Batteriet dör

hallu, mitt batteri på datan dör snart, men jag ville bara göra ett sista inlägg. Jag va nyss i Gävle, så jag har en bit kvar. Fan va jag längtar hem till Alex nu. haha och han ska sova nu, hoppas verkligen att han vaknar tills ja kommer hem, haha. Men vi hörs ikväll när jag har laddat datorn. puss på er sålänge !

Linda jag tänker på dig och jag hoppas allt löser sig !!!

Sitter på bussen

Hejsan , nu sitter jag på bussen. Den ska vara framme i Stockholm kl 17.35. Sen är jag i Stockholm i en timme och chillar. Sen går nästa buss 18.35. Alex kommer och möter mig i resecentrum i norrköping !! LÄÄÄNGTAR ! Jag kommer fan bördja tjuta eller något. Nae nu kanske jag överdriver men de känns så ! Sen ska jag duscha ihjäl mig typ, jag hatar verkligen att åka buss ! :o <3

God morgon

hejsan, jag vaknade nyss av att emma ringde och väckte mig och sa att de va på väg hem. De snöade öfr mycket idag på morgonen så de blev ingen plka och jag sov alldeles förlänge. Nu ska jag bara vakna till lite sen ska jag packa. Jag vet inte om emma har tagit ut min biljett nu när hon va inne i stan eller om vi ska göra de sen. Annars vet jag inte vad som händer under dagen Bah va typ. haha men vi hörs senare puss !

ångest !

Ja, såhär efter julmaten har väl alla ångest ! Jag måste lsuta äta så mycket, jag får ju fan panik snart. Ingen skit mat, sista gången på 2 månader jag ska äta skit mat är med madde när jag kommer hem från sundsvall när vi ska äta kebab, för de har jag faktiskt lovat henne. Men sen blir de vanlig mat och inte alls i så stora mängder. Usch och blä, men nu får jag lägga av. Ska snart sova puss !

haha va bara tvungen!

fatta att sätta på den här när man är full mitt i natten, fyfan va jag skulle döh av garv !


Underbar och älskad av alla

halloj, blev en film kväll med systern min. Kl 21 va filmen "Underbar och älskad av alla". Så vi satt och kollade på den och drack julmust och svulla chips. Lite mysigt. Nu sitter jag här i vardagsrummet själv vid datan eftersom att emma har gått och lagt sig. Hon och barnen ska ut och ha pulkadag i morgon men jag orkar inte hänga med, först ska jag sova sen ska jag packa ner alla mina kläder och vika allt fint, höh. Får väl se hur de går. Sen när de kommer tillbaka så ska vi in till stan och hämta min biljett och hämta mina pengar hos mathilda så kan jag ju säga hejdå till henne på samma gång. Men nu ska jag bah slappa tills jag blir trött sen ska jag sova. Men vi hörs i morgon. puss på er !

Tänkte bara visa hur mycket snö det är här i Sundsvall. Typ en meter eller något. De är sjukt. Kommer kännas konstigt att komma hem till inte lika mycket snö. Men skönt på samma gång. Men orka slasket ?



madelene sjöholm

Jag saknar dig. Vi måste ses när jag kommer hem men kanske på typ onsdag ett tag eller något och äta keebab haha ! I klocket, de skulle va lite nice sådär, i allafall tänkte bara säga att jag sanar dig massor gumman!<3<3

det är en vit fläck vid min mun, men de är kameran. ;)


Fler som va trött idag

Förut när emma och wille va och köpte mat, hamburgare mums. hehe. I allafall, så va jag hemma med oscar. Först kollade vi lite på nicke nyfiken sen lyssna vi på bamse sagor på spotify, sen somna oscar i mitt knä, så mysigt. Jag tror jag somna någon minut med, men de kan inte vart länge de.

gullunge !


