Inte vart hemma

hejsan påer, jag har inte varit hemma. De är därför jag inte har skrivit något. I lördags sov jag hos madde, och igår så va jag hemma hos john och kolla på film hela dagen och på kvällen så åkte vi till stan och va i resecentrum i typ 2 timmar och vänta på mitt tåg. Skulle skriva igår men mitt internet fungerade inte och jag va rätt trött så de blev ingenting då heller. Ska snart gå upp på mitt rum och hämta min data så ska kan jag uppdatera mer. ;) puss på er sålänge !


Godmorgon

Men hallå där. Vaknade nyss, blev inte att åka till frisören idag för jag fick inte igång moppen men jag får beställa en ny tid då, Fan jag som har svart hår !!
Annars så ska jag fixa mig snart och åka till norrköping, tror inte jag kommer tillbaka ikväll. Först ska jag på stan med Madde och sen hem till henne och fixa mig sen ska jag ha kul. hehe. Säger inte vem jag ska sova hos men tro ingenting för vi är bara kompisar. Men vi hörs senare eller i morgon puss på er !


Gick hem från station...

När jag skulle hem så dog min telefon, fast jag skickade sms till classe som låg och sov.. Han vakna inte så jag fick gå hem från station typ men som tur va kom han när jag va vid macken, haha jag hade redan gått hela vägen så typ. en fucking mil !!! Jätte trött i benen men de va bra motion jag som hade ätit tacos och mc, hahah känner mig stolt nu fan, men jag måste sova snart ska ju till frisören i morgon och färga håret brunt igen... Skönt som fan , hoppas de blir bra den här gången, puss på er , vi hörs i morgon sötnosar !

Hörsalspraken

Hallu, förlåt att jag inte skrev innan jag åkte men de blev så brottom. Mamma och Classe skjutsa mig till linköping där jag skulle ta tåget till norrköping och träffa madde. Hon mötte mig i resecentrum sen åkte vi hem till henne och åt tacos och fixade oss, efter de så åkte vi till stan och mötte mickis och ewelina. Vi typ satt på mc och snackade med folk först sen satte vi oss i hörsalsparken och as garva och sådär., Sen blev vi hungriga ås madde gick in på mc och köpte hamburgare och glass. HAHA hon kom ut med brickan och massa, haha sen började alla kasta den där brickan på varandra så skulle madde springa och ta upp den så halka hon på brickan och ramla haha, de va några som satt och vänta på spårvagen som tog kort på henne och massa, haha sjukt kul och mickis hade urinvägsinfektion och jag lovar hela stan fick veta de, haha vid 9 så drog madde hem och så tog jag spårvagnen efter henne. Fick sitta och vänta på tåget i en hel timme.. åååh !

haha brickan

madelene <3

mickis med hamburgaren !


Han är tillbaka

Han är nu tillbaka, och jag är jätte arg ! Han bet mig och höll på när han kom tillbaka och så va han dyngsur !
Jag har värsta bullan på armen och jag måste duscha igen ! Han och jag är inte vänner mer ! USCH !

På rymmen!!

Aragon är på rymmen , han har varit borta i 20 minuter nu ! Får panik han brukar ju bara springa iväg när mamma är hemma och nu är jag ensam hemma ! Vad ska jag göra, tänk om han inte kommer tillbaka så kan jag aldrig förlåta mig själv ! Han skulle ju bara ut och kissa ! Nej nu mår jag riktigt dåligt, kan han komma tillbaka nuu ! Min lila bäbis !

Kom hem !!


Fredag gott folk

Nu är de fredag och jag är hemma från skolan idag med. Men jag orkar inte sitta hemma och ruttna hela dagen så jag ska in till stan senare och gå på stan med jonna, vi ska köpa lite kläder och sådär. Så jag ska snart upp och sola lite sen ska jag duscha och raka benen och sådär, klippa naglarna och ja sånt där man måste göra för att känna sig fräch efter man har varit sjuk, ska bli riktigt skönt! Synd bara att vi inte har något badkar här.. Skulle va ännu skönare ! Men nu får jag nöja mig med vad vi har, haha. Vi hörs senare gullungar, puss !

Bilden - jag, nyvaken och osminkad, how cute ?

Click

Jag har nyss kollat på idol och nu fortsätter tv kvällen med click. De har redan börjat så jag jag kolla klart på de sen ska jag väll ta och lägga mig i sängen och läsa den där boken... åh ! Orkar inte men måste.
Ponta ska ringa mig med om han vågar, haha jag ska logga in och ut på msn nu och heta ; ponta vågar inte ringa mig hahaha ! Lite busigt., Men då kanske han vågar jag vet inte de får vänta och se. ha de bra så hörs vi i morgon puss på er !



Berocca

hm, kanske något man ska prova på, jag som alltid är så trött och så, kanske blir piggare vem vet, jag ska fårga mamma om vi kan köpa de i morgon,
Nu ska jag kolla på doktor fetma och må lite illa, haha har ni sett hur feta de är ! De är äckligt! Förstår inte hur man kan bli så fet asso., nej tack

Grattis till dottern

Den 22 spetember, haha samma dag som madde fyller år, fick stinalee sin dotter, Grattis grattis till er. Hoppas att ni får de bra. Grattis alla tre + deras två små hundar. hehe :D

naken utan

Jag sitter här i soffan och dödar flugor, ååh de är irreterande ! Kan inte bara alla döö ! Tog av mig navelpiercing nyss, gud va de ser tomt ut när man inte har den i, tur att jag tog den annars skulle man ju se fetare ut än vad man är ! haha,

har ni hål i naveln ?

