska till Romme med skolan den 9 mars. Men nu kommer mamma hem snart så ha det så bra. puss på er ! <3 Ni vet att jag älskar er !

Sjuk

hejsan, det blev ingen skola idag i allafall. Jag fick inte för mamma, har hostat hela natten och mina halsmandlar är sjukt stora. Kan inte äta heller. Det är jätte jobbigt.
Mamma är i Linköping och klipper sig nu, hon ska färga håret mörkt. Jag tror de blir bra eftersom hon är mörkhårig i vanliga fall.
Idag kommer de inte hända så mycket. Ska sätta mig och försöka plugga in lite tyska glosor inför provet nästa vecka. Men hadet så bra så kanske jag skirver lite senare. puss !

Ingen dator

hejsan, förlåt att jag inte har skrivit på läänge ! Men jag har ignen dator nu pga av anledningar. Så detblir inte så mycket bloggande från min sida på ett tag. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan.
Idag har jag varit hemma från skolan, för jag är sjuk. Men i morgon måste jag tvinga mig i väg igen. Måste plugga och så ska jag sova hos jonna. Men jag får käka panodil och mukoalgin, haha.
Snart ska jag kolla på Linda Rosding programet och efter de ska jag kolla på andra avenyn. Sen kommer jag nog slock´na i sängen. Är grymt trött . Men vi hörs någon annan dag puss på er och förlåt...

Nu är jag igång igen

Sitter med hår färg i håret... igen, tredje gången den här veckan, de är verkligen inte bra, haha tänk om jag tappar håret eler något. haha. Aja, man får ju hoppas att de blir lite bättre än sist i allafall.
Blav inte att träffa Jonna idag, men vi ska ses i morgon i stället. Eftersom att jag somnade så det blev så sent och så. Men japp.
Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen ? Har ni några förslag, så dela gärna med er !  

Stan

jag var nyss på stan. Jag tog promenad ner faktiskt. Även om de snöar jätte mycket så var det rätt skönt. De blev att jag lämnade tillbaka kjolen och tröjan jag köpte igår jag gick hem med en kjol och en ny tröja. haha.Bilder på de kommer senare, jag har nyss kommit hem så jag har inyte hunnit tagit några bilder.
Jag ska träffa jonna senare hade jag tänkt, men jag måste färga håret med, eftersom det är skola i morgon och vill inte gå runt sådär. Usch ! Men nu ska jag snart äta. Men vi hörs senare puss !



Smoothie recept

Tjena, nu har jag druckit upp min smoothie som blev riktigt god. Jag gör olika varje gång för att testa mig fram vilken som är godast. Alla har varit goda hittils men vissa är ju bättre än andra. Det beror ju på vad man är sugen på med. Igår gjorde jag en mer söt som var super god men kasnke inte så bra till frukost eftersom att den innehöll florsocker. Men den jag gjorde idag var ett bra frukost val. Här kommer receptet på den:

*äpple,banan och hallon smoothie*
1 skalat äpple
1 mogen banan
ungefär 2 dl frysta hallon
mjölk


gör såhär;
öppna bananen och bryt små bitar och lägg ner i en skål, skär sedan ner små bitar av äpplet och sedan på med hallonen. Ha i så mycket hallon du vill ha, men de blir rätt surt så ta inte för mycket.
Sedan häller du i ungefär 1,5 dl mölj och sedan börjar du köra med stavmixern, (man kan ju andvända sig av en vanlig mixer med. )
Sedan häller du i så mycket mjölk du vill ha så du får den så rinnig du vill ha den.
 När du fått den som du vill ha den då häller du upp de i ett stort glas och sätt i en sugrör. Mycket enkelt och går på 5 minuter.

Lycka till !

Ändring

Nu är de lite förändrat på bloggen men jag vill ha ne vårigare blogg. Men Sofia får fia lite eftesom. De här är bara tillfälligt. Så att ni vet. Men ska ska jag gå ut i köket och göra mig en smoothie ! De har jag tagit till frukost de senaste dagarna och de är super gott. Lägger in lite recept på de sen ! puss så länge!

Ni är med

Nu ni, va inte kaxiga för jag fixk faktiskt med tim på bild igår genom fönstret ! Han tror att alla bilder blev svarta, men ikke !
Tim är ju så jäkla klantig och ramlade hela tiden och typ slog ihjäl sig, haha ! De är kul när ni kommer och hälsar på mitt i nätterna ! ;)


Nej inte söndag

spola tillbaka !!! De är ju skola i morgon, jag vill verkligen inte, känner mig hängig och så. Men jag MÅSTE gå i skolan de här två vekcorna innan Romme för jag måste plugga för vi har massa prov innan Romme resan. Tyska, Matte, Svenska... Ah jag kommer inte ihåg allt vi hade. Usch, och tyskan kommer gå skit eftersom jag är sämst på de. Men jag vill inte få mitt första IG. Så de är bara att kämpa på de här veckorna.
Jag har ju orangehår med, de gör mig ju ännu sugnare på att gå till skolan...  Funderar på att färga en askblond färg i de idag så att de oranga och gula försvinner..
Vad tycker ni om att de sla bli skola igen då ?

