Sprutan

Hejsan, nu har jag tagit sprutan med. hihi. När de tog den blev jag helt yr i skallen och trodde att jag skulle svimma. Men de gjorde jag inte. Efter att mamma jag classe och jennie hade tagit sprutan åkte vi och handla godis och läsk. Bara för att vi va så duktiga, haha. Ja, men de får jag spara till någon annan dag, tog typ 3 godisar sen kände jag att de inte fick plats mer i magen efter middagen, hehe. Men cola går alltid ner. Just nu känner jag mig bara hängig och jag vill helst gå och lägga mig. Men jag har lite saker jag måste göra innan jag går och lägger mig. Men jag tror inte att det blir någon skola för mig i morgon om jag ska vara ärlig. Men vi får se. Så är de med de. Men vi hörs i morgon puss och godnatt på er !


Jn sleeping

haha fråga mig inte hur han lyckades !

Efter bilder. uuuups

haha jaa hur blev de med de ? De va såhär efter jag hade sätdat kom madde till mig och så drog vi upp massa saker så de blev stökigt på en gång och nu orkar jag inte ta bilder. Men jag kan lägga in någon annan dag. Men jag tror inte att dre blir idag men någon annan dag som sagt.

Helgen tillbringade jag med madde. Hon sov hos mig på fredagen och jag sov hos henne på lördagen, mer än så orkar jag inte berätta för nu måste jag börja lite med mitt SO arbete som ska va klart i morgon. Men de ska vi nog ordna vetni ! puss på er !

En göllig bild på mig och madde

Före bilder


Linköping med mamma

Hejsan, nu är jag hemma efter att ha vart i linköping med mamma och handlat lite. Men vi gick bara en snabis och jag upptäckte att mitt kontokort va borta. I'm sad... Men mamma betala i allafall, tack mamma <3
Ja madde ska sova här inatt i allafall, de ska bli jävligt kul. De va ett tag sen nu känns de som ellerhur, de är mest jag som har sovit hos henne. Jag har köpt mycket godis så de blir att svulla ikväll hihi.
Just nu ska jag ta och städa upp på mitt rum och bädda maddes sida av sängen. Sen så kommer väll Madelene såsmåning om . Skriver efter att jag har städat. puss på er ! <3


vad är i påsen ?

svart långt linne - gina tricot
vitt linne med text - gina tricot
halshuk - gina tricot
ROLLO KOLOR  - ikea
godis snören - ikea

Öppethus på kungsgård

Hejsan idag är det torsdag och vi har studiedag i morgon. Jätte sköönt ! Men jag ska på stan med mamma i morgon så de lär inte bli någon sovmorgon i allafall. hihi ! Va i skolan först men vi fick sluta en lektion tidigare. de va med rätt nice. Så jag madde och fia drog till stan och mötte adde, linus och markus sen bar de av till kungsgård. Så jag ställde in en bio. De va inte lika kul, men min framtid är faktiskt viktigare. Jag ska på bio på lördag i stället.
De va jätte kul på öppethuset på kungsgård. Man fick faktiskt lära sig mycket under de timmarna man va där. Fixade till naglarna lite och så kolla vi lite på frisörlinjen och så fick vi smink. Fia och madde fick värsta coola ögenen, men jag ville bara ha något vardagligt så mitt syntes knappt. Men fan jag skulle sitta på tåget och grejer.
Efter vi hade vart på kungsgård så drog vi till mc och träffa adde, linus, markus och Jn. Sen kom Reze,mickis,amanda,emelie och en till tjej som jag inte vet vad hon heter. De va lite trevligt men jag va tvungen att dra rätt snabbt för att hinna med tåget. Japp så har väll min dag stt ut idag. De va as kul i allafall.

Jusste sen va de en gubbe på bussen från kungsgård till stan som hade deckat och pissat på dig ås de stank i hela bussen, asso seriöst jag madde och fia höll på att spy så vi hoppa av nästa hållplats. de kändes som en evighet. USSCH ! Fan om man ska pissa får man väll för i helvete gå ur bussen ! Asso sjukt äckligt kommer ihåg lukten nu när jag skriver om de. UUSCH !!!!