Lite bilder för jag har tråkigt

här kommer lite bilder jag tog nyss bara för jar har så tråkigt här ute på landet när jag är sjuk. De är bara jag aragon och flugorna, känns bra. Tänk om de kommer en mördare vad ska jag göra då !? :o
Jag tror jag skulle springa upp på mitt rum och gömma mig under sängen hihi !

Aragon är med sjuk., haha

 

haha oj jag kolla igenom de andra bilderna, INGEN av de kommer upp på bloggen fan jag skäms ser förjävlig ut när jag är sjuk asso, nejnej ni får ha kul en annan dag, hehe puss på er sålänge :D


Dagens sjukling outfit

Tröja - classes gammla jobbtröja x'd

shorts - idrottsshortsen från intersport

 

Lite snygg outfit sådär, jag känner mig snyggast asso ! Håller ni inte med mig eller ? haha


Hundspya

Min stackars dog tål nog inte den nya maten vi ger han, har spydde ju igår när vi åt som jag sa och så spydde han nyss, jag höll på att trampa i de. uuusch ! Nej stackarn sen jag ska ge honom mat så får han sin gammal vanliga mat så blir nog allt bra igen. Eller tänk om han är sju :o men de tror jag inte eftersom de här började när vi gav honom annan mat. Stackars min bäbis som kan va jäävligt jobbig ibland !


SVART

Här är en bild på mig och fia från i måndags, glömt att lägga upp den men hittade den i mobilen nu när jag la in bilder. Här ser nu hur jävla mörkt mitt hår är ni som ite sett de svart. haha gud, de är så ovant ! Lördag her I come !

BUSIGT AV MIG


Torsdag

De är nu torsdag och jag är fortfarande sjuk, men idag ska jag försöka få gien bloggandet lite grann, jag har ändå inget annat för mig. Va nyss inne hos linda och snacka lite och sådär, hon ska åka till norrköping idag och kommer hem i morgonkväll, så jag får väll sitta här hemma och inte prata med någon ute på landet, haha nej men jag har ki mobilen i allafall, tur att den finns!
Hm, annars vaknade jag klockan 10 idag. Känner att jag kanske börjar bli lite bättre, men hostan är typ värre än alla andra dagar men de kommer förhoppningsvis förvinna snart. hoppas jag i allafall....
Ska kolla klart på andra avenyn som jag inte orkade göra igår kväll, hoppas de fungerar utan problem idag annars kommer jag få psykbryt. hihi men vi hörs senare älsklingar. PUSS !

*hosthost, *


Sovdax

Nu ska jag ta min loka och lägga mig i sängen och kolla om de finns något på tvn annars tar jag boken vi läser i skolan och läser till den sidan som vi ska ha läst till på fredag, så har jag ju de avklarat i allafall och i morgon ska jag försöka göra lite matte, gick inte så bra sist jag försökte men kanske går lite bättre nu man vet ju aldrig, vaknar nog vid 8 i morgon som jag gjort alla andra dagar när jag har varit sjuk, kan ju fan inte sova när man inte andras ordentligt, hehe men vi hörs i morgon sötnosar puss på er !


Stinalee

Ni som läser stinalee's  blogg vet ju att hon ska få barn snart, de ska bli en liten flicka. Jag kollar in hennes blogg varje dag för att se om de har ploppat ut någon bäbis, men inte än. De är så coolt att hon har kommit så långt på att vara en helt normal tjej med vanlig ekonomi, gör vanliga saker som alla gör. Går inte ut och festar varje helg och sitter inte vid vip bord, eller hon kanske gör de nu och vet inte. Eller hon är ju gravid men asso aa ni förstår, hehe. Men fan jag måste upp på mitt rum och plugga lite nu snart i allafall!

"lånad av stinalee's blogg"



Big brother..

.. går på tv400 nu , de äger ju, men jag har redan sett alla säsonger. Älskade de. Jag tror jag kolla på de första gången när jag va 9 tror ja, haha lite olämpligt kankse men de sket väl jag i ? Vadå man måste ju lära sig någongång de är världen vi lever i och bättre att lära sig de tidigt än att typ när man är 14 år bah ; sex ? va fan är de ? hahah lite fail sådär skämmer ut sig totalt ! hihi

min favorit genom alla säsonger av big brother är jessica såklart !


Vill ha !

Jag vill ha de här halsbandet, fast med mitt namn eller jonnas namn på . Skulle ju va lite gulligt om vi gick runt med varandras namn på, ellerhur ?  ;)
Jag vill ha jag vill ha jag vill ha, finns på mittnamnhalsband.se tror ja, najsigt värre !


svart eller mörkbrunt hår !?

Nu börjar jag få lite panik jag ska till frisören på lördag morgon och jag vet inte om jag ska svart hår (som jag har nu) eller om jag ska färga de mörkbrunt, vad tycker ni !? Måste ha hjälp med de här, för jag har iiiingen anning alls !

Lila - svart

röd- mörkbrunt


Wiiihuu!

Jag har kommit på vad jag ska köpa till jonna i fördelsedags present, men hon fyller år 25 november så de är ett tag kvar men de lite bra att jag vet vad jag ska köpa i allafall. hoppas hon blir glad för de bara. Tänker inte säga vad de är eftersom hon kollar på min blogg, haha de får ni veta när de är den 25 november! Love yaa!



Känsliga tittare varnas !

