wannabe plankstek

hejhej, blev att åka till mantorp i allafall, först när jag  kom så åkte vi in till inköping och handlade och sen kom vi hem och laga mat och lite sådär, har nyss ätit nu. blev plankstek utan planka. heheh as gott i allafall och nu sitter och framför brasan och lyssnar på musik. Min lilla dator fungerar inte internet på , suck, blir så trött på de här. Vill ha min lilla data med alla bilder och sådär., menmen,  man får göra de bästa av de, snart ska jag ta ett winerbröd och mysa, hehe, puss på er.

jobbigt

heeej, jag vet inte vad jag ska göra. De känns som jag har massor att göra i mantorp men ändå vill jag va kvar här i norrköping en natt till, men om jag åker till mantorp i morgon blir jag bara där i en dag, hmm, eftersom att fia kommer på söndag och manne med för den delen. Hm de blir nog att åka dit idag, ska bara snacka med madde först och sen ringa mamma med, japp, ska se hur de här blir, bättre om jag får ordning på mitt rum först känns de som.
eller vad tycker ni ?

ingen vaken, synd !

haha alla sover. så tråkiga, jag och madde har nyss kollat på film , hemsk va den, handlade om anorexia och grejer, jag kan ju inte sätta in en skiva i datan så vi kollade på youtube, japp filmen heter "a secret between friends" om någon vill se den.
Nu ska väll jag och madde sova snart om vi ska palla oss upp i morgon vid 1 haha jag kommer dööö !! Hon får väcka mig! Jag kommer skita i klockan fan jag loooovar, men nu ska jag inte tråka ut er med ett lååångt inlägg puss och godnatt alla människor som läser min blögg !
jag menar, de är ju bra kvalité och sådär.,

haha jag och madde har riktig humor,

madde: julia, vill du ha lös nöglar ?
julia: haha nöööglar!
madde: jaa ? Vill du ha nööglar,
julia: HAHAHAHA !
madde: HAHAHAH !

utedamp med madde

Jag och madde drog hem till matte och kollade på film i typ 5 minuter sen va den slut och matte skulle skjusa massa till stan, aja, så jag och madde drog ut och satt ute ett tag, Pallar inte sitta inne och ruttna, sen såg vi någon stå och spy haha sen när han kom närmare så såg vi att de va kim, haha stackarN sen kom hans mamma och hämta han, tur de, haha han kunde ju knappt gå fan. När han hade dragit så dampa jag och madde loss., Ni får se videos i morgon om jag åker till mantorp, tror jag gör de. Måste fixa i mitt rum fan. Men först ska jag till madde och käka i allafall, Tacos tackar man inte nej tlll., Gott som fan och vi äter aldrig de hemma eftersom classe inte tycker om de, buuhu. De som är de godaste som finns typ hehe. Men som sagt ska äta de i morgon i allafall. haha Fan jag sitter och snackar om mat, hehe aja nu ska jag tvätta bort smiket sen ska vi kolla på film på min lilla dator, puss på er fan ! <3

AAS seriösa asso


Klocket

hejsan, ALLA tjatar på att jag ska blogga, så varsågoda, haha.
Idag vaknade jag runt halv 4 av att madde väckte mig, inte specillet sköönt. Men man kan ju inte sova bort hela dagen. Sen fixade vi oss lite sen träffa vi Kalle, virre och Tim. Sen blev jag madde as hungriga så vi drog till donken och käka mat. As gott. På donken träffade vi Peder och hans kompisar, Lite kul att snacka med de. Sen drog vi till Klocket och fixade lite saker, i morgon ska jag käka middag hemma hos madde, trevligttrevligt, hehe. När vi hade vart i klocket så drog vi till ica och köpte lite godis och cola så vi har till kvällen , haha allt är typ slut nu och så ska jag försöka bli sams med matte, tänkte typ dra till han och kolla på film eller något, de skulle ju va lite soft.
Men nu ska jag och madde ringa lite folk sen får vi se vad osm händer. Annars blire att va kvar här hemma och kolla på någon film sen sova, puss på er sålänge.

haha jag ser ut som en liten tjej haha

yousif och mina rosa skor, haha

Går natt

Jag kollade på sjukt många filmer igår, haha kunde verkligen inte sova, så kollade på film läste min bok och åt vattenmelon, mysigt ändå. Vaknade faktiskt 12 idag så de va ju rätt skapligt i skillnad mot alla andra dagar de här lovet, hehe. Blev att åka hem till norrköping idag, softsoft. Träffat madde nu och vi får se vad vi hittar på matte vill komma en sväng, hehe. puss på er nu ska jag och madde hitta på något !
mm, vattenmelon
Alla filmer jag såg på igår natt

När jag satt på station i linköping och väntade in tåget

Seg dag

Hejsam förlåt att jag inte har uppdaterat idag men jag har vart seg i hela kroppen, vaknade vid kvart i 2 av matte och pompom , sen låg vi och kollade på film och bara tog de lugnt, sen åkte de hem vid halv fem ungefär.
Jag och Classe åkte och köpte pizza som va vääldigt gott. Blev så sjukt mätt efter den så jag somnade ett bra tag. Men jag måste ändå gå upp och lägga mig och kolla på film snart. Jag ska upp tidigt i morgon för jag ska till min storebror pontus och fika. Lite mysigt att träffa de, det blir ju inte av så ofta, men nu när vi bor närmre varandra kasnke de blir oftare vem vet ;) Ska äta lite vatten melon nu så puss ! <3

Blondinbella har färgat håret !


vad tycker ni ?