'

madde och fia efter skolan

madde sitter och ska bli sminkad

fias smink !!

maddes smink som blev as bra

haha min tumnagel hihi

vi alla tre ! efter att vi hade hoppat av bussen


va kul !

hahah så fort man skriver om oskulden så flyger statistiken upp i taket, haha de va lite kul att se! hohoho !
ae, visste inte att de va så intressant, ;) jag skrattar HAHA !

Måndag idag då !

Hejsan, idag är det måndag och jag har vart i skolan. Alla har kommit tillaka efter praon nu ! Så de va jävligt skönt att träffa alla. Jag lovar jag kommer att dö utan min underbara klass efter sommaren !! Jag lovar jag kommer säkert gråta på skolavlutningen, men ändå skönt att lämna våran skola men inte klassen, vi har gått tillsammans sen 5an och de kommer lbi sjukt svårt att släppa er. haha och nu har jag bara vart i från er 2 veckor , hahaha !

Efter skolan så drog jag till stan och mötte JN och Adde, sne åkte adde hem och linus kom istället. Sen kom madde från solan så jag mötte upp henne och åkte hem till henne och typ träffa ypusif i klocket, vi va på gårn ett tag sen åkte jag hem med 9 tåget. Åt lite man när jag kom hem och nu sitter jag vid datan. Vi har musik prov så jag ska snart ta och lägga mig i sängen och plugga på de lite sen ska jag sova och så pluggar jag lite på tåget till skolan i morgon med så ska de nog sitta. hihi. Hoppas de går bra asso. Men vi hörs senare eller i morgon,. puss på er ! <3

druckit 5 cola burkar idag, i'm back to stay ! <3



frågestunden

ja, de blev ju inte så många frågor men jag kan ju svara på de jag har fått. ;)

Vem blev du av med oskulden med? svar: viktor björn (a)


Vilken är din favoritställning?svar: hmm, venne


Har du tagit droger? svar : nej jag har aldrig testat droger, de är ett fett NOO !

 

varför e du så jävla blond i hela huvvet hyhyhyhy svar: för jag umgås med dig ! haha (linda som har skrivit)

 

varför bloggar du såååå jävla sällan?? jag kommer sluta läsa din blöogg svar: för jag har andra saker för mig än attsitta framför datan 24/7.





Godmorgon !

Sitter här vid data nu och vankade för några minuter sen. Ska sitta här vid datan till mamma kommer hem, eller jag ska duscha och så med, men de tar ju inte så lång tid. Sen när mamma kommer ska jag åka in till norrköping. haha jag har bestämmt att träffa massa, men jag vet inte hur de blir aso. Tar den som ringer först fan. Men jag ska träffa madde i allafall. Jag vill åka och sola fan, men annars så solar jag hemma nu när jag ändå inte har något att göra. Men jag har 2 ggr kvar på mitt solkort i vilbergen. Ja, vi får se hur det blir. Men nu ska jag ta och vara social på msn annars blir de inte kul. puss på er ! <3

Peircing

http://newdimensionsbeauty.com/Certificate%20Classes/Lip_Piercing_by_rivjern.jpg

Har lust att peirca mig igen, men jag vet inte vart, antingen

- Överläppen

- underläppen (som på bilder)

- eller i tungan,

 

vad tycker ni ?