Kollade lite på google, och kolla den här hunden, sackarn asso ! Undrar vad den har fått va med om egentligen.
Nu när jag tänker på hundar kom jag på att min hund aragon spydde när vi satt och åt sen slicka han upp de ! UUUSCH ! Jag tappa aptiten om inte annat ! Jag lovar jag höll på astt spy själv !!


Vart ute och snckat med lillis

Jag satt ute och snackade med linda ett tag. De va lite nice sådär. Även om hon snacka med matti nästan hela tiden så va de trevligt. hehe. Ska snart försöka kolla klart på andra avenyn avsnittet som tagit hela dagen att kolla på. hehe, typ halva kvar. Men ska kolla på de när mamma och classe har kollat klart på tvn, sen ska jag väll upp och sova lite om jag kan , är ju så förkyld så får ju panik när jag inte kan andras typ. Men ja alla har väl vart med om de.
Inget liv nu när man måste va tyst när mamma och classe kollar på efterlyst så jag gjorde en liten bild på mig och linda., puss på oss !


Jag dör

jag kommer dö! Mår bara sämre och sämre. Vill bli frisk nu!
Jag har nyss fixat lite med naglarna, de va så ojämna och sådär, fila ner de och lackapå lite stärckande medel så de inte går av hela tiden. Vet inte varför de börjar göra de nu, de har inte gjort de på riktigt länge? Aja de gör väll inte de mer nu får jag hoppas. hehe.
Annars har jag bara legat i sängen idag och kollat på tv, riktigt tråkigt !

En sak till jag saknar min jonna sjuk mycket, som tur är träffar jag henne i helgen eller på fredag kanske om jag är frisk. Love you more than anyone !

Kollade igenom bloggen häromdagen och hitta den här., aw, så sött !


Ångrar

Finns saker jag ångrar, men allt som är gjort går ju inte att ändra på hur mycket man än vill de!
De är något man får leva med och de kommer ordna sig med tiden, jag hoppas verkligen de. Men jag fattar inte hur jag kunde va så blind, jag förstår inte.
Men man lär sig av sina misstag och jag hoppas att de går in i mitt huvud den här gången.
Har inte mycket mer att säga nu,

sjuk igen

ja då va man sjuk igen.. Jag kände de redan igår. Får bli att sitta hemma och läsa den där jävla boken så jag får de klart och sen har jag lite no saker hemma, Sen så har jag ju engelska glosorna på min mail. SÅ jag har ju lite jag kan göra i allafall. Idag gick jag upp vod 8 (eftersom jag inte kunde sova) sen har jag legat i soffan hela dagen och kollat på tv. Ska plugga lite snart, sen ska jag kolla på tv och sådär. Men vi hörs senare, puss !

skola

Skolan , hm. Inte de roligaste ellerhur? Jag vet att jag tjatar, men man måste verkligen kämpa de sista året. Planera läxor och sådär. Jobba på under lektionerna osv. Jag gör de inte, jag tänker att jag kan göra de längre fram. Men så kan jag inte tänka längre. Måste ta tag i allt nu den här veckan, men jag vill ändå ha tid att umgås med mina kompisar och så. Hinner ju knappt de nu. Jag längtar tills jag börjar på gymnasiet för så blir nog allt lättare. Men jag vet inte. Kanske blir jobbigare? Men de beror ju på vilken linje man tar med. Nu måste jag gå upp och lägga mig.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på kommisarien och havet. När de är reklam ska jag gå upp i mitt rum och kolla klart. Måste packa med, har inte hunnit göra de än. Mycket bättre om jag gör de nu istället för i morgon, då blir de så stressigt, mamma ska tanka innan vi åker med. Men ha de bra vi hörs i morgon., puss på er !

shu bitches !

Men tjaaa ! Kom på en sak, de är skola i morgon, så hemskt ! Jag kommer dö! Men tur att man får skjuts till tåget iallfall. Efter skolan i morgon tror jag att jag sla träffa Sofia, de va ett tag sen jag va med henne nu. Men de ska bli kul. Kanske blir att vi går på stan och tar en fika och jag ska ta bilder med, om jag har batteri på mobilen för de brukar ta slut när jag är i skolan. Men jag ska inte andvända mobilen så mycket i morgon. haha fan va jag snackar, förlåt. Nu ska jag kolla på lite småbloggar och sedan packa till i morgon och sådär. Ha de bra så hörs vi i morgon puss !

Gammal bild på mig och sofia


Bilder sen fredags

Linda poasarN

Matti lite inne i filmen!

Lillis !

Jag fråga inte vad jag gör ?


Kräftskivan

heejsan, hann inte skriva mer igår eftersom vi skulle få gäster. Så de kom lite folk och madde va här, vi hade jätte kul. Somnade kanske vid 1 och vaknade vid halv 12. Så hela dagen har vi tagit de lugnt och så har vi vart inne hos linda och kollat på "10 orsaker till att hata dig" eller nått ? Efter filmen skulle madde hem, haha 2 tåg senare än va hon hade tänkt. Men så är de när man inte vill åka här ifrån mig haha, nej jag skoja. När vi tog moppen till mantorps station så började de regna, inte kul ! Jag va fan jätte blöt när jag kom hem haha. Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv här nere. Men ha de bra skriver lite senare puss.

Såhär blev de, mitt hår är svart men jag ska ju fixa de som sagt och då kommer de blir mycket bättre.


