bowling och middag

hejsan, nu har jag fixat klart mig för att dra till hugos med alex, freddie och sara. Ska bli kul. Först ska vi bowla en timme sedan blir det mat. Gulligt att alex att bjuda mig, hih ;) Men nu va jag tydligen tvungen att fixa mig mer, men vi hörs snart igen, pusss <3<3


sista dagen på veckan

hallo, idag är det söndag och det ska bli en slappardag har jag och mamma bestämt. Alex gick nyss ut och träffade feddie ett tag, men han kommer tillbaka sen. Det blir väl att slappa i sängen ett tag till sedan tänkte jag ta en kopp te/kaffe, har inte betämt mig än riktigt. Sedan ta koppen och sätta mig breve mamma i soffan och kolla på reprisen kanske, brukar göra det varje söndag. Hinner inte kolla på tv i veckorna. Men ha det bra så hörs vi senare. puss på er !

psst, jag tänkte börja om på nytt med bloggen snart. Eftersom jag har så dåligt uppdatering och sådär. Vad tycker ni om det ?


längesen

ja nu var det ett tag sedan och skrev blogg, men jag har verkligen inte tid, eller tid har jag väl ? men jag gör annat i stället som jag själv tycker är viktigare. hehe !

iallafall, nu är min mobil trasig tror jag , asso den lägger av hela tiden och kameran är trasig nu med, inga bilder kommer de bli då... KUL ! Jag ska snart hoppa in i duschen och sådär, sedan sätter jag väl på etn film tills älskling kommer hem från hugos. hmm... låter de skojit , haha, nej men jag har verkligen inte någonting att skriva, haha puss på er ! :D

ont i halsen :(

jag har ont i halsen. Det är inte bra att gå runt i skinjacka och t-shirt under. Nej nu kommer jag säkert bli sjuk. De har jag inte tid med. Usch, vad ska jag göra !!!?

sjuuukt trött

herregud va trött jag är ! Jag vet inte vad jag ska göra ! Måste plugga lite innan jag sover sen i allafall, måste i allafall försöka för jag har matteprov i morgon. suck....
Ska nog gå ut och sätta mig i soffan med mamma och kolla på saltön nu när det börjar klockan 8 sen får vi se vad som händer. Alex kommer väl vid 10 någongång. När han kommer blir de sleeptime kan jag lova. Jag blir ju helt död av att gå i skolan !

Juste idag gick jag på stan med Sofia. Jag hittade absolut ingenting, väldigt irreterande. Eller jag hittade saker, men de fanns inte i min storlek bara i M,L,XL,XXL. usch! Men jag får väl åka till maxi eller något någon dag om jag orkar och hinner och kolla. Men de är segt att åka så långt. haha, puss på er i allafall för nu ska jag dricka cola och försöka bli lite piggare.


älskar dig


jag älskar dig storasyster,


jag tar inte åt mig

jag tar inte åt mig av dina kommentarer. Jag vet att de är EN person som skriver de och det är bara omoget. Så fortsätt kommentera om du du tycker det är kul, för jag bryr mig ändå inte. Jag skrattar bara åt dig. ha't bra !


haha omogen banan !


ingen rubrik

hejsan, tänkte skriva lite blogg. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och tänkte göra men bokrecention som jag måste lämna in idag. Senare blir det väl att käka och sådär. Vet inte vad jag ska göra mer. Ikväll är det i allafall andra avenyn som jag har längtat efter. Sjukt bra är det ! Vill verkligen inte att det ska ta slut. Usch, men någongång kommer det ju ta slut. Men nu ska jag plugga i allafall, ha det bra puss på er !

d

Cyndi Lauper





så jälva fina låtar som jag sitter och lyssnar på....


spexfoto

Sådär, nu är jag hemma från skolan och så. Det var skit kul med spexfotot. Vi var som sagt uteliggare. Efter spexfotot drog jag och olivia till stan med kläderna och sminket på fortfarande. Fattar ni hur mycket blickar vi fick, men de va sjukt kul när alla glodde och trödde att vi va tröga i huvudet. Det är ju inte varje dag man går ut sådär direkt. Men har har ni några bilder fårn dagen. Kommer antagligen mer sen när folk har skickat.