Dagen outfit

längesen jag gjorde en dagens outfit så här får ni. inte för att jag har på mig de kläder länge men förut under dagen i allafall

tröja - maddes men den är från gina tricot
jeans tight - veromoda



Kvällen

matte och de åkte till motala ett tag för felicia blev as sur och ville aldrig mer träffa de och massa, haha vilken sur tjej asso, hehe.Så nu ligger jag uppe i min säng och ska läsa min nya bok som jag fick av mamma förut. Har käkat ben&jerry's med ! Fett gott, jag loovar de finns ingen godare glass ! Typ beroende, när vi va i romme med skolan så käka vi en halvliter ar varje dag, hehe mycket pengar, men de sket väll vi i de va ju gott hehe. Nej men nu ska jag va social på msn ett tag sen ska jag läsa min bok, den verkar jävligt bra !

boken och myshunden aragon

linköping handel

När jag kom fram i linköping kom mamma och Classe och hämtade mig vid tågstationen, sen åkte vi runt och hanlda lite över allt. Vi köpte bland annat färg till mitt rum, åh vad jag längtar till vi ska måla om, de kommer blir så snyggt, hehe, en brun fond vägg, ljusbruna väggar och rosa detaljer.Vad sägs ?
Sen blev de i allafall brottom hem för matte och pompom va utanför mig i mantorp, de skulle till motala egentligen men de ville va med mig hälldre haha, nej skoja jag vet inte, de är där nu i allafall men de kommer tillbaka sen i natt någon gång.

mat och min fääärg !

Längesen

Hej jag vet att de längesen, men jag har varit lite upptgen och sådär. Varit med madde och låte sådär, kan ju berätta lite snabbt som dagen igår.

Madde hade sovit hos mig så vi drog till Klocket och åt mat sen drog vi ut och träffa kent och några, sen så drog vi till utebion där vi träffade mycket folk, blev att dra till donken med och käka lite hehe. Sen skjusa maddes mamma hem oss. haha japp de va den dagen, men jag har lite brottom ska till linköping och kolla på färg och lite sådär men jag skriver när jag kommer hem från linköping, ska till mantorp idag så ja de blir att uppdatera där ifrån ska försöka ta lite bilder. De va ett tag sen ni fick nårga nu,
juste matte och pompom kanske kommer till mig i mantorp ikväll och sover över. lite kul sådär, så slipper jag va ensam, hehe, men puss på er måste verkligen springa nu !

Ligger i min sääng

tralala, ligger i min säng och lyssnar på musk, manne ringde nyss och fråga om vi kunde ses ett tag, haha aso kolla vad klockan är ! Vi här i vilbergen / ektorp är ju störda och frågar sånna saker vid halv 6 lixom haha lite kul faktiskt.
Japp så vi ska väll ses ett tag sen ska jag väll sitta vid datan eller något, men nu ska jag dra puss !
jag nu klockan kvart i 6 på morgonen

Dagens planer

Idag, eller ja när de blir morgon så såningom, ska ska jag vänta på att Nadja ska vakna sen ska jag fixa mig och lite sådär som man brukar, sen ska jag och Nadja ner på stan och fika litegrann och prata lite. Längesen jag träffa henne. Så de ska bli trevligt, sen ska jag träffa Madde hade jag tänkt. Vet inte vad vi ska göra men något hittar vi väll på, mamma och de kommer ju och hämtar alla möbler här i morgon så de blir väll inte att va hemma så mycket, men jag kan ta med mig datan till stan så kan jag uppdatera om vi drar till madde eller något. Jag har ju mammas mobil nu eftersom min la av i morse, den ville inte starta och jag kan inte klara mig utan mobil så då fick min mamma klara sug utan hon har ju Clas hehe. Japp de va dagens planer, kommer nog träffa massa människor när jag är med Madde sen men de är sånt såm märks vilka de blir, de bestämmer vi i morgon, hehe men fan va hyper jag är, jag måste komma på något att skirva om. Måste skirva av mig lite grann. puss

Så dagens planer.,

♥ Möta upp Nadja för en fika på stan
♥ Möta upp Madde
♥ Blogga
♥ Hitta på något kul fram till kvällen de är ju ändå lördag, kanske bio ?