Frisören 2 dagar i rad

Hallu, har inte bilivit av att skirva, men nu har jag lite tid, men vi ska få gäster snart så jag måste upp och städa mitt rum och sådär.
Igår va jag ju hos frisören. Mitt hår blev svart! Men de ska jag fixa nästa lördag. Sen fick jag komma tillbaka i dag för de tyckte att jag skulle klippa mig med. Haha, så nu är man nyklippt med, de är najs. Men jag skriver om går dagen och så snart för först måste jag upp och städa rummet så att de är klart annars kommer  de inte bli av och mamma kommer bli jätte arg helt i onödan, haha seeya !



btw, kräftskiva idag, vad ska man ha på dig ?  :o


Ingen ork

hejsan, nu är de såhär att jag har varit rätt seg och jag har inte orkat vara här nere i vardagrummet och blogga. Mitt internet där uppe är så segt. Får typ panik. Men nu är jag i allafall här nere och bloggar ett inlägg.
Igår så va jag med madde, vi va i klocket med massa folk och sådär, sen så drog jag hem och kollade på efterlyst och sen somnade jag nästan på en gång.
Idag har jag vart i skolan och efter skolan så va jag med madde och några på stan, men drog hem med 17.01 tåget. Nu har jag pratat med niklas i typ en timme om allt och ingenting som vanligt, trevligtrevligt. Nu ska jag snart blåsa håret och sen lägga mig i sängen och kolla på tv.

I morgon ska jag till frisören, ni får se före och efter bild puss på er !!

Jag vill ha helg

jag vill ha helg nuu ! Jag orkar inte gå i skolan, men jag måste... Hoppas bara att moppen startar i morgon men de ska nog inte vara några problem för att classe stoppa i laddaren till den nu och han tar ur den när han åker till jobbet i morgon ungefär 1 timme innan jag åker. Ska i allafall ta och lägga mig nu, haha eller jag ligger ju redan i sängen men jag ska öppna fönstret och sen ta bort sminket och borsta tänderna, men vi hörs i morgon puss och jag älskar er !


Saker jag hatar

- jag hatar falska människor, sånna som snackar skit bakom ryggen, om man tycker något om mig så ska man säga de till mig och inte sitta på rasterna i skolan och snacka om mig, jag bryr mig inte om ni kommer fram till mig och säger de. För jag står för vem jag är och jag vet att jag är bättre än er i allafall. Fuckfaces !

- jag hatar när mitt internet inte fungerar så jag inte kan skriva i min blogg till er, men nu fungerar de igen och de älskar vi ellerhur ?

- jag hatar att jag saknar Sundsvall så mycket, mina systar och Amanda! Måste åka upp snart ,men jag vet inte när, har inte råf att vara ledig från skolan, kanske på höstlovet ?

- jag hatar människor som byter partner som underkläder, jag har själv vart likadan, men de är inte jag som dissar folk de är något fel på mig tydligen eller så är de jag som drar mig till fel människor, aja ! Sånt som händer men jag hatar folk som gör de barqa för att de är kul !

Saknaden är stor !


Pain

Jag har ont i huvudet! Men de är nog bara för att jag är trött, jag har ju inte berättat om min dag än. Gick upp klockan 6, alldeles för sent, måste fan gå upp halv 6 för att hinna, blir att sova tidigt idag så jag kommer upp i morgon.
btw, sen kom jag till skolan så hade vi tipspromenad och efter de någon föreläsning om kost. Sen hade vi lunch och efter de provade vi idrottskläder som vi kommer få köpa vid jul ungefär. Efter de så hade vi hemkunskap när vi gjorde m'uslibarer som smakande skiiiiit ! Bläää ! Nej ingen höjdar dag och efter de va jag helt död med. Usch, har inte fått något gjort idag, jag som skulle plugga städa rummet och grejer, Blev inget av med de. Men de finns ju fler dagar. De måste va klart till fredag i allafall. Men nu ska jag nog sätta på andra avenyn på svt.se, ha de så bra så skriver jag senare. Puuuuss ! Ska lägga in bilder om jag har tagit några idag ens,

Jag ska träffa Jonna i mrn i skolan !!


Hos linda

hallu, är hos linda nu. Jag har hjälp henne med hennes blogg och sådär, såhär blev den lillisinyou !
Ska snart hem och kolla på idol sen ska jag tillbaka till linda och kolla på andra avenyn. Efter de blir de att gå hem och kolla om internet fungerar hemma än. Förut när jag skulle sätta på datorn och blogga så fungerade inte internet. Om ni undrar varför jag inte har skrivit förens nu. Men nu blir de att gå de 10 meterna hem och sen kolla på idol i min säng, ha de bra så hörs vi sen om internet fungerar. puss !!

Svenska hollywoodfruar

Nu har jag kollat klart på svenska hollyhoodfruar, guud va roligt program ! Måste se de alla avsnitt är nog fast ! DE va ju så sjukt fjantiga, diviga och hahah nej jag vet inte vad jag ska säga. De va roligt i allafall. Mamma och jag satt och skratta åt de medans Classe inte kunde titta för han tyckte att de va too mutch ! Jaa så kan de gå. Men jag ska i lalafall se de fler gånger.
I morgon så är de bra på tv med, haha känns bara som att jag sitter framför tven... Men de är idol och andra avenyn. Så ska jag plugga ikapp lite matte och städa mitt rum med, och så har jag lovat Linda att kolla på film med henne med. Så de blir mycket att göra i morgon efter skolan. Men de är kul, jag ska bara hitta tid att blogga mer, men de löser sig. Har precis duschat och ska snart ner och blåsa håret och sedan gå och lägga mig. Jag har bara några bloggar till jag måste kolla innan jag går och lägger mig, men vi hörs i morgon puss på er !

Längsen ?