Svar på an anonym kommentar :
- vilken gullig dialekt du har, vart kommer du från ?
- Jo jag kommer från Norrköping !

Sommar

Jag längtar som bara den efter sommaren, de är varmt ute och man kan sola när som helt. Bara gå ut utan att tänka på vad man har på sig i bara linne lixom. Hur härligt som helt. Men de är ett tag kvar, Förra sommaren va super kul, så jag spenderade den mest med Olivia i eneby. Vi hade hur kul som helst. Men den här sommaren kommer nog de mer anorlunda ut. Ska försöka göra så mycket som möljigt och sola sjukt mycket så att man är jätte brun. ÄlskarT !



Snö

Nejnejnej, jag vill inte ha mer snö. Jag hatar snö. Det är blött och kallt. nej usch!
Nu sitter jag här inne på mitt rum och dricker cola och snackar med trevligt folk, rikigt nice. Ska snart gå och kolla ut genom fönstet för att kolla på tim och tim, de ville de ? De är sega, men aja, annars gör jag inte så mycket. Imorgon blir det att träffa Jonna. Ska bli kul, får se om vi drar ner på stan eller vad vi gör. Det är sånt som märks. Men nu måste jag gå och kolla på tim och tim då. Puss så länge !


Svull

Nu blir de att bänka sig framför tven med mamma och Tolle och kolla på melodifetsivelen, va precis nere och köpa chips och cola. mums, men inte bra. men vafan, de är ju lördag i allafall. pöss på de  !

Jag har inget att göra

Så här kommer de bilder på mig orange hår. eller vad de är, haha de är folk som frågat efter de. Så varsågoda ! ;)


OMG


jag fick lite smått damp när jag såg mig i spegel driekt efter jag hade sköljt ut färgen ut håret. haha !

Dagens outfit


Leggings - vila (maddes)
vitt linne - gina tricot
Grå tröja - gina tricot

Stan

hejsan bloggen, nu är jag hemma från stan igen. Blev att köpa lite kläder i allafall. En tröja och en kjol. Men jag vet inte om jag ska ha kvar det. Vad tycker ni  ?
Hahah, olivia som vanligt då, gör bort sig i söder tull så står de en behållare eller något som de ligger tidningar i. Så välte hon den och sprang där i från, jag trodde jag skulle dö av skratt ! Men jag blev inte förvånad, hon är så knäpp ! Ska till henne lite senare och kolla på Melodifestivalen och så, de ska bli mys, eftersom jag inte har varit med henne på hela lovet. Men nu har vi chansen. Puss ♥

Lördag

Tjaa, nu ska jag snart äta frukost med mamma och Tolle, efter det så blir de att dra till stan med Olivia. Hon skulle köpa nåogot, jag vet inte vad. Jag tror jag ska köpa lite kläder om jag hittar nåogt. Men jag vet inte om jag har lust eftersom att mitt hår är gult. Men de blev faktiskt lite bättre när jag hade i silver schampoot. Blir säkert bättre om jag har i det fler gånger med. Men ska verkligen försöka ta mig till frisören. Men jag vågar inte. De kommer klippa av mig håret ! Och det vill jag absolut inte. ! Men vi får se hur det blir nu måste jag i allafall äta. puss på er sålänge ! ♥

Gammal bild på mig och olivia !


Dagens fråga

...
lite udda kasnke, men jag undrar, eftersom de här jag aldrig gjort...

Hår !

Jag vill ha Sofias hår nu ! De ska bli så snart, hoppas jag! Annars vet jag inte vad jag gör. Jag hoppas verkligen att silver schampoot fungerar i morgon, annars bryter jag ihop och sitter inne resten av helgen.. Omg, vad har jag gjort egentligen. Men de måste bli bra i slutänden. Ska ALDRIG blondera håret från brunt till blond hemma igen, ! Vad tänkte jag med ? Men nu är det redan försent, hehe. Det är ju jävligt onödigt att färga de brunt igen nu, eller vad tycker ni ? Jag är ju så nära, hahah eller inte. Men aja, nog snackat om mitt hår nu, pöss !!

bild ; Sofia


Inte skrivit så mycket

hejsan, nu är jag hemma från robin. Oscar drog med hem. Vi satt vid datan och käka godis, mys vare, men sen blev jag så trött. Men jag vet inte om jag går tillbaka till Robin. Fan jag kommer somna snart. Jag tänkte prova mitt silver schampoo som jag köpte idag men jag orkar verkligen inte nu´. Nej, de blir inget av att gå till Robin mer i natt. hehe. Ska fan lägga mig och kolla på hairspray nu i stället. eller snart när jag skrivit lite i bloggen, Måste ju göra lite mer inlägg. Bara för att de är så kul. Oj nu är jag lite flumm, förlåt,. men puss !!