Tror jag har sovit tillräckligt

Jag tror inte att de blir mer att sova inatt sov ju ändå 5 förut,  20 - 01. Så de är nog tillräckligt. Men jag sover ju såklart om jag blir trött, men just nu är jag på fest humör, men jag får ligga här i min säng och lyssna på musik och bara dampa lös på en massa sidor i stället,. Kan ju kolla på inspration till mitt rum tex, hehe,
take care looo bruuuur! Jag är ju brunett gangster nu ! ;)

linda och jag

Fick ett mms av linda förut för hon tyckte väll att jag skulle lägga ut den här på bloggen, heheh skoooja haha ,men här kommer en bild från när jag och linda va på stan i linköping förut, puss på de !
Äntligen en bild där man ser vad jag har för färg egentligen,
 haha lite blåtiraunder ögat med har jag som ni ser den moppe crachen haha


somnade

Jag skulle ju träffa jonna nu ikväll men jag somnade , rikigt skönt, vakande vid halv 1 på natten av att min mobil ringde. De va manne, haha han hade ringt typ 24643436 gånger, ooops ! Så jag har träffat han nysten och jonte ett tag, trevligt trevligt.
Jag har fortfarnade inte sköljt munnen men de där, men jag måste verkligen göra de sen när jag har skivit klart de där inlägget, jag vill ju att de ska läka så fort som möjligt, ska visa er en äcklig bild på de, men ändå har de blivit sååå mycket bättre nu. Men ska fixa de där nu så de är gjort har inte gjort de på över 24 timmar, ska göra de 3 gånger om dagen egentligen. Men va jag babblar, puss !!

uuuuusch !

puuh !

Nu är jag äntligen hemma efter allt springade hit och dit, men ska snart träffa min älskade jonna. ! Om hon bara snabbar sig på! HAHA

Först va jag och Linda i linköping och kollade lite, jag hittade inte så mycket, mest nödvändiga saker, som foundation, ett vanligt bas linne, (lila) ett par jeanstight. sen vare inget mer,. hehe. Eller jag drog till stan efter jag hade varit i linköping för jag skulle köpa en navelpiercing och lämna tillbaka maddes busskort som hon glömde i mantorp. Men tror ni inte att jag tappade piercingen på vägen hem eller ! Jag är sjukt irreterad på de, så nu har jag i min läkpiercing, JÄÄÄVLIGT SNYGGT,, hum, not ! Träffade matte, pompom,kim, leo och jossan lite snabbt när jag va på väg hem med, sen nu är jag äntligen hemma.

Kom på att jag inte hade någon mat hemma och jag tänker inte gå ner till ica. Men som tur är så hade jag packat ner 3 rader choklad i väskan haha, så muumsig middag. ! Nej men nu ska jag väll typ fixa med läppen lite och sådär, sen ska jag vänta på att jonna ringer eller skriver på msn till mig sen blire att dra ut ! puzz så länge !


jag

jag och dagens middag, hehe + feeeeting läppen

mina nya jeanstight,.

vaken heeeela natten

japp två dygn nu då, ajdå. hahaha eller jag va ju vaken med meningen, är inte ens trött och är på G för att dra till stan, as kul ska de blir att köpa lite grejer, hoppas bara jag hittar något med, men nu ska jag försöka få igång min mobil och skicka ett sms till linda bajs haha, puss på er !

miss u bestfriend


älskar dig sjukt mycket och INGEN ska någonsin komma emellan våran vänskap !
Om vi har sagt föralltid så ska de vara så.
Du kommer alltid vara min bästavän och de vet du,
även om vi bråkar,
även om vi snackar en jäävla massa skit.
Så kommer vi alltid finnas där för varann när de är svårt,
jag vet att du kan ha de svårt ibland,
jag har de svårt själv ibland och du finns där för mig, 
 jag älskar dig något otroligt,
jag tycker att de är jätte skönt att snacka ut med dig om olika saker,
du har alltid funnits där för mig och jag gör de samma för dig,
även om jag flyttar så har jag ju en telefon och vi går i samma klass ett år till i allafall,
kommer aldrig tappa kontaketen med dig, aldrig!

hand i hand ska vi gå genom livet, bästavän Jonna Gustavsson


lyssna medans

Inköpslista

HAHA , om ni bryr er så ska ni få veta vad hade tänkt att kolla på när vi är i Linköping i morgon. SHOOPPA !

♥ Jeans tight
♥ Något gulligt linne
♥ Foundation
♥ Navelpiercing
♥ Ögonbrynspenna
♥ Läppstift
♥ Ny rosch (hunden tugga sönder -.-)
♥ Nya bikini trosor (hunden s´let sönder de med... -.-)
♥Trosor

hmm , nu kommer jag inte på något mer jag behöver.

linköping i morgon

Imorgon ska linda ringa och väcka mig klockan 9, men jag tror jag ska va vaken hela natten i stället. Är inte speciellt trött kan ju va uppe och blogga lite, behövs som sagt.
Vi ska ta 10 tåget in till linköping och gå på stan ett tag, men Linda skulle va hemma 1 för matti och de skulle göra något. Så ja jag får väll åka hem vi 1 då. Sen ska jag ner till vilbergen centrum och käka en glass och snacka ett tag med emeli, sjukt längesen jag träffa henne, saknar henne massor ! 
Sen ska jag väll träffa jonna om hon är klar, annars blir de att träffa manne en snabbis, kommer ju antagligen träffa han på kvällen , hehe. Men ska i allafall bli skönt att komma hem till Norrköping en helg i allafall. Vet inte om jag stannar länge. Vi måste ju börja med mitt rum här ute snart, kommer känna mih mycket mer som hemma när jag fått fixa till i rummet. måla, köpa nya möbler och sådär. Jaa. tror jah ska ha en brun fondvägg och jätte ljusrosa väggar, annars har jag tänkt på att ha en knall rosa vägg med vita väggar, skulle va rätt fränt. Men får se vad vi hittar för färger och sådär,
 