Var de inte längesen jag ladda upp en bild på mig själv eller ?

De känns som att de va ett bra tag sen, De här är i allafall jag i morse, vääldigt trött !


Cykel med moppe bakom ?

Tjaa, när jag kom hem från skolan så frågsa linda om jag ville hänga med till mobilia, så linda tog cykeln med Lucas där bak och jag fick åka med moppen bakom de, haha drog soppa som fan med de va de värt ! Linda såå låångsam! haha nej då hon cyklade så hon höll på att dö skulle nog dö själv om jag cykla hehe! Men i allafall de fanns inget smink där så vi drog dit typ i onödan. menmen kul va de i allafall. Skulle kollat på film inne hos henne nu men vi tar de i morgon för jst är död och snart börjar svenka hollywoodfruar, Måste ju se de asso, har ni sett på reklamen? De är sjukt de sitter och snackar om sina ringar och tycker de är as coola för de kan koka kaffe. Fan jag kan de till och med. Eller aa , de va längesen nu hehe. Ska i allafall ner och kolla på de vilken sekund som helst men först ska jag göra en kopp te och sen blir de duschen och lägga mig i sängen, ha de bra så hörs vi senare eller i morgon puss !

På väg till mobilia


Skolan måndag

Idag har jag vart i skolan då. Vi har tema vecka så de va rött najs, vi gjorde inget från halv 9 till 10 sen åt vi typ grönsaker och dipp ? Sen hade vi lunch och efter de så skar vi i potatisar och gjorde tryck på bakdukar som ska va i hemkunskapssalen. Sen hade vi brännboll. Najsnajs, men jag har inte en aning om vad vi ska göra i morogn, me de får vi se. Haha glömsk som jag är så kollade jag inte vad vi skulle göra. Men de löser sig jag vet i allafall att vi inte ska ha idrottskläder och att vi börjar halv 9. De är ju något i allafall! Här är lite bilder från skolan idag och jaa! Jag och emil äger !

Våra lärare när de försökte få att värma upp.

Gick sådär...

Söt jonna i skolan "utanför praktiska"

Gröna händer looo !

Resultatet, fråga mig inte vrf de står som de gör ! x'd

 


Nu kommer bilderna från i lörsags.

Tack för en jäävligt rolig kväll , madde, emil, jonas, crille, alex och Anton ! Även om vi va lite barnsliga, hehe!

Jag vet jag har inte världens bästa kamera på mobilen men jag ska få ny mobil snart då blir de 8 megapixel och då borde de inte bli så dåligt ! puss!

 


Jag och madde ligger och AS garvar

Jonas och sexy bitch !

Race !

Madde och crille !

 

 


upp på mitt rum

Nu ska jag upp på mitt rum och sätta på min dator så jag kan lägga in de där bilderna för jag hade inte tid igår men nu har jag de. Förlåt än en gång,. men nu SKA de upp på bloggen till er jag lovar. Haha jag kommer inte ens ihåg vad de va för bilder men de ser jag väll. puss !

home now

Hallluu, nu är jag hemma har ni saknat mig !?
jag kom hem för en timme sen typ kanske, så har jag ätit och snackat lite med Linda och sådär nu ska jag upp och sooola så jag blir lite brun ! Skriver snart så ska jag lägga in bilderna jag loovar. puss på er !


Hemma hos Zara

Nu ligger jag i maddes kusins säng och ska fixa mig snart, sen ska väll jag och madde dra oss ut. Jag sov hos madde igår till dag. Därför jag inte har bloggat något. Ska hem lite senare och äta och så med min mamma och Classe. Ska bra vänta  på att de ringer.
I morgon är de skola med, inte kul alls och fick nyss reda på att vi har orientering hela dagen på fredag. Ajdå , tror inte de kommer gå så bra. Men man får väll kämpa lite för betyget, eller vad säger ni?
Nu ska jag i allafall fixa mig vi hörs när jag kommer hem och då lägger och in lite bilder och sådär får igår när jag och madde va i vilbergen med Emil, Crille, Jonas, Anton och "moppepojken" Alex haha! puss på de. Hade jänligt kul men kanske inte va de mognaste personerna i världen men ibland måste man få va barnslig. men puss på er !

jävla internet!

Blir så trött när internet inte fungerar i mitt rum, jag måste sitta vid dörren för att de ska fungera! Kul att sitta på golvet då när sängen är en meter ifrån. ?
Nu har jag i allafall kollat på idol och kändisdjungeln, hmm kändisdjungeln va inte så bra som jag hade förväntat mig. Ska inte se de mer, usch tyckte inte om de alls. Känner mig inte på så bra humör nu asso, plus att en vän håller på att krångla och svårt att ställa upp för mig när jag ställer upp för den personen jämt då ! Usch, jävla ego fan ! Nej snart lägger jag mig i sängen och sover så jag kan skita i allt de här.  HEJDÅ!



Alla borde ha spotyfie

De är sååå bra. Jag har haft se as länge men jag har typ inte andvänt de. Men började idag igen, nu har jag en helt ny spelningslista och ALLA låtar är bra. De ända jobbiga är att de är reklam hela tiden. Men jag får väll skaffa premium så jag skipper skiten. 99 kr i månaden.

Måste uppdatera mer !

