Ny dator

Yes, fick en dator i konfirmations present av emma, mathilda och mamma. Tack. De va en sån där liten som jag snackade om igår. Blev jätte nöjd med presenterna, fick ju pengar med och ett halsband. Så de va nice. Nu sitter jag här med fia och vi ska väll hitta på något snart för hon ska hem om en timme. Det är ju skola i morgon med, orka de då. Men nu är de sista veckan med lektioer, det är lite nice bara att de är mycket att göra. Men de är bara göra de nu, har ju skjutit upp de jätte mycket som ni vet. Men nu ska jag ta tag i det i allafall. men nu ska jag vara lite social mot fia, puss på er. och nu kommer jag att blogga myyyycket mer. Det kan jag lova er !! :D <3333


emmas data

sitter här i mitt vardagsrum och bloggar lite,´lite najs om jag skulle ha en sån här data. Liten o ch behändig. Måste ta och lägga mig snart. Ska ju konfirmera mig i morgon. Ska vara i kyrkan klockan 10 i morgon. Sen är de slut på att gå till kyrkan. De är bra. För nu kan jag ju ha ett liv efter skolan på onsdagar.  Men åhh jag vet inte vad jag ´skriver så nu skriver jag inte mer än att jag har varit med jonna idag. Men på dagen va jag i kyrkan och käka pizza.  Efter konfan va jag med emil, oskar oh jonas. men puss nu ska jag inte skríva mer, !!

Konfa

japp, då har man vart i kyrkan igen. De va rätt kul idag. Typ gjorde massa roligheter. grilla och skratta ihjäl mig åt jocke och ebba. Skolan med., segt som fan. Orkar inte gå till skolan i morgon asso, men jag måste. blää. haha är hemma hos jonna nu och snackat med henne lite. ska nog traska hem snart. Måste ju plugga till provet i morgon. De äger inte...

btw, en månad med älskling idag. oskar andreen <3


frulle nyss då

Så nu har vi nyss käkat frulle, knäcke och yougurt. najs vare. och nu ska vi yp fixa oss, fast klockan bara är halv 6 på morgonen. Fan va najs. Jag är inte så trött nu heller. Men jag somna sa jonna. men jag kan inte ha sovit i mer än 5 minuter asso . För jag vet allt Jonna har gjort typ. ? haha jävla cp barn tror jag sover och grejer,. haha. aja. puss på natten med jonna, vi har fan roligast tillsammans. ! ! Nu över till snyggast hår låtarna då ! De äger sönder.

A night with Jonna!

Japp, så är de. De blev att sova hemma hos jonna inatt igen. De äger sönder. Vi ska typ va uppe så läne vi orkar. Ska försöka att inte sova alls. De är ju bara några timmar kvar till skolan börjar så de ska väll inte va några problem. Kommer nog bara va väldigt död. Men fan, måste ju testa lite. Fan jag kommer ihåg sist jag och jonna dygna. Fan jag trodde jag skulle dö. Men jag överlevde för jag äger. hahaa ! nä men va fan håller jag på med. är redan trött och grejer. inte bra aass. pözzzzzzzzzzzzzzzzzz,

I know that you love my bitches ! ;) <3333333333

Förlåt

haha förlåt för att jag aldrig skriver. Men de är ju inte kul när jag inte kan lägga in bilder och så. Men de ska nog bli massa bloggande sen när jag får datan tillbaka ! Sofia har sagt att hon ska göra min blogg med snart. När hon har tid. Hon har ju så mycket att göra menar jag. haha nä då jag skoja med dig. Men de här dagarna har varit najs. Vart med jonna och så. Träffade oskar igår med. kul som vanligt. Love yoou ! :D haha men nu ska jag inte skriva så mycket mer. pööööööööööööööööööööözz ! ;) <3<3<3

älskar dig !  <3

two days with jonna

Nu är jag hos jonna och vi ska snart gå och lägga oss och kolla på film. Idag så har vi typ vart på stan och käkat pizza. Sen blev de att dra till strömmen och softa lite och ta lite bilder. haha. Sen så drog vi hem och så dampa vi lite med jonnas mamma. haha sjukt kul va de i allafall. dansa och lite sådär. Men aa, nu ska vi i allafall lägga oss klockan är mycket och de är mycket att göra i morgon. puss på er. De kommer lite bilder från dagen här under.


Jag på gu va gott !

Jonna på gu va gott !

Jonna är sötnuuus ! <3

haha loove you ! <3
 

jonna on kamera !

Livään

Nu är jag hemma hos olivia, vi har typ lagat mat, va bara på första lektionen. Sen skulle vi ju till idrottspraken och kolla på fotbloll. Men de spöregnar ju ute, hur kul är de på en skala då. Så jag och olivia ligger undertäcket och kollar på film och sådär lite mys. Somnar snart tror jag, senare vet jag inte vad som händer men det är sånt som märks eller vad säger ni. pözz !!