Ni kan ju ge förslag om ni vill !
 

behövs ett inlägg

jag kännner att de behövs ett natt inlägg, förlåt att jag har varit usel på att skriva blogg men jag har inte haft tid. Jag är ute i mantorp nu och de har hänt lite saker, haha madde, matte och tim har vart här och så har jag och madde ramlat med moppen så jag ser helt misshandlad ut hehe. aja, sånt som händer haha, ANDRA DAGEN !! x'd

 aja, så jag har as ont överallt och har inte hafr lust att skriva pga de, och de är ju så att jag inte har några bilder på den här datan med, men ja snart kommer jag i gång med de med,

Idag har jag vart hos frissan och hårat mitt hår brunt ! Yeah, många tycker ju att jag fortfarande ska va blond, men som sagt jag byter ju hårfärg rätt ofta, och jag tröttnar, tycker i allafall att de blev rätt bra och nu när hösten snart är här med, hehe, japp rätt skönt. De som fattas nu är bara att löshåret ska komma i brevlådan och att min sååå snygga läppa ska försvinna, usch den är fan äcklig,. jag har bitit sönder hela när vi ramla med moppen så har jag skrapsår på hela hakan, hmm, inte så nice.

feeting snygg bild, nooot. buu´hu min läpp kom tillbaka !

Dampig morgon

Yees, jag och madde har inte sovit än, och allt jag och madde städa förut... hmm. De ser lika förjävligt ut igen, hahah blir bah att ta fram moppen igen haha, nej då så förjväligt är de inte ska bara plocka undan lite.

Jag och madde va ute vid vilbergsskolan nyss, haha sjukt kul va det. Vi dampa loss lite grann. Sen så skita jag ner mig så vi gick in haha, små hundar som måste springa av sig lite! HAHA, nej jag har så dåligt humor nu på morgonkvisten när jag inte har sovit, och vet ni en sak jag kom på. Jag måste va hemma till 4 i morgon ! Kom på att man inte kan hämta ut paket förns då. Sååå jobbigt. hmm, får se hur de blir. Får försöka ha mamma kvar här så länge. hehe, Nej nu öppnar ica snart då blir de cola time ! puss på de !
HAHA svennen och blatten haha

Jag heter julia och jag är en anka, haha

Städat och klart

Nu har jag och madde städat upp här för mamma kommer hem i morogn så slipper hon göra de, jag tänker på min mamma ibland även om folk inte tror de, hehe, Snart ska jag och madde ut, fan pallar inte sitta inne. Kommer somna snart annars hehe, vi kan inte sova, mamma kommer vid 10 och då ska va till stan snabbt som fan, annars frågar vi mamma om hon kan släppa oss i linköping så åker vi tåget till mantorp sen, jah måste köpa mig ett nytt linne.puss på mig och madde!!


nattbloggning

Nu är de morgon typ, ljust ute och ja sover inte... Ovanligt, hehe, ligger och tänker lite.

längtar lite till måndag, då ska jag åka på moppen som blev klar idag, om regplåten kommer asso, annars ska jag ta och låna classes systemkamera och ta lite bilder på mig och madde. Kan ju va lite kul att ta lite bilder som man kan lägga in på bloggen sådär., hehe, För min mobil kamera är ju inte sen bästa.

Tog lite bilder förut när jag inte hade något att göra, sen gjorde jag om de lite i picnik. hehe, men nu måste kag ta och försöka sova lite, puss på er ,hörs i morgon,





jag har en burk cola !

Förlåt för dåligt uppdatering idag, men jag har inte gjort ett skit idag, legat hemma och greglat ner min säng hahaha ! Sen nu gick jag ut och träffa matte ett tag , as kul, haha han gav mig en burk cola, !! Fan va snäll han är asso !! BÄÄST fan ! hahah , sen nu vet jag inte va jag ska göra, haha blev på flumm humör när jag träffa matte i allafall., så ska väll flumma runt på internet då och skryta om min cola så länge jag har den kvar i allafall !! ;)

drog ut

jag drog ut och träffa matte ett tag. Vi drog hem till han för han skulle käka sen drog vi ut och träffa jonna och emma på vägen , sen drog vi oss till vilbergsskolan och träffa massa, mest tjaffs där fan, nu ska jag va hemma och sova snart för mamma kommer ju och hämtar mig i morgon somsagt.

man ska hålla i sina närmaste, för man vet aldrig när man förlorar de..

Dååålig dag

Jag har inte haft ett skit att göra idag, jag har vart inne och så kom matte till mig ett litet tag, sen sa jag åt han att gå för han höll på och skriva på min msn och sånt där. Va inte på humör ! Så gick jag till ica en sväng köpte cola och lite godis. naajs! Så har jag vart inne och kollat på underbar och älskad av alla. Som jag redan sett, de är ingen film man kan se flera gånger. Nej! En gång räcker. Jag ska väll sätta på en till film snart. Ska bara vara inne idag och dricka cola. Sen måste jag sova för mamma kommer och hämtar mig i morgon så ska vi iväg till hemligtställe. Japp, så är de. Men nu ska jag ta och dra mig från datan, Puss !!