Fredagen/ lördag

Jag har inte skrivit om vad jag gjrode i fredags typ, vi drog till stan jag jonna och hennes mamma så kollade vi på kläder och skor och jag vet inte vad, sen kom hennes mamma från frisören så fick hon köpa typ allt hon ville för hon fyller år. Sen så drog jag hem och duscha och hämta kläder typ, sen sov jag hos madde, lite kul ! Sen på morgonen så fixa vi oss och drog och käka kebab i klocket centrum, sen så drog vi till stan och träffade massa, och så åkte jag hem till madde och så mötte jag yousif och snacka med honom sen åkte jag hem till mantorp. De är lite sammanfattat. Nu sitter jag bara här och camar med virre och snacka med massa och sjunger.

i morgon ska jag till norrköping och sola och sen ska jag till madde och fixa mig och så , för min väska är hemma hos madde med smink och allt i, oooh shiit hur sla jag kunna överleva, haha skoja, aja men snart ska jag sätta på en film och sova, är rätt trött efter dagen hände mycket idag, men jag kan inte gå in på det. puss på er vi hrös i morgon.

jonna i torktumlarn, hon va lite blöt efter reget hahah !


min älskade chailatte från expresso house !! <3

Hoss madelene

Nu sitter jag hemma hosm maddepadde, döh nice ju. haha vi somna jätte tidigt i gårm en de va fett skönt. Vi ska till stan snart. Vet inte vad vi ska göra där men vi ska väll träffa ngra och i kväll vet jag inte hller vad som händer men de är sånt som märks puss

Hos jonnaponna

hallu där, nu är jag hemma hos jonna, hon står i duschen just nu. Jag sov hos henne inatt. Det va sjukt längesen jag gjorde de. Förut när jag bodde i vilbergen sov jag för fan här flera gånger i veckan, men så är de inte längre.
aja, senare ska vi på stan och kolla på presenter till jonna, hon fyller ju år snart. På onsdag faktiskt. Så a vi ska kolla efter kläder osv. Kan ju va lite kul och va smakråd. Jag vet inte om mina pengar kom in på mitt konto, de brukar va cp. För ibland går de in på mammaskonto med. De är sånt vi märker när jag kommer till stan, men nu kom jonna ut ur duschen så jag ska väll fixa mig så vi kommer iväg i tid. puss på er, jag skriver senare. 

juste de är fredag idag sååå jälva skönt ! 


jona & ja hihi


I skolan

hallo, nu är jag i skolan. Slutar snart. Efter skolan ska jag träffa Sofia, vet inte om hon är på väg hit efter sin prao. men jag får väll ta och skicka i väg ett sms och fråga vart hon är någonstans. Jag ska försöka få ner henne till stan igen i sånnafall för jag är hungrig. Efter vi har vart på stan om vi nu ska dit så ksa vi nog dra till Jonna och kolla på film med henne och ellinor. Kan ju bli rätt nice, eller vad säger ni ?  Jag skiver i kväll igen. men jag vet inte när jag kommer hem med de är sånt som märks. Puss på er !


Bilder kommer här !


jag och yousif hade tråkigt medans vi väntade på att gårn skulle öppna


kolla in grabbens (yousif) ögon ! ooh yeez !


Jonna på bussen, haha mycket bussåkande den här veckan


pannkaks dax !


haha pannkaka? liknar mer en omelette ?




Blev tsm sen tog de slut lika fort

hejsan bloggen, förlåt att jag inte har skrivit men jag har inte haft tid.
Jag och henka blev tsm igen i går, men de tog slut idag hahaha ! Ae de är ju lite kul. Kommit över de nu och de är faktiskt jävligt skönt att inte ha någon att tänka på hela tiden, jag klarar mig bra själv och har alltid gjort. Och nu är de bara att köra med mina singeltjejor, vi ska ha sååå kul. ! Japp, annars den här veckan har jag vart med jonna, de har varit skoj, har ju inte vart så mycket med henne på sista tiden och de är riktigt kul att träffa dig mer gumman., älskar dig jue ! haha

La in lite bilder idag från mobilen som jag tänkte visa upp lite sådär, men de är inte många alls. De är från förra helgen och veckan och lite sådär. (kommer i inlägget under)

The end of our story, :')



Du fuckar min skalle

Hejsan, har inte skrivit något i helgen, men jag har inte haft någon dator. Jag sov hos madde i går. Vi har vart i klocket och träffat folk typ. Kul hare vart. Sen i fredags va jag inne hos linda och matti, Fy fan va kul vi hade. Tack för att ni finns, ni kan verkligen få mig att tänka på andra saker !