Godmorgon !

oj jag är uppe, jag är fab förvånad ! Trodde aldrig jag skulle orka upp. Men mamma och alex väckte mig, snart ska jag dra mig till bussen. Ser kallt ut ute.... Usch jag vill inte, men jag måste, skulle hellre ligga i min säng och sova, haha. Men de kan man inte göra varje dag.

Efter skolan vet jag inte vad jag sa göra men jag drar mig nog hem så får vi se vad som häner efter det. I morgon har jag nationella prov. Muntligt i engelska så måste tagga för det, döda mig snälla !! Aja jag ska ta ett glas vatten nu sen ska jag försöka väcka till alex och säga hejdå. puss på er skriver senare idag.


skola i morgon

japp, då var det dax för skola igen. fett segt, men jag måste verkligen börja sköta skolan. De är inte långt kvar nu och det är massa dagar vi är lediga med. Måste sätta igång med dpluggandet och komma ikapp. Jag ska komma in på den linjen jag vill, så är det bara- Jag blir galen när jag tänker på att jag kanske inte kommer in för att jag är för lat !

Men nu ska jag ropa hit älskling och be han krypa ner så jag kan somna gott. Juste, jag har spexfoto i morgon tema uteliggare. Hur ska det gå ? Ja det får vi se. sovgott puss

Lördag !

Idag är det lördag och madde kom nyss hit. Vi ska väl till stan och typ fika eller något tror jag , sen kanske vi drar till kriss och hälsar på. haha.

De är vissa som får damp när jag inte skriver blogg, så nu gör jag det. Men jag vet inte vad jag ska skriva så ni kan ju komma med förslag så hjag har något att skriva om när jag bloggar. För de är väl inte så jätte kul att läsa typ, ska dra ut med den och den nu och vi ska på stan / fika. Bah, mmm nice liv. hahaha ! Men i allafall nu ska jag faktiskt till stan och fika med madelene så, that´s it lixom. Puss !


min mobil är trasig...

japp, nu är min mobil trasig,. Vet inte vad jag ska göra jag får panik. Hur ska jag klara mig ? fyfan.

Nu ligger jag i allafall i sängen och vaknade för en timme sen ungefär. Ska plugga lite nu hade jag tänkt tills alex kommer om jag orkar plugga så länge. Men det är sånt som märks. Annars är de väll så att jag måste plocka lite på rummet ligger massa grejer på golvet inte så nice. hehe, men vi hörs puss <3

Går ut och går

Alex gick till praktiken vid 8 tiden och när han gick så kunde jag inte somna om. Så jag har kollat lite vid datan. Nu kom min väldigt sura mamma hem. Hon tackar inte ens för att jag hade tvättsutgan igår. Jävla ***** ! Blir fan arg. Så nu ska jag klä på mig och sen ska jag GÅGÅGÅGÅ !! Tänka lite och sedan gå in ta en skön dusch och efter det så får vi se vad som händer. Alex slutar vid 4 i allafall. Men ha det bra puss ! <3

haha ursäkta bilden har ingen annan ! haha


8/12 -09


Det är bara dig jag vill ha älskling, jag älskar dig otroligt mycket
Föralltid och förevigt
you make me smile
<3


Sen fördelsedagspresent

Ja jag fyllde ju år för en vecka sedan, men eftersom att vi har flyttat så fick jag inte brevet förns idag. De var från min storebror jag hans familj. Fick 300 kr och en liten saga som hans son hade gjort- Tack så mycket, jag blev jätte glad <3


Mitt rum


haha min säng

min klädkamare

och mitt badrum



Resten av lägenheten är ingenting att ta kort på än. Då får ni bara se massa kartonger och det är inte så roligt. Men ni får ju se mer bilder när det är klart. Ja mitt rum är ju med låååångt ifrån klart. Men ni fick se det i allafall för det är många som frågar ! hih puss !


fullt med grejer

hejsan, nu har vi fått hit massor mer saker i lägenheten och vet ni ! Jag han min överförnings sladd nu. Så jag kan lägga in bilder, bra va !!

Förlåt att jag inte har skivit på ett tag men har inte haft något att skriva om, jag har bara vart i skolan och sådär.
Men nu ska jag ta lite bilder på lägenheten och sen ska jag lägga in de på datan så fårn ni en bildbomb sen, hur låter det. Hörs snart puss på er !!

RSS 2.0