27/12 måndag

Hejsan, igår kväll sov amanda här. De va nice ! Fast vi somna rätt sent och sådär, men så blir de ibland. Jag vaknade från och till men jag gick upp när emma kom hem med barnen vid 2 kanske klockan va. Jag vet inte riktigt.. Sen har jag bah slappat hela dagen. Jag har pratat med mamma om min hem resa. Jag skulle egentligen åkt hem i morgon, men de fast inga biljetter... Jag som vill hem !!! Men jag åker på tisdag i stället. Sen sover jag hos alex. Vet inte om jag blir kvar där till nyår. Beror på hur mycket rena kläder jag har med mig i väskan hem. hehe.
Nu ska jag ta och kolla på film sen ska jag sova. Jag är så himla seg så de är inte sant. Men ni får ha de så bra så hörs vi antingen senare eller i morgon.

Juste, jag och amanda va på mellandags rea igår. Jag köpte : en grå tjocktröja (+ en likadan rosa till madde), en svart lång kofta, en brun kofta, julklapp till Sofia och ett par tights. Orkade inte ta kort på de med de får ni leva med. Kan göra de i morgon kanske om jag har nolife. Vilket jag antagligen har, höh.

amanda höh

Donken gubben ! Fan va ja garva !


Biteline/kvällen

Halloj, jag emma, wille och oscar åkte till biteline och käka förut som sagt, riktigt gott var det. Sen efter de åkte vi hem till emma och la oss i soffan allihopa och kollade på karlsson på taket och efter de Narnia. Sen när emma och de gick och la sig så gick jag ut och mötte Emil, Alex och Salle tror ja de hette, höhö. Fett kallt ute, men de va lite kul att träffa folk annars skulle jag väl sova vid de här laget.
Imorgon så kommer emmas farmor och farfar vid 10 kanske och lämnar julskinka sen ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig sen efter det så ska vi ta oss till Birsta så fort som möjligt. Rean börjar ju i morgon och alla bra storlekar kommer ju ta slut om man inte är snabb. De vanligate storlekarna är väl 34/36 eller ? I allafall ska jag möta Amanda på Birsta. Sen ska vi väl käka något där med. Men nu känner jag att jag skriver allt i detalj så ni typ bah ; careface. Men nu ska jag ta och ringa alex och fråga om han kan värma mig för jag fryser fan ihjäl !

Oscar

Wille

och min väldigt seriösa syster emma


Juldagen

men tjena mittbena, nu är jag vaken och sådär. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska väl bara ta det lugnt och senare ska vi äta på biteline de lär ju bli tacobuffé som vanligt. mumsigt. Ja annars har vi inte så mycket besämmt. Tv mys i kväll tror jag, för emma ville Narnia. Döh längesen jag såg den faktiskt. Hade typ glömt att den fanns. Men ja de kan bli kul att se den i gen i allafall. Jag har inte så mycket att säga men jag skriver väl antagligen något sen. puss på er !


Julklappar

Hejsan, nu är julen över för det här året, jag tyckte inte ens att de kändes som julafton. Menmen, jag har blivit stor, höhö. Här kommer lite bilder på vad jag fick i julklapp, inte mycket men jag är nöööjd ! Längtar till lördag då rean börjar. ojojoj vad jag ska handla.


Tack så mycket för julklapparna !


Syster barn

GODJUL !!!


God jul !

Hejsan, nu är jag i sundsvall eller jag har vart här ett tag. Idag är det julafton och just nu sitter jag vid emmas köksbord och kollar lite på datan. Emma och Mathildas pappa fixade mitt mobila internet så nu har jag internet änr jag är på väg från Sundsvall med. De kan ju va lite nice, bara att batteriet inte räcker så länge.
Nu snart ska vi väll ta och åka iväg till Emma och Mathildas farmor och farfar och fira med julklappar och sådär, sen på kvällen ska vi hem till Amanda, får se vad som händer där, men de lär nog bli rätt så kul ! Vi hörs lite senare puss på er ! <3<3<3


sover inte

Har inte lagt mig än och jag ska ju åka i morgon, det blir väl att sova på bussen. Eller så sover jag när jag kommer till hemma, får ju sovmorgon på onsdag. Lite skönt sådär. Japp, vad har jag gfjrot hela natten då ? Jo jag har suttit på msn och snackat med folk , jätte rolgit, sen har jag fått lite låtar som jag la in på mobilen till i morgon. Det var bara 3 låtar man i allafall något. Jag är så trött på de andra jag har på mobilen som vart där sen vi va på Gotland med klassen. TRÅÅÅÅKIGT. Nae men jag ska väll fortfätta att luffa runt på msn och vänta på att de ska bli morgon så man kan käka något. Dör ju typ haha ! puss på er !