Japp och i morgon så är de skola igen. Kan inte sova som vanligt, måste verkligen göra något åt de snart. Annars kommer jag dö! Är törtt men kan inte sova, de är ju förjävligt, Tror jag ska få ner och käka något så kanske jag somnar, haha de är ju värt ett försök. puss på er så hörs i morgon.,


Glöm inte att ställa frågor i frågestunden !

Frukost check

Sådär ja , nu har jag käkat frukost, de gamla vanliga flingor med mjölk och nu är flingorna slut så mamma får köpa mer. hihi ! brr, de är kallt nu med, fasiken , kan ju inte sätta på mig en tröja till. hähä. Hoppas jonna kommer till skolan idag fan, hon somnade jätte sent. Tyckte att hon skulle vara vaken med mig, men nejnej, hon skulle sova haha. Ae, men jag skriver ju inte intressant fan! Men jag har ingenting att göra, måste ju fördriva tiden litegrann. Nej men nu skriver jag i skolan nästa gång jag lovar. haha har sagt de typ 4 gånger nu ;) pusss !!


10 sett att komma över ditt ex

1. Drick
Dra ihop ett gäng kompisar och tillbringa en kväll i alkoholens tecken där du endast förringar och förlöjligar det motsatta könet. Hetsa alla att prata skit om sina ex och jävliga breake-ups.

2. Rebound
Med någon yngre och hetare. Tumma aldrig på denna regel.

3. Kolla tv
Tjejer: Sex and the City. Finns ingenting som gör att du vill vara singel (och bara ligga runt) lika mycket som de här fyra mansslukerskorna.  Killar: Entourage. Se ovan, byt ut Cosmopolitans mot trekanter och sann man–love mellan Ari och Lloyd. Grymt.

4. Träna
Hjälper dig att blåsa ut huvudet och, om så bara för en värdefull stund, få bort allt grubblande. Sedan underlättar det alltid att träffa sitt ex i lite bättre trim. Det är ego-boost.

5. Deal with it

Visst, ha din lilla sorgetid, men försök även i de mest svåra stunder, att låta bli att tänka på att ni kanske kommer att bli tillsammans igen. Allting förändras, kärlek likaså. Gilla läget.

6. Fokusera
Glöm inte allt det du hatade med ditt ex, hur fanskapet tuggade högt eller stönade högt varje gång han skulle träffa dina kompisar. Oavsett hur förbannat kära ni var, finns det garanterat saker du störde dig oändligt på. Gör detta till ditt återkommande minne.

7. Svält
När vi gör slut och allting suger, är det ofta svårt att finna motivation till att äta. Utnyttja detta, ta din nyfunna kropp ut på stan – och insup komplimanger och drinkar.

8. Underskatta inte ditt marknadsvärde
Det är så lätt att vackla efter ett uppbrott och underskatta sig själv. Försök istället att komma ihåg hur många som tycker att du är helt fantastisk, och att det finns skäl till det. Alla relationer, långa som korta är ett nytt tillfälle att ”göra om, göra rätt”. Nu kör vi!

9. Drick
Jaja, vi vet att vi inte bör uppmuntra alkoholkonsumtion, och visst det är ingen långsiktig fix. Men, en ordentlig bläcka bör inte underskattas, se det mer som en Alvedon som dämpar smärta och måsten. Viktigt: Glöm inte alkolås på telefonen (det vill säga en obeveklig vän som inte under några omständigheter viker sig).

10. Bli glad (Överkurs)
Försök att fokusera på allt som är sådär fantastiskt och glatt i ditt liv just nu. Tänk på ditt grymma jobb, softa kompisar och de härliga höstkläderna. Lyckas du med detta, maila mig. Jag lyckas fan inte.


ehm ja, hitta de här på
http://glife.se/. haha lite kul faktiskt. Så nu hoppas jag att ni kommer över era ex där ute !