Vaaaaken

Jag vaknde vid 11 först så ringde jag mamma och prata lite med henne, sen kände jag att jag inte hade sovit tillräckligt så jag somna om och vaknade nu, hehe., Vet inte vad som händer idag, Ingen är hemma så blir väll softa. Kanske drar ut sen eller nått. men ha de så bra puss !

haha inte igen

haha fandå. ! Vaknen in natt till kommer sova lika länge i morgon igen !!! FAAN haha, nae går och lägger mig nu, är inte ens trött. men jag lägger mig med datan så får va se om jag somnar eller inte, puss hörs när jag vaknar igen ! OM jag vaknar haha!!

mitt och maddes liv

Madde drog nyss, Hon kom till mig vid 7 typ., sen har vi bah luffat ute lite och snackat med manne lite sen drog vi till ica och köpte en varsin chokladkaka sen satt vi vid köksbordet och nörda. jag satt vid datan och madde läste en tiding, Madde är snäll hon, köpte en cola till mig, ! haha så jag överlever, Hon ville inte att jag skulle dö , Madde ska hänga med mig till mantorp nästa vecka, då kan jag åka och moppe och så, eller om jag har fårr regplåten , Jag behöver den för att köra på vägarna, haha ! Nu vet jag inte vad jag ska göra eftesom den där ungjäveln drog nyss, haha men jag blir väll inne vid datan och softa, kanske sätter på en film sen, puss på er !
Eltorado choklad is tha shit när man är pank !

Madde är brunett igen, myycket bättre tycker jag !

ojdå

hoppsan jag somnade visst, heheh vaknade nyss, från 9 till nu har jag vovit, inte bra !! måste ta och vända tillbaka dygnet snart! Jag är så jävla hungrig så jag ska laga lite mat nu sen ska jag väll hoppa in iduschen eller om jag gör de medans potatisen kokar, sen vet jag inte vad som händer kanske drar på utebion med någon, ska ringa jonna med, men puss ås länge !

Brand !

Tur att jag kom på de där med tvätten ! Jag hade en lampa på golvet så jag skulle se något när jag hängde tvätten förut., Sen ramla den när jag skulle ut och träffa manne och de, Men jag trodde inte jag skulle va där sålänge så jag glömde bort de där, (jag  såg ju självklart inte att allt hamna på lampan)
Så nu när jag plocka upp tvätten så är de ett stort jävla hål i min jönsbergska tröja ! Tur att de va den tröjan iallafall. Men tänk om jag hade skitit i att plocka upp de där. Då kanske jag inte skulle leva i morgon, Kunde ju börjat brinna ! Shiet ! liv rädd, hädan efter ska jag plocka upp allt på en gång !! 

hålen !!

but shit happends ! ;)

Wihoo!

VET NI! VET NI! VET NI !
jag kan lägga in bilder från mobilen , de kanske inte är världens bästa kamera på den, men de är i allafall något, Jag är så lycklig haha! Här kommer lite bilder som ja tagit, inte många men de är ju för jag inte vetat att jag inte kunde lägga in, de är en sån skruttig telefon så jag inte ens trodde att de gick , puss

Manne, hmm, vad gör han ?

haha, jag men fråga inte va jag gör på bilden!

Nysten och lite av eric

Aragon, den stora knähunden och käkar mina kläder !

Vilken dag!

halluu! Har inte gått och lagt mig än! De är sjukt va jätte trött förut och höll på att somna men den hände något och de slog om blir nog inte att sova ikväll stället har jag en lust att städa. Och nu när jag skrev de där kom jag på att jag glömde ta upp tvätten som jag tappade förut, måste springa och ta upp de så fort jag har skrivit klart, haha fan då ! jag ville att de skulle va tortt till när jag ska duscha och fixa mig, får ju se hur de blir med de.

Nu i kväll så har jag umgåts med manne m.m. rätt skoj faktiskt, annars bara softat och tagit de lugnt, kan ju berätta lite om dagen innan med, vaknade halv 4 på dagen av att linda kommer in springandes och skriker att jag ska ringa min mamma för hon måste till akuten och sy ! kul uppvaknade ! haha , Så jag ringde min mamma som inte svara, men de slutade med att hon aldrig åkte till akuten de va bara ett litet sår, haha men de va rätt djupt, (förstår att de gjorde ont linda) Sen gick jag upp och åt "frulle". Sen packade jag ihop mina grejer så åkte vi, men nu kom jag på att jag redan har berättat de här i inlägget under, haha fan då ! Minnet är kort med bra, eller vad man brukar säga, haha ! Vilken pajjas jag är !
 