onödiga kommentarer...

jaa  tjena, aso du som kommenterar anonymy kan ju ta och snacka med mig på msn istället och stå för vem du är. För jag har inte lust att sitta och bli irreterad på någon jag inte vet vem de är. FEEEGT ! Och vadå att jag inte kom på punkterna själv ? ursäkta är du trög ? Vart skulle jag hittat de i sånnafall ? Jag följer de till mina riktiga vänner. Inte till mina kompisar som jag inte är sjukt nära. Aso troru man går runt och är så mot alla eller, nae jag tror inte de ?
Aja orka lägga tid på de här. HERRÅÅ

bilder från lördags

 

Josse och jag

Josse, jag, min arm och madde x'd

FJOOORTIS BIIILD HAHAHA

 

 


Hur ska en riktig vän vara

1. Vara ärlig
2. Alltid ställa upp
3. Inte svika för man inte har något bättre för sig
4. Förstå
5. Lyssna när man behöver
6. Se genom att bara se i ögonen om de är något fel
7. Inte ta gammla killar om de inte är okej för den andra
8. Höra av sig, de är inte bara den ena som ska behöva göra de jämt

aa det är några exempel, jag orkar inte tänka på de nu. Men de finns väl hur mycket som helst man kan säga om en riktig vän. De va någon anonym som ville att jag ksulle skriva lite om de så jag gjorde det.


Inte vart hemma

Vi har inte haft något vatten hemma så jag rymde till Norrköping någora dagar hehe. Så jag har inte haft tid att blogga. Men nu är jag hemma och i morgon åker jag till Sundsvall. Jag har inte ens börjat packa än så de är nog bäst att jag gör de nu, eller i allafall hänger tvätten så kan jag gå upp lite tidigare i morgon. Bussen går 12.15 från linköping.
Jag och madde va på stan i lördags så vi handla lite. haha madde köpte en leksaks bil till sin 20 åriga bror. Lite kul såhär. Men han sa ju att han ville ha en bil så han får skylla sig själv ;)
Juste en sak till Alex kom hem med en ny hund igår, sjuuuukt söt ! Jag är kär i den !

Angående inlägget "Nu räcker det" så måste jag skirva om det, för hon förstår inte att jag menar allvar och jag vill verkligen inte ha det såhär, men jag har inget val. De är hon som bestämmer om de ska funka eller inte.

parfym och mascara

Bilen SCHTEEK

alex nya hund sååå fin !


Vanligt halsvirus

japp, jag ringde nyss till vårdcentralen och frågade vad de kunde vara för något och de sa att inte va något speciellt de va ett vanligt halsvirus, men om jag fick feber och så skulle jag kommer på besök. Men jag må¨r bra som helst bara att jag har ont i halsen. Så det blir att käka halstabbletter, jag ska be mamma köpa muccoalgin när vi åker till tåget sen. Jag ska ju in och köpa julklappar blev lite sent men bättre sent än aldrig. Så nu ska jag sminka min och klä på mig. Vi hörs i kväll antagligen puss ! <3

halka

jag halkade förut, haha de val lite kul. men de gjorde jävligt ont, så gåre när man går i högklackat på is. Även att jag halka i södertull. Kolla blåmärket hittils. De kommer ju bli värre i morgon de vet jag , haha fan vad jag visar upp skador. Men aa de får ni stå ut med i natt, vågar ju inte sova pga av inlägget under. tänk om hlasen svullnar upp och jag typ kvävs. :P


Vad fan är de här?

Lite äckligt men jag måste visa, fan jag dör ju. såg de för någon timme sen jag blir bara räddare och räddare, tänk om jag är väästa sjuuk !! Kan någon säga vad de här är. Ska fan dra till vårdcentralen i morgon, man mamma kommer säga att de inte är något som vanligt att de typ kommer att gå över. Men fan, haha jag tror jag ska döö !