Frukost & de jag köpte på stan men skorna är inte med.

Hemma hos Robin

hejsan, nu är jag hemma hos Robin. Oscar är här med. Vi har precis varit och köpt godis chips och läsk de va Robin som bjöd, gulligt ! Vet inte vad vi ska göra nu, men vi hittar på något. Det är så jävla svårt att skriva på Robins tangentbord, så nu tänker jag inte skriva mer, skriver när jag kommer hem, puss !

Dåligt updatering.

Hejsan, sorry att jag inte har skrivit något men de har vart massa folk här hela tiden och sen drog vi till stan som bestämmt. ehm, Jag färgade om håret innan stan med så att allt hår är i en färg i allafall, jag såg ju fan ut som en tigerkaka eller något, hehe. Jag har inte tagit några bilder på vad jag har köpt än för jag kom nyss och och ska snart till Robin och kolla på let's dance. De ska bli kuligt.
Jusste tobias kom till mig i morse och nörda lite. Trevlians var det. Btw, fia var dög fin idag på stan, Hennes hår !! ÅÅHH vad jag vill ha det. Ska försöka få henne att skicka en bild på det senare. Men nu ska jag ta en panodil och trasika mot Robin, ha det så länge så skriver jag senare, babes ! ♥

Hemma mitt i natten

Nu är jag och madde hemma igen från att vara med Robin och Oliver. De va fett kul. Vi typ va ute ett tag sen så drog vi in till Robin för de blev så kallt. Där kollade vi typ på tv och tog de lugnt.
Jag och madde ska in till stan vid halv 11 i morgon och köpa ny hårfärg eftersom min färgning idag inte blev så lyckad. Sen ska vi hem och färga och efter de till stan igen och träffa Fia och shoppa lite. Hoppas verkligen de blir bättre med håret i morgon, I allafall så att ALLT hår är i samma färg. hehe, Men jag är inte så ledsen, de är smällar man får ta. pöss och godnatt bloggen för nu är klockan mycket och jag och madde har inte ens bäddat eller någonting. ♥

Älskar er ! <3

Bilder säger mer än tusen ord...



Videoblogg


Mys i min säng

Hejsan, nu är jag med madde och Robin . Vi har typ legat och snackat. Men madde har typ inte varit här på ett tag, för hon skulle hem och äta. Men nu är hon är igen. När hon var hemma så kollade jag och Robin på världens sämsta skräckfilm. Jag somna till och med, kommer inte ens ihåg vad den heter. Robin tyckte med att den va psyk. Men nu ska vi försöka hitta på något här hemma, annars fortsätter vi mysa i min säng, puss på er ! ♥


Dagens fråga


Citygross

Tjoosan, nu är vi hemma igen, mycket trevlig tur med mamma, haha. Vi köpte as mycket mat och vi kollade på tapeter.
Jag tror jag är sjuk, men jag hittade en turkos som jag tror jag vill ha som fonvägg, de va bruna mönster i det så resten av väggarna kommer va bruna. Eller så har jag en brun fonvägg med begiea väggar vad tror ni blir bäst? 
Köpte även slingor. Så de är bara att hitta någon som kan göra de på mig så är de in. hehe. Hoppas att de blir bra i allfall. Livrädd att de ska bli jätte fult. Men man får ju chansa. hehe. Men nu ska jag ta och äta en macka är jätte hungrig. pöss !♥


fixa mig

hejsan, nu är jag vaknen. Mamma va snäll och lät mig sov en timme extra. Har precis duschat och nu ska jag fixa mig sedan ska vi åka. ÄR sugen på tuggummin så ska köpa de när vi är i väg. Så ska vi kolla på tapeter med. yippi.
Oj va sent de blev igår. somnade halv 5 tror jag. Det här är inte bra måse börja ställa tillbakak dygnet igen. De är snart skola -.- Men Vi går bara två veckor sedan åker vi till Romme, De ska bli kul roligt som helst. Måste bara fixa täckbyckor...  Men puss på er så länge för vi måste jag skynda mig ! ♥

100 inlägg

Nu har jag skrivit 100 inlägg ! Är jag inte grym eller, haha naevars. Men de har ju gått snabbt ändå tycker jag , bara för att jag älskar mina läsare så mycket ska ni få en riktigt ful bild på mig ! haha

jag säger bara OMG ! Fett längesen !