Jag måste uppdatera mer !! Men jag vet inte vaad jag ska skriva om, men jag kommer nog på något!
Iallafall, igår när jag gick och la mig somnade jag på en gång. Sen i morse skulle jag till skolan, mamma och classe jobbade. Så jag skulle ut och starta moppen, jag provade i 40 minuter sen gav jag upp. Så jag kom aldrig till skolan idag. SÅ jag sov till 12 och nu vet jag inte vad jag ska göra, de blir nog att va hemma och ta de lugnt idag och i morgon drar jag antagligen till Norrköping och träffar lite folk. Så är det men man vet ju inte vad som händer. hehe puss på er sålänge :D

Torsdag

Har vart i skolan idag, sen efter skolan va jag med madde ett tag i vilbergen. Idag har jag äntligen hämtat mitt nya kontant kort så nu har jag comviq idag allihopa ! Är de inte underbart " HAHA ! Sen drog jag hem. Men jag hade helt glömt bort att jag inte har några pengar på mitt kontantkort så jag kunde ju inte skicka sms när jag va i mantorp och skulle bli hämtat, så jag fick lite smått panik.  Men madde ringde mig som tur var så hon kunde skicka sms till Classe och säga att jag va i mantorp att de skulle hämta mig.
I bilden berättade Classe att de skulle bli 25-30 grader varmt, haha de är sjukt va de skiftar väder! Så vi va tvungna att åka och köpa nya skor eftersom att Aragon käka upp mina andra nya skor. -.-
Men nu har jag ett par nya i allafall så jag överlever ! Men nu börjar idol vi hörs senare, puss !!


Förlåt

Förlåt att jag inte skrev igår, men jag hade så mycket att plugga på och sådär eftersom jag har varit sjuk, men nu ska jag uppdatera hela kvällen. Nu är jag snart ikapp i skolan i allafall pluggade i 4 timmar i går ungefär. Men de är lite matte och svenska kvar med jag har låång tid på mig. Eftersom att vi har temavecka nästa vecka vilket innbär att vi inte har några vanliga lektioner.
Igår efter skolan så drog jag och erica till stan och fikade på expresso house, de nya i norrköping. Jsag beställde en chailatte. Vet ni hur god den va ! De va den godaste jag druckit i hela mitt liv, så dit ska jag verkligen gå igen. Efter fikandet så drog jag hem och plugga och kollade på idol. De äger ! De börjar nu snart med om 2 minuter ! ;)

Den godaste cahilatte jag druckit !


Godnatt

Nu har jag kollat klart på tv och pluggat på engelskan, tur att jag hade någon läxa hemma så jag slipper göra allt i morgon iallafall. Ska snart sova tror jag men först kolla lite på datan och sen kolla vad de är på tven, classe har fixat kanalerna på min tv här uppe nu, har alla jag ska ha förutom MTV, svt 1 och svt 2. Men de kommer väll snart, hehe, tack classe i allafall.
Ska ju till skolan i morgon, så de blir att gå upp tidigt, klockan är ställd på halv 6. Allt är packat och klart. Men jag kommer inte va med på idrotten i morgon eftersom jag har varit sjuk, men de borde de förstå. Slutar iallafall 15.30, har hemkunskap sista lektionen. Sen efter skolan ska jag va med Jonna sen senare på kvällen blir de pluggpluggplugg, -.- Jobbigt liv jag har när de är skola asso, sressigt som fan ! Men nu ska jag kolla vidare och vi hörs i morgon och så kanske jag skriver ett inlägg innan jag åker om jag hinner, men jag ska verkligen försöka gå upp halv 6 i morgon. Jag har inte klarat det hittils men någongång SKA de gå!

Han har gjort de igen !

Först mina rosa tygskor och nu mina svarta, Kan hundfan lägga av !!!! Blev galen när jag och classe kom hem från pizzerian ! Där låg min skor lite halvt uppäten ! Bllir nya skor igen antagligen.
Blev att äta pizza idag och i morgon ska jag försöka gå till skolan.
Just nu ligger jag och kolla på idol sjukt kul, man såg ju kissies bror men jag hoppas man får se henne sjunga med, men hon går inte vidare för man såg henne gråta på tven, HAHA !! Hon som tror att hon är så jävla bra ! hehe, nej men nu ska jag ta och kolla vidare hör av mig sen puss !

Vad ska man göra.

Vad kan man göra när man är sjuk ? Jag va ute med aragon nyss, typ 5 minuter, ska va inne resten, har fortfarande ont i halsen och hade feber förut men tog en panodil. 2 timmar och 20 min till idol då! Tog lite bilder när jag va ute, man känner att de börjar bli höst ute aso.


Längar redan till kvällen!

Idag är de så bra program på tven ! Andra avenyn och idol ! ÅH jag vill att klockan ska va 20.00 nu !
Vaknade för ett tag sen, ska äta frukost om jag kan snart, jag har fortfarnade ont i halsen och jag hoppas de blir bättre under dagen för i morgon måste jag verkligen till skolan, de är en sak som är säkert, även om jga når dåligt. Men nu ska jag göra frukost vi hörs senare puss !!



Ångest !!

Har såååå mycket att göra när jag är frisk i skolan !!! Jag orkar inte ! Vill ta allt i min takt och inte stressa med allting !! Jag kommer att döö jag lovar !!

Ligger i sängen nu

Nu ligger jag i sängen äntligen haha säger jag när har har legat här hela dagen, men de va jävligt skönt måste jag säga !
Imorgon måste jag försöka plocka upp på mitt rum och få lite kläder tvättade. Allt ligger på golvet nu, hmm undrar vem som har lagt de där ? inte jag i allafall. hehe.
och en till grej jag vill ha lite fler läsare men jag vet inte hur jag ska göra för att få de och att de ska stänna kvar, borde nog uppdatera lite oftare och skriva mer intressanta saker.