Finns det någon snyggare ?

Seriöst nu, de finns ingen snyggare människa än Karl Wolf !? Gaah, va snygg han är, jag dör och hans låt Africa är ju inte dålig heller. De är så tråkigt att jag inte kan lägga in låtar från den här datorn. Men ni får söka på youtube eller något! sry ! Aja som sagt en timme kvar till jag ska åka och mamma ska inte gå upp förns om 45 minuter. Segt att sitta själv. haha nu ringde mitt alarm på mobilen med, hihi lite otippat i allafall att jag sitter här redo att åka när alarmet ringer, då är man klar i god tid ! haha, nej märks det att jag börjar bli trött. De bara svider i ögonen men jag överlever nog ska ni se. Vi hörs i skolan sen om jag ska sitta i datasalen annars när jag kommer hem i kväll, OM jag kommer hem i kväll, men de tror jag nog eftersom att jag inte har sovit något. Puss på er !

 


Fredag !

Hejsan, nu är de fredag och jag ska åka om en timme, haha. Är redan klar, jag kunde inte somna inatt så jag fixa mig runt halv 6. Sen har jag snackat med JN i telefon i natt. Vi snacka i mun på varann hela tiden, jätte roligt. Vi bara skratta hela tiden, nästan. Ae men JN är rolig är han. Annars har jag bara suttit vid datorn i natt. Jag lär ju va skäpligt trött i skolan. Men de får man räkna med. Jag kan ju inte rå för att jag inte kan sova. Ellerhur?
Nej men de blir väll att äta frukost för en gångs skull då. Men är inte speciellt hungrig. Käka ju bullar igår. Men något får jag väll ner. Eller vad tror ni ;) Japp men de är väll de ända jag har och säga nu, uppdaterar från skolan senare. puss på er ! <3

dagens facelook & outfit


kan de bli sämre nu eller ?

hm, jag tror inte de, men när jag är med folk känns de bättre. jag oh henka har tagit en paus och så är de. Får hoppas på att de blir bättre, bara att vänta och se. Under tiden ska jag träffa mina älskade vänner och ha dööh kul.eller hur tjejoor ! <3<3


frågestund !

Glömt lägga upp så ni kan fårga hahah konstigt att de inte kommer några fårgor hihi !!

Torsdag

hääj!, Åt nyss middag. Har vart inne hos linda och kollat på saw IV. Mm., vidrig som fan va den med, haha.
I morgon är de fredag och de är så jälva skönt, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen, Jag ska försöka träffa madde. Hon ska tävla på söndag så de blir väll innan de. Annars vet jag inte, tänkte träffa sofia med. Men vi får se vad osm händer helt enkelt. Jao, jag tänkte lägga mig och sola lite sen duscha och efter de vet jag inte. De är väll mammas pojkar idag så jag ska väll se de med. Blir att lägga sig tidigt som fan idag så jag orkar upp till skolan i morgon.
Men jag skriver lite senare för nu ska jag sola lite, hörs sen puss på er !


Slutar skolan snart

Hejsan, nu slutar jag skolan snart. De är döööh nice ju, jag ska på stan ett tag med madde, sen ska jag hem till Henka och jag vet inte vad vi ska göra.
Jag har hittat ett såå mycket skönare tangentbord nu, alla nadra är typ sega att skriva på men de va inte de här. haha intresseklubben anteckanar typ, ae, men de blir stan liten snabbis sen. Ja men nu ska jag gå till någon läarare och fråga snällt om jag får sluta för jag har ingenting att göra nu, puss på er !!


haha en jätte gammal bild på mig och madde! 6an


I skolan

hejsan, nu är jag i skolan. As tårkigt. Kom nyss hit skulle va här 9 egentligen, men jag ska jobba på nu på efter middagen istället. haha ! Vet inte ens vad jag ska göra. Jag ligger inte efter i något. Men de är väll bra att komma lite före alla andra.
Va jätte trött i morse när mamma skulle skjutsa mig till tåget eftersom jag somnade vid 4 i morse. Inte så bra kanske men jag kunde inte sova.