kan inte sova

hejsan, jag kan inte sova. Är hur pigg som helst och klockan slår snart 4. Så Robin sitter uppe med mig och ugglar. Tack bästaste robin. Han hjälper mig med alla möjliga saker. Vilken Bikini jag ska köpa, vilken väska jag ska köpa vilka tapeter jag ska ha i mitt rum osv. De kommer bli najs de här.
Fan jag kommer vara helt DÖD i morgon när mamma kommer in och väcker mig, inte kul. haha. Fan va jag är på bra humör. De är bara för att Robin är bäst ! puss på det!<3

The woman

Kollade nyss på the woman, den va skit bra. Så kolla på den ni med. I början va den inte så bra. Men i slutet grät och och grejer. Sen är både rolig och sorlig. Så de är bara för er att se den!
Nu ska jag kolla på en till film. Sen måste jag sova för jag måste upp tidigt i morgon när jag och mamma ska åka och handla. Jag ska upp 9 tror jag, Men jag orkar inte ställa klockan, mamma får väcka mig. Men ha de så bra så hörs vi i morgon. pöss ! <3


I WANT



oh, I want it so bad !

Blond = framgång ?

Är det så att blonda bloggare får mer framgång med läsare osv. ?
Jag kan nästan känna så, för de flesta bloggar jag läser är just blondiner. Eller de är BARA blondiner.  Har de ett bättre sätt att skriva på eller vad ? Skriver de om intressatare saker ? Jag vet inte vad de är med just blondiner. Men de får vi ju snart reda på då jag ska bli blond, De första slingorna är i på fredag tror jag, eller på lördag. Vi får se, hehe. ♥

kissie - blond
blondinbella - blond
Dollyblond - blond
desireenilsson - blond
paulinadanielsson - blond

Upp och ner

De går ju upp och ner som ni ser. Men idag har de vart extra många som har tittat in. Hoppas de kommer tillbaka till min blogg och kollar varje dag, och varför inte flera gånger om dagen. För jag skriver ju faktiskt rätt många inlägg om dagen.
Välkommna nya läsare! ♥

Solning och Patrik 1,5

Hejsan, Tobias drog för ett tag sen. Så nu sitter jag här, mamma bakar bullar så de blir nog att smaka en liten bulle sen. Men jag ska inte äta bullar. haha, de är inte bra.
Först åkte jag och träffa madde på stan ju. Vi åkte till eneby och sola. Jag kan ju bara säga att de finns bättre ställen att sola på. Jag håller mig nog till vilbergen. Sen efter så möte vi upp Tobias på stan där vi gick runt i 2 timmar och gjorde ingenitng. När madde drog hem så drog jag och Tobias hem till mig och kollade på Patrik 1,5. Men vi hann inte se hela för han var tvungen att ta 7 bussen från resecentrum. haha Den där filmen är ju seriöst sämst. Eller äcklig, eller vad man ska säga. hehe.
Nu vet jag inte vad jag ska göra kollar runt lite här. Kasnke träffar någon i kväll . Men jag vet inte om jag orkar. Ska ju upp tidigt i morgon med.  Men puss på er så länge !

Madde har inget smink.

jag i solariet

Dra och sola

Nu ska jag dra och möta madde i södertull så ska vi till eneby och sola litegrann, Sen blir de väll att komma hem och duscha och fixa sig. haha De blir en rätt lugn dag i allafall. I morgon ska jag gå och köpa mig ett solkort tror jag om ajg hinner, eftersom först ska jag följa med mamma och storhandla. Sen ska jag träffa jonna, Men hon lär ju inte ens vaknat när jag kommit hem haha.  Ska gå och borsta tänderna för bara. hehe. Men ha de naajs ! <3
Ja om vi vill veta så måste madde vara snygg när hon ska åka och sola. haha ! Hon måste fixa sig och grejer. så söt du är gumman, aja. Du är ju som du är ! :P  <3 Har är en litenbild så att hon inte dödar mig. Men här hade du inga problem ! hahah <3 love ya !

Städat

tjeena, nu har jag städat hela mitt rum med i väntan på att madelene ska vakna, men hon vaknar ju aldrig. ! haha, fan jag ringer hem till henne snart så hon vaknar till lite. Men just nu har mamma telefonen.
Det är rätt skönt när de är färdig städat i mitt rum. För då behöver inte mamma tjata hål i huvudet på mig hih. Jag pratade med mamma förut om att jag ville göra om i mitt rum, eller de har hon vetat länge. Men om hon ser på mina tapeter och jag säger de sammtidigt går de nog in bättre för de är helt förstörda. -.- De är inte kul alls. För även om man har gjort fint och allt så ser de ändå förjävligt ut eftersom att tapeterna förstör allt ! Jag ska slänga ut ALLT !! Förutom datan då. hihi. Men nu ska jag ta och försöka ringa och få liv i madelene. puss så länge ! ♥


ny bäddat i sängen & lite av mina trasiga tapeter....