Ingen dator

Hallå där, som sagt jag har ingen dator så det blir inte att jag skiver lika ofta som vanligt. Men nu är jag i allafall hos jonna vi har kollar på den stora melodifestivalen och sådär, men vi orkar inte kolla på röstningen så den sket vi i. Jag ska snart hem tror jag så jag passade på att skriva lite blogg sådär innan. Tidigare idag så har jag vart på stan med Olivia och fikade och så träffade vi Oskar lite med och hans kompisar. Men de va bara en snabbis, jag ska nog träffa honom i morgon med tror jag. kulkul ! Japp, en lugn helg för min del. Men nu har jag inget mer att säga. puss på er så hörs vi i någon annan dag, ska försöka skriva i morgon. Love you !

love  yooooou ! <3<3

Onsdag

min dag har typ vart skit... och från och med i morgon har jag ingen dator, bara så ni är medvetna om det, men jag skriver från kompisar till vi skaffar en ny. Tar nog inte så lång tid med tanke på att jag och mamma är typ databeroende ! ;) hahah men puss på er.
oskar jag älskar dig sjukt mycket ! 27/4

Tisdag

Hallu, kom hem för ett tag sen från eneby. Blev att träffa olivia först och åka till himpa och sen möte vi Oskar, oskar, Johan och petter. Vi kollade när Markus spelade match men de blev lika, de va en KORPmatch hahah as kul och kolla när alla gubbar spela. Efter matchen så drog vi till ica och sen blev de att åka hem för mig och olivia, ändå kul dag, även om jag inte drog ut förns vid 6 eller något. haha men puss på dagen ! <3

God morgon

Jag kunde inte somna förns 3 i natt ungefär, låg och tänkte på massor med saker. Men ändå är jag uppe med tuppen och duschar och ska fixa mig snart när jag druckit upp mitt kallt te..  värmde de för lite och orkar inte gå till köket och värma det igen.  Skolan idag då, min kortaste dag idag så det är skönt, slutar tio över 2. Sen ska jag träffa Oskar som ska ta sig hit på något sätt, men vi har inte kommit på hur än. Men det löser sig väll antar jag. haha. Men nu måste jag fixa mig och så, men bi hörs senare, puss på er !

gott te, det borde ni prova.

dagens outfit, haha andra bilden är sååå seriös !
linne - HM
Grå mjukis - intersport

komma ihåg

Imorgon måste jag komma ihåg att ringa till frisören och beställa färg tid ! Påminn mig vänner. Jag skulle ha gjort de för en vecka sen, de kommer inte ha någon tid åt mig annars ju ! Kul med sju meter utväxt om någon vecka då ! haha, så det är ett måste !! puss ! Nu måste jag lägga mig ner i sängen kommer ju vara död i morgon, !! love yaa ! <3


Brownie


kolla min bruna arm, hur då !!?  Jag som är blek !!

bilder från skolan idag


Jonna kul hela dagen ju vafan ! haha blodsyrään ! hahah <3

fan skit i mig på bilden jonna är söt & Johan du borde ju klippa dig asso !

Amarican pie

Blev att dra till Jonna tillslut. Vi gick till lidl och köpte lite godis, de va as billigt today , haha ! Sen blev de gå hem till henne och sätta på Amarican pie the wedding. As bra. Men skivan laggade så mycket så vi somnade, som vanligt kanske man ska säga, haha varje måndag när man är helt slut efter skolan. Vaknade vid halv 10 typ så jag drog hem och satte mig vid datan lite grann. Har snackat med Oskar ett tag med. Så nu är min dag snart över. Ska bara sitta här vid datan ett litet tag till och dricka mitt te sen blir de att krypa ner i sängen och kolla på BB. puss på er så hörs vi i morgon.

haha jonna, as kul med dig idag, like always ! loveyou <3

muums med te på kvällen mot min hals ! <3

Lite posetivt


mer läsare på G,
välkommna ! ;) <3

Måndag

Måndag igen då, skola.. Tråkigt... Åt nyss lite mat men inte så gott. Men jag överlever väll dagen i allafall. Ska nog sätta mig och plugga lite svenska så den blir klar någon gång, sen kanske det blir att träffa jonna om någon av oss orkar. Känns inte som så just nu asso., jag är heeelt död och har ont i halsen, haha, f*n vad jag klagar, men de måste man ibland. Har en dålig dag och de har väll alla människor. Men nu ska jag plugga... -.- herå !

Jag orkar inte

Nej !! Det är skola i morgon. Jag är så skoltrött nu och jag ligger efter massa i engelskan. Suck... Måste jobba på som f*n den här veckan och jag har ingen lust. Jag vill bara vara hemma och ta det lugnt och träffa mina kompisar.
Fatta när de blir sommarlov då ! Sola och bada och äta glass och bara umgås med sina vänner, underbart ! Egentligen är de ju bara att räkna ner nu och göra sitt bästa i skolan så kommer det underbara lovet ! Wiiihu ! Men ändå, palla....

sommarsommarsommar !!