Jag vet inte om jag blir av att träffa jonna idag, hon mådde inte så bra när jag pratade med henne sist. hmm, tråkigt, Jag som hade sett fram emot att ha en heldag med den där, hehe.
Tror jag ska plocka ur diskmaskinen och stoppa in disken så de inte blir ett berg sedan. Hehe. Men jag ska ju ändå leva på nudlar nu ett tag framöver, hehe, mamma är ju i mantorp och jag orkar inte laga annan mat.
En till sak jag måste komma ihåg i morgon är att ringa mamma och säga nummet till frisören. Jag måste färga mitt hår och den här gången ska de bli mörkt, som jag redan sagt, men jag vill inte att ni ska få en chock sen när de är klart. hehe, men nu måste jag plocka upp tvätten innan jag glömmer de. puss på er somtutor som sover, sova ska inte jag göra i allafall,.

hemma

Nu är jag hemma i norrköping igen, blev lite struligt. Först när vi skulle åka till tåget så glömde jag min plattång så vi va tvunga att åka tillbaka. Sen när jag väl kommit hem och va utanför porten så kom jag på att jag hade glömt sminket och min hemma nyckel, såå klantigt ! Så mamma och classe fick åka till Norrköping och lämna nycklar åt mig så jag kunde kommer in. Mamma blev något irreterad, hehe. Men sånt är livet. Belv ju stressad och grejer.
Mamma och classe ska hämta alla saker på måndag, alla möbler och sådär. "/ Kommer sakna norrköping något enormt... Men min säng kommer va kvar i allafall haha, Kan ju va här ibland iallafall, hehe,. mitt skrivbord får med va kvar och min lampa, hehe. Så jag kan skriva i bloggen och sådär.
Jag har inte bestämmt vad jag ska ha för färger i rummet heller, usch, vill inte ens tänka på de. Men de blir nog bra när allt är klart och sådär.
Imorgon ska jag träffa jonna och va med henne helt själv och ingen ska störa bara jag och min bästavän, längesen vi va själva nu. Men i morgon så kan vi snacka ut och sådär, har  inte blivit så mycket sånt när massa människor är med hela tiden. Men nu ska jag ta och låta mitt hår torka sen ska jag väll ut senare kanske om jag orkar, puss på er !

Beställt !


nu är de beställt. och de är brunt !! Ska bli brunett, så äre.

Hemma hos linda

Just nu ligger jag hemma hos linda och kollar på film , bra film, sla väll fortstätta kolla på film nu sen får vi se vad sm händer. ska ju lägga mig i tid ikväll, eller i allafall försöka som jag sa förut men hörs puss !

hahah utsäkta hur jag ser ut men bjuder ! haha

Vart bjuden på bio

Jag och linda va på bio förut, hon bjöd mig (tack så mycket linda). Men hon är så jävla klantig och stressar sönder mig så är vi sär en timme för tidigt i allafall hahaha, dattt och dog vaa tristess under tiden vi väntade. Filmen vart bra, men jag trodde den skulle va bättre, men absolut värd att se. Kom hem vid 22.00 ungefär, och nu ska jag käka något, sen ska jag in till linda och kolla på film. Blir nog att lägga sig i tid idag för de ska va fint väder så jag ska sola, Tog med mig bikinin som tur är. Jusste jag måste stoppa in en tvättmaskin jag har inga rena kläder !! Tur att jag kom på det !. Men först äta ! puss hör av mig senare !

här har ni trailern till filmen baksmällan som vi såg.

Soft morgon

hejsan ,vaknade runt halv tre av att mamma kom upp och sa något jag inte kommer ihåg hehe. De är inte hemma nu i allafall, så de va väll något om att de skulle åka någonstans. Linda komm hit nu så puss !!

trött

jag är trött som fan, men ändå sover jag inte, jag vet inte varf för känns bara onödigt. Ligger i allfall i min säng nu. känns jävligt najs, aragon ligger brevit mig och snarkar. zzzz....
I morgon blir de bio med linda, vi ska se baksmällan hehe, den verkar riktigt bra. Ska lbi kul att se den. annars vet jag inte vad som händer i morgon, de väntar och ser, ska mysa lite med aragon nu sen ska jag väll ta och sova, de är dax nu snart tycker jag puss och godnatt på er. eller ska man säga god morgon?
 

jonna...

du vet att du är de bästa jag har skulle inte byta dig mot allt i världen ! älskar dig sjukt mycket och de vetu ! love you sister !

Med min fina blonda håååår !

Jag vet inte hur jag ska göra med mitt blonda hår, maybe it's goning to be dark ! Vet inte än jag tror jag kommer att ångra mig om jag gör de, men jag behöver förändring !

Mantorp nästa

Somna vid halv 6 i går eller något så kommer matte och tim in och väcker mig, jag hade lömt astt låsa ytterdörren, hehe shiiet. Men de har vart här till nu typ, ska ju till Mantorp idag så jag ahr packat ner massa smutstvätt i väskan, haha jag har INGA rena kläder ! Tur att de finns tvättmaskin. hehe, Vet inte vad jag ska göra där ute, umgås med folket, jag vet att de saknar mig!
Aja ska packa ner de sista nu sen får vi se när mamma kommer och hämtar mig puss !