Morning

hallo, nu är jag vaken igen. Somnade typ halv 5 eller något. För jag kunde verkligen inte sova. Men till slut så somnade jag. Sen blev jag väckt av att Tolle (mammas sambo) ringde och jag hade hem telefonenen i mitt rum, efter de få sekunder jag pratade med honom så kunde jag självklart inte somna om. Men nu är jag i allafall pigg på något konstigt sätt.
Så nu ska jag upp och dricka en c-vitamin om jag hittat någon och efter de ska jag ringa madde och fråga om vi skulle iväg och sola. Det blir att träffa Tobias ikväll i stället. Men jag vet helt seriöst inte vad vi ska göra och vart vi ska va. Men om vi ska va här hemma så får jag väll ta och plocka upp alla kläder på golvet. hehe. Men vi hörs om en stund ! puss ! ♥

kolla in blondin-bilder på mig som jag hittade i min dator

No life

Hejsan jag har ingenting att gröa just nu, Tänkte gå och tvätta bort sminket sanrt för klockan är snart halv 2 och jag ska ju upp halv 12. Men Jonna ska upp 8 i morgon, fattar inte hur hon orkar. Jag skulle inte kunna gå och lägga mig utan att vara trött. Jag är inte ett dugg trött nu för jag har druckit så hilma mycket cola. haha. Men aa, här kommer lite No life bilder. hihi. puss !


OJDÅ

haha blev inga råd hahaha ! Kom inte på något, Men jag hittade dessvärre hemsta bilder på madelenes blogg. OMG ! OSERIÖÖSA SOM IN I H*LVETE ! hahaha men kul hade vi eller hur madde. För fia hadedet ju mindre kul som sagt. Men kan tyvärr inte berätta om olyckan som hända hemma hos madelene här om dagen. mohaha !


Bjuder jag bjuder oj vad jag bjuder på de här bilderna !

Beslutsamhet

Det hrä tycker jag är sjukt svårt,
Att varje gång jag ska färga håret välja färg. För båda är fint. Så de är jätte svårt, nu hoppas jag på att få lite hjälp från er och säg helst inte båda, för du blir jag bara förvirrad och vet ändå inte vad jag ska välja,. Så säg EN ! På den blonda bilen så är de mest gult, men jag färgar det blont igen så ska jag andvända silverschampoo så att det gula frösvinner jag fattade de lite sent. haha. Men jag är i allafall väldrigt tacksam för hjälp att välja. kraam

Mer inlägg

Jag känner att jag har skrivit väldrig lite i bloggen idag. Men nu ska jag köra några inlägg här där jag ska försöka tipsa om lite saker och sådär. Får ju se hur det går med min fantasi. hehe. Men iallafall förut när jag och jonna va så köpte hon en cola och energidryck åt mig. Tack gumman ! ;) <3 Ska försöka va vaken med dig så länge jag kan även om jag ska upp halv 12. hihi.
I morgon ska jag träffa Tobias Dagh och madde ska vara med också. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Men när Tibbe har åkt hem så ska jag och madde försöka dra oss i väg och sola lite. För jag är hilma blek nu, man på fredag eller torsdag blir de att köpa ett solkort så man kan bli lite brun. Jag tycker de är så fint att bara brun. Man ser fräch ut. Men de är bara vad jag tycker.
Vad tycker ni ?

Bilden lånad från Jonna


jonna = cs nörd igår


Sov länge

hejsan, nu är jag hemma igen och har duschat. Blev att vara uppe ett tag  igår så vi vaknade kvart över 2 typ. As skönt att sova ut lite, jag kan inte göra de hemma, Jag vet inte varför, men jag tror att de är för att de blir så ljust i mitt rum.
Aja nu ska jag blåsa håret sminka mig och klä på mig lite snabbt. Sen måste jag och jonna skynda oss ner på stan innan de stänger och köpa fondation. de är jonna som ska köpa. Sen får vi se hur mycket vi hinner att kolla. Efter det vet jag inte tiktigt vad vi ska göra, de är sånt som märks. Men nu måste jag i allafall skynda mig för stan stänger 7. Puss så hörs vi lite senare !

Hemma hos jonna

tja, vu är jag hemma hos jonna, Vi har precis kommit hem från hennes mormor. Där becca var. Vi gick in dit för att jonna skulle fixa en sak på datorn. Så gjorde vi och vi blev kvar et tag och käka kexchoklad. MUsms. hahaha ! Aja, nu ska jag och jonna kolla på film och så ska jag försöka locka jonnas hår, men vi hörs i morgon. Tror vi sover rätt länge i morgon. puss på er !