vet ni vad jag mest av allt skulle vilja ha just nu ? En ipod så jag kan sitta och lyssna på musik, de ända man hör i skolan är knappljud från datorerna, (vi sitter i data salen jag och madde.) Nej, jag längtar så sjuk mycket till att klockan ska bli 3 och jag kan dra här ifrån. haha puss på er kanskew skriver något mer innan skoldagen är slut, kommer antagligen sitta i datasalen hela dagen.

Sjuk / vart inne hos linda

Hejsan, idag va jag hemma från skolan i allafall. Blev värre på natten. Så idag har jag vart inne hos linda hela dagen och legat i deras soffa och bara glott på film och käka tacos och godis, mysigt de med. Va inne hos henne nyss bara för att snacka om en sak.
Jag är så sjuk lättad över att jag har vänner som berättar sånna här saker för mig, tänk om jag inte hade vetat något och gått runt och tyck bra om den här personen. Nej, de finns ås falska människor här i världen, Ska man inte kunna lita på någon ? Nej, just nu känns det så. Men de finns ju alltid folk man litar på mer än andra. Nu för och främst så är de, de få nära vänner jag har osm jag litar på och ska inte berätta ett skit om mitt jobba för andra, även om jag inte har så mycket jobbigt nu, men de kan ju komma framöver eftersom jag är i tonåren. Japp, men jag tänkte bara säga att jag inte alls har någon lust att ha någon som helst kontakt med den här personen något mer och den personen jag snackar om vet vem den är. (jag skickade ett argt sms och berättade det och frågade hur den här personen kunde va ås falsk osv.)

Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska upp tidigt till skolan i morgon, så ni får sova så gott så hörs nu i morgon antagligen, puss och godnatt !

some people are so retarded


vill haaa !

jag vill ha ny design på bloggen nunununu ! Men jag vet inte hur de ska gå till, tänker inte göra den själv för då kommer den se förjävlig ut. Någon måste hjälpa mig, men de ska jag nog kunna fixa. ska försöka snacka med hon som gjorde min design förra gången, för hon är sjukt duktig. Tycker ni inte ? Hon efter felicia och här är henna blogg. Åh, jag orkar inte dra till skolan i morgon ! Men jag mååste. Men jag mår inte så bra, om de blir sämre åker jag inte. Suck , inte en dag till hemma. haha kolla va delad jag är, vill till skolan men ändå inte. haha. Men nu ska jag gå upp till linda i hennes rum och kolla på när de spelar tv-spel. Sen ska jag väll gå hem och äta.
Juste, mamma ska lämna in min dator på lagning i veckan. Kommer sakna min bäbis, men den är sjuk så den måste, blir ju nästan som sjukhuset, haha, va barnslig jag är med de känns så, hihi. Måste bara hitta mina USB-minnen så jag kan lägga in allt. men de är inte så lätta att hitta bland alla kartonger, men mamma får hitta de annars blir jag jätte arg, haha puss !!

Linköping med mamma

hejsan, kom nyss hem från linköping va där med mamma, kollade lite och så fikade vi. Nu är jag hemma hos linda, hon lagar mat, de luktar skit gott. men jag ska hem och äta hemma hos mig snart. sen blir de skolan i morgon och komma igång med mitt SO arbete. TRÅÅÅKIGT ! Men de måste  göras, ska kolla på lite gymnasier nu med, så jag vet vilken linje jag ska gå sen, för nu är de inte långt kvar innan jag ska välja och jag är inte säker än. Men jag ska snacka lite med linda här med och fråga vad hon tycker.
oj va osammanhängande de blev, men de skiter jag i. ha de bra pöööss !!