John och johnny

Nu sitter jag här och väntar på att john och johnny ska komma hit. Jag vet inte vad vi ska göra, men de märker vi ta de lugnt är sjukt trött. Åker till mantorp till i morgon så ska väll lägga mig itid, haha vi får väll de hur de blir med de haha oj såg va klockan va nu, haha ajdå, ae men skit samma, Mamma får ringa och väcka mig så är de bara, hehe.

Jag va ju på utebion förut, as tråkigt va de, dålig film och inget folk., Träffa ju Olivia, macke,emil,crille och erik. De va ju trevligt i allfall. Men jag drog hem i pausen i allafall, va så jälva hungrig hehe, hade inte ätit något under dagen, men de är sånt man får ta ibland, hehe, nej men nu ska jag vänta p åde där töntarna och dricka cola, lyssna på lite najs musik så puss på er !

Utebio ikväll

Nu i kväll är det dags för årets första utebio här i norrköping. Det kommer säkert va sjukt mycket folk där som man känner. lite kul sådär. Ska dit med olivia, jag har inte vart med henne på ett bra tag så de ska faktiskt bli mycket kul att träffa henne.
Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket att göra. Igår kväll va jag tim och matte hemma hos tobbe B som hade fest hemma, massa fulla folk och jag tim satt nyktra haha. De bar upp mig  till lägenheten , haha . Lite kul fan. Japp. Men jag skriver i kväll eller nått . puss på er ! 

förlåt för jag inte har några bilder. men

sjuuukt trött

nej de blev inte av något ikväll, är så sjuukt trött skulle kunna lägga mig nu så tänker göra de snart. puss

Trött och ont i magen

Jag va hemma ett tag sen så fråga Manne om jag kunde hänga med han till klocket för han skulle fixa sig och så och ville inte gå själv, så jag hängde med. Måste ju röra lite på sig förfan haha har inte gått på år eller nått, bah åkt massa moppe med matte och de.
När jag kom hem så fick jag så f*ucking ont i magen, magkatarr tror jag de är. Hade inte ätit på hur länge som helst så jag tog en ipren och tog en billyspizza. Får hoppas att de går över för vi ska ju dricka sen, hemma hos emma och inte hos mig så att min mamma inte får damp när hon läser bloggen, hehe men vi ska faktiskt va där hemma och sjunga sing star och sådär, lite tjejmys sådär. Emma och Jonna är och hämtar drickan nu sen ska de komma förbi och hämta mig så ska vi börja traska mot emma. Blir nog att jag sover kvar där, eller jag vet inte, ska försöka ta mig hem, kommer sova sjukt länge i morgon och sådär eftersom jag inte har sovit något inatt. Så ja de så min kväll kommer att se ut, så puss på de. en nu ska jag dra och platta håret och vänta på de där töntarna haha puss på er !

Natten

sov ingenting i natt, efter jag gick ut och snacka med john så kom matte, tim och johnny.Så när John hade dragit så drog jag och matte till stockholms rondellen och käka korv haha, tack matte som bjöd, hehe. Sen kom vi tillbaka till johnny och tim, Då satte vi oss 4st på moppen och åkte till Johnny. Vi billringare hela morgonen hos johnny och kollade på film, kulkul, sen somna jag i en kvart kanske sen kom virre med sin nya tandställning, hahah ! Ah sen blev jag sur för jag inte fick sova mer så jag drig hem till jonna som bor precis där. Va hemma hos henna ett tag och chilla i sängen och snacka och kolla på tv. Sen va jag tvungen att springa hem för mathilda skulle ju åka hem vid 1.

no life

Va ute ett tag nyss och snacka med manne och jonte och nu snart tror jag att jag ska träffa john och snacka med han ett tag, fan inget liv nu på natten och alla skulle sova tidigt idag, åååh jag har så tråkigt, hehe,  hoppas john orkar träffa mig! Men de klart han gör ! hehe, ae, men fan va de regnar ute då, inte kul ! hehe men efter regn kommer solsken som sagt och de är tur att de är så, haha nae nu vet jag inte vad jag snackar om men de blir så när man har tråkigt, men nu blev de så att john kommer till vilbergen , så jag ska väll gå ut och möta han, Så byebye fuckers skriver när jag kommer in igen, ;D

Gick de bra eller ?

Det blev att jag drog ut och träffa john en snabbis men sen kom matte så jag gick in, när jag kom in så kollade jag mamma och mathilda på wallander "skulden", men jag kollade inte klart på den utan gick ut och snacka med manne ett tag, sen gick vi in. Så satt jag vid datan lite och efter ett tag kom Kalle och hämta mig så åkte vi till Emma och chilla lite vid datan och lyssnade på musik och sådär. När kalle och jossan drog så blanda vi ihop något jäävligt äckligt och flumma runt hemma hos emma, men sen blev klockan mycket och vi va tvungna att gå hem Emma skulla hem till sig och jonna skulle hem till sig så då fick jag med gå hem, trååkigt, jag som ville va ute. Men de är väll bra att jag är inne eller något, hehe. Men när vi va på väg hem så gick de ut en gubbe på balkongen, sen så halka han eller nått så vi trodde typ han dog eller något för han reste inte på sig på as länge, vi tänkte nästan ringa 112 och grejer, men han reste på sig och sa att de gick bra, haha vi sket på oss nästan hehe ! Men nu ska jag ta och lyssna på musik och bara ta de lugnt med cola, så hörs vi antingen senare eller i morgon, puss !