Skolavslutning

Hejsan, idag är det torsdag och jag vi hade skolavslutning. De va rätt nice. Dagen började med att jag vaknade hemma hos alex. Sen så drog jag till skolan så jag kom dit vid 10 så vi började. Vi slutade halv 12 sen åkte jag och hämtade kläder i kimsta och så åkte jag och madde hem till ellinor och fixade oss och sådär. Sen bar de av till kyskan jag vi va där 1 timme före alla andra eftersom att ellinor och madde skulle sjunga. Så vi satt där fint och väntade på att alla skulle komma. Sen när de va slut skjutsade maddes pappa oss till smedby där vi va med Calle och Anton. De skulle lana.... TRÅÅÅÅKIGT, men de hängde i allafall med till stan och käka. Sen så kände jag att jag ville åka hem istället för att sova hemma hos madde. Känner mig lite halv sjuk , men jag hoppas att de går över till i morgon när jag och madde ska på stan och köpa julklappar. Mysigt sådär. Blir väl att ta en fika med henne eller något efter de. Sen ska jag försöka att träffa Alex ett tag med. Han är sjuk, stackars honom. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men vi hörs i morgon puss på er !


Nu räcker det

Nu orkar jag inte mer, vi sa föralltid, men jag orkar inte med alla svek ovs. Jag ska inte gå in på allt. Men jag vet att jag inte heller har varit dden bästa. Men du har sjunkt på så låg nivå så jag vet inte vad. Trodde verkligen att de skulle kunna bli bra mellan dig och mig, men tydligen inte, jag vet inte hur många jävlas chanser jag har gett dig. Nu får du göra som du vill, antingen så skärper du till dig riktigt ordentligt eller så kan du glömma att vi ens kände varann. Jag vet att de här är lite hårt. Men De här va droppen, även om du inte var en stor grej.

 

men du ska ändå veta att du var den jag verkligen litade på mest och älskade.


JAG VET INTE !?

jag vet inte hur fan jag ska ha mitt hår. Eller asso vilken fräg hjälp mig nuu !

Julklappar


lite exempel från H&M

Ny design ?

Nu är jag sjukt trött på den här designen så jag har bett Sofia att göra min design och den ser lovande upp. Lite små ändringar så kommer de bli super ska ni se. Men jag vet inte riktigt när den kommer upp än. Är ni inte trötta på min tråkiga design ? Den som Sofia har gjort är med vanliga bilder. Men jag funderar på att gå upp i snön så länge sen finns kvar och ta lite kort. Skulle inte de va fint ? Ja nu blev de många fårgor. Men om ni har förslag så ska jag ta till mig de och fundera på det.

Tisdag 15/12

Halloj, de är en fågel ! hahaha skoja, lite intern skämt där. Ae, men idag har jag vart i skolan , sjukt jobbigt att ta sig upp i morse. Men till sist gick de. Sen kom jag till skolan så fick jag reda på att jag fick MVG i musik. Jätte glad för de. För jag har vart lite feg sådär och inte visat mig på lektionerna. Men Gusten är bra. Så jag har i allafall ett MVG i slutbetyg, vilket känns bra. Men jag har lite dåligt samvete för att jag inte fixat skolan den här terminen och jag vill verkligen komma in på någon linje som jag vill gå och då måste man ju ha betyg. Så när skolan börjar igen efter lovet ska jag verkligen kämpa på, de kommer vara jobbigt att få upp betygen igen men jag ska klara det. hihi.

Btw, efter skolan så drog jag till Navesta och träffade Alex. Vi typ sov. Men så ringde Madde och väckte oss... Åkte hem med 9 tåget. Har kollat på andra avenyn avsnitten och kollat på riverside. Lite som jag har missat och sådär. Men nu är jag ikapp igen. Jag känner mig sjut sliten idag och så har jag jätte ont i halsen. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk sådär innan jul och allt. Jag ska ju upp till Sundsvall och fira den iår eftersom att mamma jobbar. Men de kan va kul att åka upp till norrland lite granna. Träffa Amanda och systrarna, hihi. Men nu ska jag nog snart gå och sova om jag kan. Annars blir det datan ett tag till puss sålänge !