Becca

Till jonna

Nu ska jag gå hem till jonna och kolla på film som jag sa tidigare. haha, fan tror jag kommer somna, för jag är rikigt trött. Olivia som jag skulle träffa egentligen sov fram till nu. Så kan de va iblnad, men vi ses någon annan dag. Men som sagt hem till jonna nu, ska bli kul, har saknat henne under helgen när hon har varit i Viken,. men puss på er så hörs vi sen ! <3

gammal bild, men såhär kul kan vi ha ibland ! <3

ny duschad

hejsan, nu har jag duschat. Jag har bara tagit det lugnt hela dagen, Skönt. haha jag har ätit bullar med. Inte bra. Ni vet att man blir tjock av bullar va.? Aja, snåt händer i bland, jag åt typ 5 st. Mammas egna, mums! haha.
Men nu ska jag snart klä på mig och så sedan ska jag hem till jonna och glo på film, har inte lust med något annat idag. Men de kommer bli mys, japp. Men vi hörs lite senare i bloggen, puss på er !

Bara för att jag är tjock

16 februari

Hejsan mina vänner, idag är det 16 februari, de betyder min namnsdag !  haha. Inget märk värdigt alls. Men iallafall, ville bara att ni skulle veta det.
Vaknade för ett tag sen efter att jonna höll mig vaken till 4 igår kväll när jag tänkte gå och lägga min halv 2. Lyckat, haha.. Jag var något trött då. Så nu ska jag snacka äta frukost. Men är inte så värst hungrig, men man måste ju äta alla sina mål mat om dagen, hahaa. SKOJJA ! Eller de är ju viktigt. Men jag känner nog ingen som gör de man i allfall. Så nu är det dags för mig att göra ordning fika. Eller så ska jag tvinga mamma göra de åt mig eftersom jag har namnsdag, mohahah. Men vi hörs senare. puss på er !

På bilden - jag på nyår hahaha!

Ett köp kasnke?


HMM !?

Hela dagen

hejsan, ojdå, blev nog lite sent. förlåt. Idag har jag vart med Madde och Fia. Först så drog jag och fia till stan och kollade i de affärer som vi inte hann igår. Köpte ingenting idag heller. Duktig julia ! Destomer blir de på fredag. Ska bjuda jonna på Kina mat efter tror jag. Lite mys.
Men i allafall, när jag och fia hade kollat klart i alla affärer så drog vi hem till Madde och kollade på En Wallanderfilm och käka flingor, haha. Sen så kollade vi på ont three hill och gossip girl. Efter de så drog fia och jag och madde drog ut och halka runt i mörkret ! haha folket måste ju trott att iv hade druckit eller något haha ! Sjukt kul i allafall. Mamma kom och hämtade mig efter jobbet och nu har vi kollat på beck och ätit varma mackor. Eller de va ett tag sen , men i allafall. Ska vara mer aktiv i bloggen känner jag. Men nu ska jag ta och tvätta navelpiercingen som jag har varit jätte dålig med den här helgen, livrädd att de ska bli infekterat,

Jag och madde passar vi som hippies ?

Min morgon.

Hejsan, jag vaknade halv 11. Då satte jag på tven och kollade på lilla sjöjundrun och gick på tven och käkade mina chokladhjärtan jag fick av robin igår. Nyttig frukost ! Men så får man göra ibland.
Vad ska jag göra idag då ? Jo jag ska träffa Sofia som igår. Jag vet inte vad vi ska göra än, Men jag orkar inte hitta på något speciellt. Funderar på att ha filmmys som förslag. Men får se hur de blir. Men vi hörs lite senare. puss !

Sjukt sööt !

Robin du är ju hur söt som helst, taaack så mycket !! <3
Robin kom hem till mig vid 8, jag öppnade dörren så stog han där med en ros och choklad !
Hur sött är inte det. Bästavän ! Blev verkligen överraskad ! TAAACK ! <3<3<3
Älskar dig ! <3<3<3<3

Kim !

tjena, nu är jag hemma från stan igen. Vet nästan exakt vad jag ska köpa på fredag när alla tjejer ska på stan, Jag, madde, jonna och sofia. De ska bli kul. Provat jätte mycket kläder och hittade säkert 7 par skor jag vill ha.. Men kan ju inte köpa alla. De mesta va vår/sommar skor. Så de bli att köpa lite eftersom. hehe.
Vi såg kiiim ! Grymmaste är han. älskar han låt three floors down. ! Den är klockren.  Men nu ska jag inte tråka ut er mer. puss .
Såhär glad blev fia för hennes alla hjärtans dag present !