min jonna på bild <3

vaknade kl 16.00

jag och emma vaknade klockan 4 idag, fan azz. Kommer ju antagligen va uppe hela den här natten med. Ajdå, men de är ju bara skönt bara kompisar ute och inga andra haha, Ska väll ut och träffa Emma och Jonna senare. John ska komma hit ett tag med. Sen ska jag väll träffa manne ett tag med. Rätt najs då. Men de är sånt pissväder ute så man blir så trött. Men nästa vecka ska de va jätte fint väder och sådär så de blir att steka sönder. Måste sola och bli brun vet ni. Ska köpa sololja de de steker lite extra haha, men nu ska jag va lite social på msn och så och sen ska jag fixa mig, men jag skrvier lite senare, så puss på er sålänge :D

Jätte gammal bild på mig, men såhär ser jag ut i bunt hår i allafall

lång natt

ja nu är jag så trött så trött. Träffa matte först och så träffade vi emma och Jonna. Drog hem till mig ett tag, men då blev matte typ lessen eller något och drog hem, sen drog jonna med hem efter ett tag. När de ädr två hade gått så drog jag och emma till manne och snacka i typ 2 timmar. Men de började regna så vi gick in i en kvart ungefär, sen snacka emma med matte och lite sådär. Sen lånade vi hans moppe och åkte runt lite sen lämna vi tillbaka den och gick hem. Nu sover hemma som en stock i HELA min säng, men jag ska jag väcka henne lite nu så jag med ka få plats, jag behöver ju med sova you know. hehe, Men vi hörs i morgon bloggen, puss på er !

Glass

Nu är jag hemma och har ducshat och sådär, sitter just nu och väntar på att mitt hår ska torka och äter glass, såå gott! Längesen jag åt känns de som, kommer inte ihåg när de va sist. aja jätte gott i allafall., Ska väll träffa Jonna och Emma senare, om jag blir klar någongång hehe. De tar så lång tid för mitt hår att torka. Vill inte blåsa de. De kommer bli så slitet och så,. Vill inte klippa av mig allt hår you know. Men ha de så hörs vi i kväll.

Då ska man hem snart.

Japp, ska hem snart och duscha och sådär. Ska bli jävligt skönt sen blir de att träffa jonna ! Saknar henene ! hehe träffa henne häromdagen, men vi är inte vana vid att vara ifrån varann, hehe men jag hör av mig när jag kommer hem och sådär, puss på er. !

de här är med fint


Nu är de samma sak igen....

Jag ska till frisören och jag vet inte vilken hårfärg jag ska ha... Känns som jag kommer med den frågan jämt men jag kan verkligen inte bestämma mig., hjälp mig snälla !!

De blir väll någon av de här färgarna under ungefär eller så har jag kvar mitt gammla blonda hår. Så säg vad ni tycker nu .

God morgon

Vaknade nyss, sitter nu med mathilda framför mig och kollar på datan. Vi ska väll snart äta frukost och efter ett taf ska vi väll dra oss hemmåt. Ska bli skönt att komma hem, Ska väll träffa någon idag med, i ett tag i allafall. Mathilda är ju här så  jag kan ju inte dra iväg en för lång stund, men nu ska vi äta frukost så puss på er !


Är i mantorp nu

Ja, då va man här igen.. hehe. Men de har ändå vart kul. Linda är ju här ! Vi har kört massa bil och mathilda höll på att köra in i ett träd, så jävla kul ! Sen har vi bah tagit de lugnt suttit och ätit, skit god mat och sådär. Längesen jag åt så gott hihi.. Sen ja ska väll lägga mig snart är jätte trött. men nu orkar jag inte skriva mer, har ju inga bilder heller, skiit kul att läsa min blogg dårå. hehe.

aa bara så ni vet så kasta jag sönder min mobil förut så de blir inga nya bilder på ett tag, bara om någon skickar när vi har vart eller nått sånt. tråkigt men sant men jag blev bara så jävla arg på mamma !!

as bra låt


inte skrivit på ett tag

nej jag har inte skrivit på ett tag och de har vart rätt skönt att slippa tänka på bloggen hela tiden även om jag inte har så mycket läsare. Men mitt internet har inte fungerat så de är därför jag inte har vart inne då mycket,

men i allafall, min syrra kom hit nu i kväll (hon bor i sundsvall) så de va ju lite kul, hon ska va här till på torsdag. Imorgon ska vi ut till mantorp igen, va där hela helgen med madde med. lite segt sådär. Men de blir säkert kul i morgon, Jonna ska ju med, hehe. Aa, snart sak jag ut med matte ett tag men inte så länge, ska upp i tid i morgon för jag, mamma och mathilda ska till stan innan vi drar till mantorp. Vet inte vad vi ska göra där, va softa haha äta kebeb typm hehe men nu ska jag ut, blev ett kort inlägg för de har vart så mycket uppehåll men de får duga, puss på er och jag lovar att jag ska börja uppdatera igen nu ,

RSS 2.0