Har ni något råd om vad jag kan skriva eller göra i bloggen för att den ska bli intressantare ? Lämna bara en kommentar så ska jag försöka göra de !

jag tände lite ljus nu på kvällen mysigt,


Låten♥

Åh jag älskar den här låten! Den får mig att tänka och må bra. !


Seg dag

Jag har inte gjort ett skit idag, nej inte kul alls, de roligaste jag har gjort idag är att va ute med aragon i 5 minuter och han va as jobbig ! Nej usch, och jag vill till skolan i morgon med, men då får jag inte. Vad är de här. Men jag har feber och hostar och är täpt i näsan och typ ont i hela kroppen så jag måste väll va hemma. Vet inte vad jag ska göra, jag är så rastlös. Men nu ska jag snart gå upp och lägga mig i sängen igen men först ska jag göra en kopp te så jag blir ännuvarmare än jag redan är! haha fan vad jag klagar men jag mår ju inte bra..

buuhu , stackars mig ! :'/


Sjuk..

Skulle inte gått ut i lördags asso, nu är jag sjukare än sist, ont över allt, är förkyld och massa. Usch!
Men måste försöka gå till skolan i morgon kommer efter så mycket. Men just nu känns de inte som jag kan de, men jag får väll dra hem om de är så och ta med mig böcker hem. Aja nu ska jag ligga här i sängen och försöka bli frisk. puss på er !

Skola i morgon

Hallu, ska snart gå upp och lägga mig i min säng och kolla på film med min chakladkaka, haha om jag ens orkar. vi hade middag idag så är mätt fortfarande. hehe. Vet inte vad de blir för film idag,

Jag längtar till tisdag för då börjar både andra anenyn och idol ! De tråkiga är att de är samma tid. Men man får se på idol sen kan man ju kolla på andra avenyn på datan sen, och den 14 så börjar svenska hollywoodfruar, verkar som de ska va rätt bra. Jag och mamma kommer sitta bänkade framför tven i allafall.

Imorgon efter skolan ska jag va med jonna i allafall vi ska gå och kolla lite på stan, de va ett tag sen jag gjrode de känner jag. Men först ska vi hem. Hon ska väll äta och lämna väskan och jag måste till vilbergen och hämta post. Men vi hörs någongång i morgon puss på er !


En bild på aragon som vart världens mysigaste idag


simon inatt

Jag drog och träffa madde i går, först drog vi till mc oh träffa Anton och hans kompis snacka lite och tog en läsk. Sen drog vi hem till madde och fixade oss sen blev de att dra till vilbergen och träffa matte och simon, sen va JN, hannah, kim, teddan och ange där tror jag, sen kom de bara mer och mer folk, tyckte de va skapligt kul i allafall när emma och jonna kom! Vi gjorde inte så mycket va hemma hos simon och dampa lite och så gick vi ut en sväng med, men de va jääävligt kallt ute ! Drog hem nu på morgonen för att duscha och så sen tänkte jag dra tillbaka till vilbergen. Men nu ska vi tydligen ha middag, så jag får va hemma. Fan har inte sovit så mycket i natt ungefär en timme sammanlagt. Haha men jag är glad för de! Nu ska jag duscha snart när jag fått orken, puss på er sålänge !

As bra fotografer är de... eller inte

btw, de är matte och simon på bilden


Ska till norrköping

Nu ska jag snarmit åka till norrköping och träffa madde, vet inte vad vi ska göra men vi hittar väll på något. Åker hem så jag är hemma 11 annars sover jag hos någon i norrköping om jag inte vill åka hem så tidigt.

Skulle ju till frisören idag men de blev inte så för jag glömde kortet hemma, kom på de när jag satt på tåget så de blev att jag fick åka hem igen, måste boka om den där tiden.
Sen så laddade jag på mobilen för mina sms tog slut idag, men så tänkte jag att jag hade  fria sms men de hade jag inte laddat på än så jag har 98.50kr på mobilen och de kostar 99kr att fixa fria sms, lite störigt så nu blir det inte så mycket smsande på 20 dagar. Men nu ska jag åka vi hörs i morgon eller ikväll puss!

Vart inne hos linda

hejsan, blev att gå in hos linda efter att jag duschade, vi satt och snackade och käka lite chips och vin druvor, lite mysigt sådär. Men nu blev jag så jäkla trött så jag gick in till mig och satte på en film och ska logga in på msn snart. Måste ju gå upp tidigt i morgon eller vid halv 9. Sen ska jag åka till linköping och färga håret, vet inte hur jag ska färga de än, har lite panik men jag får ju kolla på en färgkarta och välja. De blir nog bra ska ni se. Ska ta en före och efter bild så ni får se. Men nu ska jag kolla när tågen går i morgon för jag tänker inte åka moppe heöa vägen till linköping eller de är ju inte så långt men de är ju svinkallt ute på morognen. haha puss på er !

Dålig bild för de va dåligt ljus men ni ser ju ,


Duschen

Har solat 20 minuter nu, idag igen ! Men de måste ju synas. Ska snart hoppa in i duschen och när jag har duschat ska jag se om jag hittar någon bra film i högen med filmer jag lånade av linda, de blir ju najs. Ska skicka ett sms till Linda nu efter jag har duschat med och fråga om hon vill komma ut och snacka ett tag, känns ju förfärligt när jag har vart hemma hela dagen har ju inte haft någon att prata med, haha !
Nej men nu ska jag väll duscha vi hörs senare. pusss !!