KIIIM & någon dålig

Träffade Frida och Erica

Johan & Crille

Stan nästa

hejsanm nu äör fia här, Så det bär av till stan. Får se vad vi hittar på där. Men ha de så bra så länge lovers. ! :D <3


alla hjärtasns dags frukost.

Världens gladaste julia

hejsan, vaknade nyss med ett strålande humör ! Pigg och glad även om jag gick och la mig 3 i går. Jag gjorde en hemlig sak som ni får reda på lite senare i bloggen. Nu ska de bli alla hjärtansdag fika här hemma sen ska jag sätta fart och städa. Efter det ska jag fixa mig och ringa Sofia så ska vi dra ner oss till stan och kolla lite. Och inga sura miner. HAHA. Jag älskar livet, !
Glad alla hjärtansdag allihopa !

Me like

Hejsan, Sofia håller på att göra om min header. And me like. Det är bara en tillfällig header och jag gillar den redan, Myyyycket snyggare än den förra jag hade i allafall som jag bara slängde ihop mitt i natten ! Men nu ska jag sova, tack på för hand Fia ! <3
Vad tycker ni  ?

Evig vänskap

Från ettan och livet ut ! Du är en underbar vän som alltid finns där för mig, och du vet att jag gör de samma för dig. Älskar dig obeskrivligt mycket Jonna, Jag vet inte vad jag skulle göra om det skulle hända dig något ! Jag hoppas att du hållar allt du lovar när du säger att du svär på våran vänskap, för de gör jag alltid, sviker aldrig dig! Love you !

Mysbad !

Guud va skönt de va att bada, hade inte lika varmt vatten den här gånger. Eftersom jag höll på att svimma sista jag bada. haha Men då hade jag feber och skit med. Så Bada inte och va sjuk sammtidigt, inget bra. Ska nog ta och bada oftare. Det är sjukt skönt och ett bra tidsfördriv.
Imorgon blir de att ta tag i mitt stökrum, de blev inte av sist jag sa att jag sa att jag skulle städa i onsdags tror jag att de va jag sa de. Men ja i morgon. Då är jag utvilad och klar inför lovet. haha., Ska träffa Fia med. Blir nog en kanon dag.


Mysigt va ?

Bilder


SM-kval i Sörping


Viktor och hans f*cking tyskaböcker

Jonna trumisen & madde pluggis hahah

Nu är det sportlov !

hejsan alla glada !  Nu är de sportlov det är så jävla skönt. Har tagit lite lov från bloggen med, även om jag älskar att skirva i den. Nej men de har varit sådär, att jag har varit i stan med Madde och kollat när hon klippt sig och så har vi gått runt och kollat in vad vi ska köpa när vi får pengar. (fredag.) Fast det är bara viktigt att jag köper skor då efter som att alla mina skor är trasiga,. inte kul alls. Menmen , de får man leva med. Vet bara inte vad jag ska ha på mig så länge. haha. Aja, de löser sig. Men i allafall det är jätte skönt att ha lov nu, så i morgon ska jag ta mig en riktig sov morgon.
Nu hade jag tänkt att lägga mig i ett mysigt bad och bara ta det lugnt och få av mig all stress från skolan och ta nya tag i morgon. Men lägger in bilder från de närmaste dagarna eftersom jag har varit lat inte orkat lägga in de på datorn. Men nu har jag gjort det. Bra va !!

Hemma,

hejsan, nu är jag hemma igen. Skolan gick bra. Jag var inte lika trött och allt flöt på, de va fan bra. Är nästan klar med So arbetet som ska va inne i morgon. Ska göra resten när jag skrivit klart det här inlägget.
Vi hade hemkunskap sista lektionen, jag och jonna gjorde pisoger. De blev fan goda. Men vi va klara sist för de skulle jäsa flera gånger och sådär. Men de blev ju lyckat i allafall. Sen hade vi ju dans på morgonen, gick bra. Men de va riktigt svårt idag. Men man lär sig väll ordentligt nästa gång.
I morgon är det sista dagen innan det efterlängtade lovet !  Jag ska sova så mycket jag bara kan!

Vad ska ni göra på lovet.?