Måndag

hejsan, idag är det måndag. Jonna ringde och väckte mig vid 9. haha ungjävel ! Ja så jag blev pigg då och unde inte somna om och så blev jag jävligt sugen på cola. Som tur är så har vi alltid de hemma ! Jag tror jag är fast i mitt colaberoende igen. Igår köpte jag 3 st, (skulle köpt mer om jag hade pengar med mig) sen aa shit då !
Nu ska jag sola lite så jag kommer ikapp henka med färgen. haha ! (vilket aldrig kommer hända)

haha ja ni ser ju bara ! haha jag ser ut som ett emo !!

älskar dig henrik ! <3


hemma hos linda

hejsan, jag sitter hemma hos linda nu, vi sitter och snackar och kollar på tv. Ringde jonna förut men  hon hade inte tid att snacka, sen ringde jag nicke, dööh längesen jag snacka med honom. As kul, måste träffa han någon dag, vi va bästavänner förut och sen blev de bara skit, men jag kan inte berätta varför. Saknar han som fan, att sova hemma hos honom och kolla på film och grejer ute i krokek.
Henka är här och de är så jävla skönt. Han ska sova här idag, ! hahahahah ! AS kul, Min säng är trasig typ, benen håller på att gå av, haha så jävla synd, blir väll golvet ikväll haha, Aja nu ska jag vara social, puss på er.

De finns inga bilder, så aa fuck you !

Polisen

Polisen står utanför vårat hus !! hahah jag blev döh skraj. Så jag väckte mamma och ringde linda och så jag jag fick gå ut och ge telefonen till polisen för att matti ville snacka med de. DE va tydligen någon som hade gömt sig i garaget och polisen hade jagat de i en timme. Nu står alla på gården och de är en buss och två polisbilar här, till och med en polishund. Jag får inte gå ut om personerna är farliga sa polisen. Ae de är sjuk va mycket som kan hända här ute på landet. Men ändå lite kul att de inte är helt dött. Fan att inte hekna va här asso, hihi nu ska jag duscha, puss !

Bild tagen från vårat fönster ! :p


lördags morgon

hallo, vaknade vid kvart i 11 kanske, sen gick jag ner och satte på tven och kollade på pippi, haha !! De fanns inget annat på tvn och de va sjuk längesen jag såg såg de. Lite kul ändå. Sen ringde linda och fråga om jag kunde komma över och locka hennes hår, för hon skulle på dop. Så jag gick över och gjorde de och så snackade vi litegann. Men nu har de ngo åkt iväg till Norrköping.
Henka skulle va här halv 1 men han vakna då så han kommer om 2 timmar eller något sånt. Trevligt, han ska sova här med. Ska ringa jonna med och fråga om hon skulle komma eller inte, annars träffar jag ju henne i morgon. Ja men nu ska jag sola för de sjukt längesen och sen blir de duschen för mig. Men är de smart att sola om man känner sig hängig ? aja skit samma vi får se vad som händer. Vi hörs senare puss!

Linda innan dopet

Ozzy, lilla kissemissen!


Ett till inlägg innan jag lägger mig

haha jag har ingenting att göra så de blev ett till inlägg. Tänkte att jag kunde visa vad jag äter till frulle, haha de kan ju va kul att se, tycker ni inte haha, ae no life varning där men aja,

Ja så ser de ut, OJ VA KUL !

Fredagkväll

hejsan, de blev inte att göra så mycket, efter att jonna duschat så fixade hos sig sen så gick vi till hennes mormor och käka sen åkte jag hem. haha, de va ju kul..
Aja, när jag kom hem så drog och in till linda ett tag. Vi kollade lite på tv och sådär sen så fick jag en present av linda, hehe. Den va lite rolig, en stog de "jag diggar lillis" på eller jag fick 2 sånna , ena ska jag ge till henka haha. Sen fick jag en som de stog "raggmunksluder" på haha och på den sista stog de "jag heter Julia Jag är en fjortis" haha när har hon ju fårr något om bakfoten den där bruden haha. Nej men de va lite kul, tack ås mycket linda, :D

Just nu gör jag inte så mycket, fick nyss igång datan, men den funkar bara om jag har den i knät på golvet. Måste verkligen hitta mina USB-minnen så jag kan lägga in alla bilder på de och lämna in datan. Men jag tror att felet är att de för mycket damm i fläkten på datorn. buuhu. Jag vill inte lämna bort min bäbis. :P haha ae, men nu blir de väll att ta bort sminket och sätta på en film och somna, är dett trött efter en hel vecka i skolan. Puss på er så hör jag av mig i morgon om jag får i gång datorn igen. !