:'(

nej jag vill inte vara sjuk, jag vill göra något i kväll. Jag som skulle till emil.. 
MAmma köpte i allafall godis och en tidning till mig när hon va och handla, tvål och deo med haha ! Nu ska jag ligga här i min säng och kolla på film och tycka synd om mig själv. Imorogn mååste jag till frisören i allafall, de va den ända tiden som fanns innan tisdag. Så ja, sist mådde jag ju med skit när jag va hos frisören, jag hade ramlat med moppen dagen innan och mådde AS dåligt och kunde inte andas ordentligt eftersom de va något med mitt revben, spricka tror jag. Men vi va ju aldrig på sjukhuset. Men nog snackat om de nu. Jag ska kolla klart på filmen så de så, vi hörs senare.

Tack mamma !


sjuk ..

jag är sjuk... Halva klssen är typ sjuk med så de kanske inte är så konsigt... men här kommer lite låtar ! Bara för att jag har tråkigt.


två sålänge puss


30 minutare

NU har jag solat och de va jäävligt skönt, såg ut som de blev lite färg i allafall. Får ta och osla lite oftare, vi har ju ändå ett solarium hemma så varför inte andvända de? 2 gånger i veckan ska jag försöka med nu i allafall sen kankse jag går ner till en gång i veckan när jag väl har blivit brun, vem vill va en blekis egenligen ? Inte jag i allafall!
Men nu ska jag lägga in glosorna om jag orkar annars gör jag de på måndag. För på helgen vägrar jag göra sånt som har något med skolan att göra över huvudtaget. Så är de bara. Men ja vi hörs om en stund igen, puss !

Torsdag

chacha, nu är jag i mantorp eller jag har varit de sen klockan 5 typ. Jag sov ju hos jonna igår och jag somna rätt sabbt. Jonna satte på ice age 3 och jag somnade på en gång. Men så är de när man går upp klockan halv 6 på morgonen...
Idag fick jag i allafall sova till 9. Väligt skönt! Men jag och jonna kom försent i allafall, ungefär 10 minuter. De va ju inte så bra, men vi hade matte och jag jobbade 2 lektioner på planeringen så jag kom inte efter på något sätt. Haha jag som hatar matte, men jag kan väll om jag bara vill tydligen. Sen sista lektionen hade vi ett nytt ämne som heter SNS, de är SO,NO och Svenska i samma ämne. Seg lektion i allafall, men sen när alla nya datorer på skolan är inkopplade och fungerar som de ska så ska vi sitta vid datan, så de kommer nog lite rätt nice.
Btw, jag åkte i allafall hem direkt efter skolan, glömde gå hem (i vilbergen) och hämta posten. Men de får jag väll göra i morgon i stället.

Vi har skolfoto på tisdag 11.15 - 12.00 har jag fått reda på nu i allafall.
Så jag ringde och bokade tid hos frisören förut, klockan 10 på lördag förmiddag. usch, jag som skulle till emil i morgon. Men jag får väll åka hem på kvällen, finns ju inget annat att göra. Måste ju färga håret, de är så blekt av solen och sådär, de är nästan råttfägat och de är inte snyggt!

nu tänkte jag gå upp på övervåningen och ta bort sminket och sola en halv timme och efter de duscha och lägga in engelska glosorna på glosboken. Så slipper jag göra de någon annan dag. Men nu blev de ett jäävligt långt inlägg men vi hörs senare, puss på er sålänge !


Sover hos jonna

Hallu, idag har jag varit i skolan som vanligt, segt. Ska sova hos jonna inatt, och jag hatar jonnas tangenbord så ja tänker inte skriva mer. Vi hörs i morgon när jag kommer hem från skolan, puss och kram.

Jusste, vi har sovmorgon i morgon så vi börjar 10, AAAS najs, kan gå upp klockan 9 för jag sover hos jonna, ! Men vi hörs de tar ju fan 100 år att skriva på de här tangentbordet !


Sexy me innan läggdax


Duschen

Nej nu blir de att hoppa in i duschen efter att jag har gått igonom tyskan igen, puss på er, vi hörs i morgon ska försöka blogga lite mer då!!

Duschen

Nej nu blir de att hoppa in i duschen efter att jag har gått igonom tyskan igen, puss på er, vi hörs i morgon ska försöka blogga lite mer då!!

Efter att jag har duschat ska jag packa till idrotten och sen lägga mig och läsa lite, men som sagt vi hörs i morgon,

hmm...


Desscode Tisdag


Tisdag

Hejsan, snart är tisdagen med avklarad. Jag har varit i skolan. As trött i morse men de borde snart gå in i mitt huvud att jag ska gå upp såhär tidigt varje dag. Annars va allt bra i skolan 2 timmars lunchrast ska jag ha varje dag, jääävligt nice. Men man skulle kunna sluta 1 timme tidigare eller något, menmen de är ju soft.

Efter skolan åkte jag hem för mamma och jag skulle åka och köpa skor. Sen skulle vi inte de helt plötsligt, men jag har inga skor nu eftersom blev av med 2 par när vi va på Gotland och Aragon åt upp halva min sko i natt eller något. Usch dumma hund. Men vi åkte till Maxi och sen köpte vi skor med. Fick en skolkalender med, behöver de nu för jag ska hålla reda på alla läxor vi har. Men v har bara fått en än så länge men de blir väll fler. haha. Måste planera hur jag sjka plugga med för att jag ska hinna med allt..

Skolkalendern, (självklart rosa)



Ett par av skorna jag köpte, jätte sköna



De andra paret jag köpte,

RSS 2.0