Alexander <3


Bästavän

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl, men om du ser mig i ögonen så säger dom, att vi kan bara vara dom vi är, så ge mig inga skäl för vad vi än kallar det, så är det bara ett långsamt förväl.

jag saknar dig min vän och de fär bara sanningen, jag vill att allt ska vara som förut när vi va som tightast. Men de kan ta ett tag att fixa. Men vi vet ändå att vi alltid har varandra och du kommer för alltid att vara min bästavän. Du är nog den ända som jag verkligen kan säga att jag älskar !
även om jag älskar fler. Men jag älskar dig verkligen mest och jag vill att allt ska va som förut. Älskar dig !

<3<3<3<3


vackert ?

syns mer i verkligheten, hihi


Måndag 14/12

Hejsan, idag är de måndag. Drog till skolan vid lunch. Efter skolan träffade jag Jn och jonte med fia. Så vi drog hem till Jonte ett tag sen skulle fia hem så jag drog hem till Alex. Vi typ kolla på film och kolla lite på datan. Vid 8 var de dax för mig att dra mig till resecentrum.Sen satt jag på tåget och nu är jag hemma igen. Måste väl gå och lägga mig snart om jag ska orka upp i morgon men de blir att bah klä på dig ungefär och dra. Jag lovar jag kommer va helt död!

niklas neger och niklas vit

Jonte och Jn


Can't sleep like always

chacha, nu har vi problemet igen, jag kan inte sova fast jag egentligen borde, men om alex skulle va här skulle jag redan sova. HAHA ! Just nu sitter jag lyssnar på you're my sun. En jätte bra låt. Kan inte lägga upp den på bloggen just nu eftersom jag sitter vid min lilla data. Men jag kan göra de imorgon om jag har tillgång till en annan dator.
Imorgon ska jag till skolan , men jag börjar typ kvart i 11 så de är nog rätt lugnt att jag inte har somnat än. Men tänk om jag är vaken hela natten... btw, sen efter skolan ska jag nog träffa Jn ett tag men fia hänger nog med antagligen. De kan ju bli kul. Men jag är helt pank så jag vetifan vad vi ska hitta på. Men de är ju sånt som märks. Tänkte lägga upp lite bilder från skolan i fredags. haha Linus hade med sig en bobbycar till skolan? Fråga mig inte varför, men jag typ åkte på den efter skolan och de va JÄÄÄÄTTE kul. haha.

haha stirrar in i kameran (y)

 



100 år sen

Halllåå ! Nu är jag tillbaka, jag har inte haft så mycket tid till att blogga och jag har vart ärtt trött på de. Men nu är jag tillbaka igen, ojojoj.
Just nu sitter jag och färgar håret. Skönt att bli av med utväxten. Hoppas på att de bler lite mer brun aktigt den här gången. Sist blev de ju svart !!
Jag får inte in bilderna på datan för min sladd är cp ! men jag ska försöka fixa problemet när jag tagit ur hårfärgen som jag ska göra nuu ! :) hörs snart puss !



Sover hos linda

Hejsan, jag sover hos linda inatt, jag ska gå med henne och lämna lukas på dagis i morgon, snäll som man är. Haha jag kommer vara helt död! Menmen , jag blir väll pigg av att gå, jag måste ju röra på mig med. Sen efter vi har vart och lämnat lukas så ska jag sova lite, sen ska jag sola och duscha och göra mig i ordning lite. Sen ska jag in till stan och möta upp madde för jag ska ha mitt smink. Sen efter de ska jag träffa alex. kulkul. Japp, men då måste man väll snart sova då,. Vi hörs i morgon pussss !

Färdig solat

Sådär, nu har jag solat klart och fått lite mat i magen med. Det blev nästan ingen skillnad alls nu, men jag får väll ta och sola lite i morgon med. 30 minuter är ju faktiskt inte så mycket. Men i morgon måste jag til stan iallafall ! haha ja en sak från en annan, men madde har mitt smink och jag kan inte vara utan de i helgen + att hon har mitt nagellack med och de måste jag med ha för fan mina naglar ser förjävliga ut nu.,  herregud va yttligt inlägg de här blev. Men så är det att vara jag, typ de ända som finns i mitt huvud. Men nu ska jag spela café world och så är jag sjukt sugen på julmust med så ska ner och hämta de med, men puss sålänge '!