Här är knapparna hahaha !



Hemma hos jonna !

Hejsan, nu är jag hemma hos jonna, hon är inne och duschar. Va i skolan förut, fredag, skönt som fan. Nu är de helg då. Efter skolan så drog jag till ektop och träffade john en snabbis sen kom jonna och sofia så vi drog hem till jonnas mormor och hänta lite saker. Sen blev de att dra till jonna och fixa sig lite, sen kom madde med. Efter ett tag drog fia och jag och madde drog till stan och träffa några. Sen skulle madde tydligen hem, så jag drog tillbaka till jonna, och ja nu står hon i duschen. haha, vet inte vad vi ska göra. Men de är sånt som märks. Mamma ville att jag skulle komma hem innan 10. Men vi får se hur de blir. Kanske sover hos jonna om jag får. hehe. Aja puss på er, och juste. Min data är trasig... !! Jag döör. Men jag ska lämna in den så fort som möjlig, sen kanske jag får igång den när jag kommer hem, den är lite bäng sådär. men aa puss på er ! <33


jonna <33


bilder från lovet

träffade jonnisen lite på lovet <3

Jesper lånade mitt löshår!

jag, Henka, Madde och JN åkte till mantorp allihop !

och så har jag såklart vart med älskling ! <3

jag skrattar, HAHA !


måndag

hallu, idag är de måndag och första dagen i skolan efter lovet. Nu är det bara en vecka i skolan sen ska vi ut på 2 veckors praktik,, hehe jag har ingen praktiksplats men de ordnar sig. Rätt nice i skolan faktiskt för en gångs skull. Fick massa gjort.

Efter skolan gick jag och madde hem till Henka där, henka och JN va, lite senare kom Oskar med. Vi kollade typ på film och sådär, softa lite efter en lång dag i skolan. Jag åkte hem med 9 tåget så hämta mamma och classe mig i linköping. Kom hem för inte alls längesen, jag har duschat och stoppat in en tvätt. Ska sova hos Henka i morgon så jag måste ha lite kläder tänkte jag. Ja så ska man väll plugga lite innan man sover med, vi har SO prov i morgon... Inte så kul men de ska väll gå bra hoppas jag. Jag kan ju alltid plugga på tåget till skolan.

nu ska jag dricka upp min läsk sen ska jag ta och fixa lite med håret och packa till i morgon. puss på er sålänge !

haha oskar får stå för dagens bild !


I norrköping

Är hemma hos Henka nu. Han är nere i centrum och typ köper godis eller något, sen lite senare kommer oskar, JN och madde hit. Vet inte vad ni ska göra men de är väll sånt som märks.
Jag måste hem tidigt idag för jag måste göra klart mitt hemkunskapsarbete som jag inte ens har börjat med... hm , de skulle va inne i fredags, inte bra. Men jag kommer va klar med de till imorgon. För jag äääger. Haha jag vet redan nu att jag kommer vara död när jag ska till skolan men jag måste dit i morgon, jag ska snacka med några lärare sen ska jag stanna kvar och göra klar SOn. Har prov på de på tisdag tror jag, aja jag ska inte snacka så jälva mycket om skolan nu,
nu kom Henka hem i allafall. Så nu ska jag se vad han styr med men jag skriver sen i kväll om jag inte dör. hahah puss på er !

haha kolla vad liten han va på bilden va söt !

RSS 2.0