Konfa

hejsan, kom hem från konfan för ett tag sen. De va faktiskt kul ! Vi typ hade vanligt först, sen va de as många som stanna efter och hade kul. Vi gjorde bakelser, marsipanrosor, spådde oss, skattjakt och satt och tog de bara lugnt. Riktigt mysigt fan. Nu ska jag snart hem till jonna. Ska sova där i natt igen. Men jag loovar att vi inte ska frösova oss. Vi har dans på morgonen i morgon så jonnas mamma ska skjussa oss. Då slipper vi åka buss. Så de är skönt. Men vi hörs i morgon för nu måste jag ta och packa, puss på er ! <3

I skolan

nu är jag i skolan , vi slutade för ett tag sen. Jag var tvungen att stanna kvar extra för att jag försov mig i morse. Skolan ringde till och med hem till mamma, ojojoj,. ska nog ta och skärpa till mig lite. Jag sov ju hos jonna igår. De va kul. jonnhy kom och la sig i sängen och tänkte sova inne hos oss, men de blev så jälva varmt så han gick in och la sig i sitt rum igen. Vi vakande av att Sofia ringde och väckte oss 9.10. Efter de tog vi de lugnt med att fixa oss och så. Men jag blev jätte förmvånad när mamma kom. jag hade jackan och så på mig så vi åkte på en gång.
Ska nog stanna i skolan till Konfa börjar. De är därför jag skriver nu. Alla ska stanna kvar efter konfa på Bakis och baka tårta och pyssla inför alla hjärtansddag. Mysigt. Hittade en bild på mig och madde som får bli bilden. Förlåt för att jag bara skrev ett inlägg igår men jag hann inte. Men jag skriver i kväll när jag kommer hem. Puss på er !

Bilden från sexan

Hemma från skolan

orkar ine lägga in bilderna nu, men gör de senare. Skolan gick rätt bra idag. Musiken va ju lugnt roligast ! Älskar att spela gitrarr änven om jag inte är så bra på de, men jag lär mig.! haha Ska snart till jonna ksa bara äta först. Puss så hörs vi, jag har inte så mycket att äsga just nu som ni kasnke märker ! ;)

Designen under renovering

jag orkar inte fixa mer på bloggen nu, hahah den ser för jävlig ut,. Den ska inte ens se ut såhär, Men jag gör om den i morgon eller nått. Vi får se, men jag måste i allafall få och lägga mig nu, puss på er älsk ! Hörs i morgon !

Äntligen nu kommer den

Videon från när jag tog hål i naveln, hade helt glömdt bort den, men de va en som påminnde mig !


Man ser inte så bra, men lite ser man i allafall

Hemma från skiten !

Hejsan, har vatir hemma ett bra tag men jag har inte varit vid datan, jag mamma och tolle åkte och läma alle i sörping och sen åkte vi och handla. Jag somnade ett tag efter skolan med. Nu har jga kollat runt på bloggar och så. Vet inte rikigt vad jag ska göra nu. Tror jag ska sätta mig i vardagsrummet och kolla på tv med mamma och tolle. Skriver senare, pusss ! <3

I skolan

Hejsan, nu sitter jag här i skolan och orkar inte göra något på SO-arbetet. De är så sjukt tråkigt jag vill bara hem och lägga mig i sängen och sova. Fan har inte käkat något i skona heller är sjukt hungrig. ! ÅHH ! Är på dåligt humör med för jag är trött och hungrig och vill bara hem från den här skiten, haha. Fan ! Men jag måste ändå göra lite på arbetet. Ananrs måste jag ändå göra de hemma. Jag hatar måndagar som fan ! Gör inte ni det med.  aja, vi hörs när jag kommit hem. Pusspåer ! <3

Bilderna från Sörping


Tobbe=död & bästa målvakten !

Björn som vi busa med & jag på pizzerian

Hagahöjden BK P94

HAGAHÖJDEN ÄR BÄÄST!

Fan vad jag Hagahöjden ! De är sjukt. Aldrig älskat ett lag ås här mycket. De gör verkligen sitt bästa för att vinna och de visar resultat eftersom de gick vidare idag. De ska spela i Falun om 2 veckor, lycka till grabbar!
Men de som var absolut bäst idag va faktiskt
MARKUS JOHANSSON & SIMON JOHANSSON.Markus gjorde de flesta av målen och var helt otrolig i sista matchen! Simon är den grymma målvakten som höll igen sjukt bra ! Snyggaste räddningarna och allt ! Älskar er alla som spelar i Hagahöjden BK P94 ! Jag och olivia ska följa er heela sommaren de kan ni lita på ! Ni är som en drog som man bara måste ha ! ÅHH ! Fan va bra ni är, Är vara så J*VLA GLAD nu. !
 
Måste ta och lugna ner mig lite för de är skola i morgon och måste somna i tid eftersom jag bara som 2 timmar i natt. Men nu är de Mycket bättre mer naveln och jag känner knappt att jag har den, det är bra ! Inte ett dugg sugen på att gå till skolan i morogn men jag måste... -.- Slutar sent med. Efter skolan kan jag inte träffa någon heller för då måste jag göra klart So arbetet så de blir bra och sådär. fan. De va något jag skulle lägga till i alla länder men jag kommer inte ihåg va de va... Måste komma på de till i morgon. oj nu blev de lite carebox här. Men vi hörs senare och lägger in bilder snart ! ;) <3

RSS 2.0