torsdag

hejsan, jag vaknade runt 11 idag, sen ringde linda och sa att jag skulle komma in till hemma och locka hennes hår. Så jag gick in och gjorde de för hon skulle på begravning. Jag hatar begravningar. Jag skiter i vem som har dött. De är hemst ändå. Men ännu hemskare är de ju om de är någon man står väldigt nära.
Vet ni vet snöar ute och de ser så mysigt ut när man bor ute på landet. Vitt överallt. Men de mesta är frost men de kanske blir ett vitt täcke av snö innan de slsutar snöa vem vet. Hoppas på de. När de ändå ska va såhär kallt så kan de ju likagärna bli lite snö.
Jag ska snart ta och lägga mig och sola lite och hoppas på att jag blir lite brun, de va ett bra tag sedan och solade sist. Men jag får väll börja igen. Nu när de är så kallt ute och alla andra är bleka så vill man ju va lite finare och va brun hihi. Ellerhur ? Men ja jag ska väll ta och osla nu då som sagt, men vi hörs lite senare <3

haha bild från våran dörr

bild från mitt fönster.


Nördkväll

Ja, de blev att nörda café world hemma hos linda hela kvällen efter att vi hade vart och fikat. hihi. De va lite kul. Linda lärde mig hur man skulle göra och nu är jag helt fast vid de. Hur fan ska de gå när jag är i skolan då ! Måste ju planera som ett djur om inte annat. Räkna timmar och skit. Om de är någon som vill att jag ska skicka ansökan på facebook så är de bara skriva till mig på msn eller kommentera de här inlägget så gör jag de. Jag lovar de är skit skoj när man väl kommit in i det. Men nu ska jag sova snart så jag hör av mig i morgon. Puss på er !

hihi, ska bara spela lite till . thihihi !!


Fikakväll

halllu, nu är jag hemma igen. Åkte in till linköping med linda och lukas. Först skulle vi fika typ på gyllen men de stängde klockan 6 så vi va tvungen att hitta något annat och så blev de min favorit expresso house ! Så jag tog en chailatte like always och linda tog en varm choklad med grädde. och lukas tog en fanta med en chokladboll. hihi. Lite mysigt var det, men linda tyckte att de va tråkigt så vi åkte hem igen. Ja det blev en liten kortis men då har man iallafall gjort något idag. Nu ska jag snart ta och plugga de sista sen ska jag väll sitta vid datan till jag ska gå och lägga mig. Ja så ser min dag ut i allafall.  puss på er sålänge !

Linda och lukas ;)

haha lite fint i linköping sådär

jag och min älskade chailatte

linda kom med på en bild med ;)

 

OBS! inlägget skulle lagts upp för några timmar sedan men jag glömde publicera. sry !

 


Linda och jag

hejsan, har pluggat lite idag sen så gick jag in och åt hemma hos linda idag igen, hihi. Nu har jag duschat, jag käner mig som en ny människa typ. Ska platta håret nu snart så ska jag gå in till linda igen, så ska jag sminka mig sen ska vi åka in till linköping och ta en fika, sen ska vi hem igen haha. Men man måste ju hitta på något, jag får panik när de inte händer något i mitt liv. Kan inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Men jag skriver när jag kommer hem, ha de bra så länge. puss på er !<3

jag och linda i sommras. hihi no makeup


Plugg -.-

Hejsan , jag vaknade nyss. Skönt att sova ut och i morgon ska jag till skolan. Nu ska jag plugga sen ska jag sola och duscha så jag kan bli människa igen, jag känner mig förävlig. Uschusch, men önska mig lycka till med pluggandet när jag ska sitta vid datan och skriva arbetet. haha och msn är igång samtidigt. haha men jaa puss på er sålänge !

saknar mitt badkar !



Inne hos linda

Hejsan, nu sitter jag inne hos linda och vi har ätit tacos lassange. De va riktigt gott ! Efter maten så kollade vi lite på tv youtube och tv och käka lite godis. Riktigt nice. Linda är i duschen nu, men jag ska väll hem snart och lägga mig i min säg och sätta på en film. Har rätt ont i armen, buuhu, de är synd om mig ! hihi. Ja annars ska jag inte göra så mycket idag. Bara ta de lugnt. Puss på er !
1 december idag, snart är de jul !

RSS 2.0