Sol

Det blev att sova en heldel idag eftersom jag inte mådde så bra, men de är bättre nu., När jag vaknade satte jag mig på balkongen med mamma och pratade och planerade lite till mormor och de ska komma. Sen så har jag käkat lite,. det blev som jag ville. haha YEES ! Så hoppas man blev lite brunare nu när man satt på balkongen i solen. Måste ändå dra och sola solarium någon dag, eller jag har funderat på att sol duscha mig innan skolvslutningen, men jag vet inte vart man kan göra de. Skulle ju va lite najs sådär. Men nu ska jag ta och sätta mig på balkongen igen och dricka lite cola. puss på er !

Söndag

Hallu ! Vaknade upp vid kvart över 6, jag hade sjuuukt ont i halsen. Så jag gick upp och tog ett glas vatten sen gick jag och la mig igen. Sen vaknade jag när mamma kom hem från jobbet, jag kan inte svälja och de är synd om mig. haha men de går nog över mer och mer under dagen., Måste ändå gå i skolan för jag har varit borta så mycket. Så bah att bita ihop.
Idag vet jag inte vad som händer. Tror jag ska vara hemma och bara ta det lugnt så jag inte är helt död i morgon. Jag är sugen på rostat med typ skagenröra på. Så man kanske ska flörta lite med mamma.. puss på er !

hahahah ! kolla va snigg va en gång i tiden, jag va typ 7 år ?

Lördag

Igår då blev de att åka till eneby vid 7 ungefär och träffa Oskar och alla. De va jätte kul. Vi drog hem till Axel först för han skulle äta och sen skulle de typ käka tårta. Efter ett tag drog jag och oskar hem till honom för han skulle käka och så. Vid halv 10 så drog vi hem till Lukas och satt i hans trädgård och elda lite. haha. Blev rikigt mysigt. puss på kvällen

Klant !

ALLTID på volleybollen i skolan så ska jag bränna knäna! Får sluta upp med de nu innan skolavslutningen, ingen vill ju ha sår på käna då när man ska ha klänning,ellerhur ?

Klänning ?

Vilken av de här två tycker ni att jag ska ha på skolavslutningen ? 

Vita eller randiga ?

Fredagkväll (igår)

japp, det blev inte att vara med varken oskar eller olivia. Istället träffade jag Nadja, vi gjorde inget speciellt åt pomme och kollade på tv och snackade en massa. Skönt att träffa gammla vänner ibland. Tillslut blev de att jag sov där med. Men jag kom hem ungefär halv 2 tror jag , för hon skulle ner på stan och träffa massor. Jag skulle egentligen med men jag orkade inte. Så nu har jag nyss ätit mat och ska börja fixa mig för jag ska väll antagligen försöka hitta på något i kväll. Saknar oskar.. :( <3

Nadja blöt efter regnpromenaden och popcorn !

Najda tha datanörd !

gammal låt som jag bara älska när jag gick i 4an !

Gina tricot

Jag vill ha den här tröjan !

Fredag

yes, äntligen fredag, helg och så. Behöver sova ut på mornarna. Eller vad säger ni ? 
Idag så ska jag kanske träffa Oskar om han inte skulle till åby med sina grabbar. Annars blir det att träffa olivia. Kul vilket som i allafall. Mamma kommer hem i kväll med godis till mig med. Så de kommer bli najs ! Hoppas hon köper nått gott. Nej men nu blir det kladdkaka ! puss på er ! <3

Torsdag

Skolan gick bra som vanligt. Hemkunskap sista lektionen. Jag och Jonna bakade bröd. Det belv rätt gott. Lite degit bara. haha. Sen efter hemkunskapen så hade jag tyskaprov. Jag tror inte jag går G men man får hoppas. Tror inte jag behöver göra om HELA provet i allafall. Efter skolan så åkte jag med Sofia till stan. Hon köpte en anslutninfsklänning. Jag börjar ju med få panik för de nu. Vet inte vad jag ska ha på mig. Jag hittade ingenting som jag ville ha på stan idag heller. Får kolla på de när mamma kommer hem sen.

Vad kan man önska sig i konfiramtionspresent då ? - Jag vet ingenting ! :| Vill ju inte bara ha ne massa smycken.. De är ju tråkigt. Typ kors och sånt kommer jag ju inte andvända ?

Ante som hällde olja på galvet !! & jag som är bääst !

Olivia och jag !

Uppe i tid

idag är gick jag upp vid 06.45 i allafall och är klar att åka. Behöver inte åka förns om 20 minuter. Så jag passar på att blogga lite innan skolan börjar. Jag är jätte nervös inför Tyska-provet jag ska ha idag.. Hoppas det går bra. Får kolla i boken under dagen en sista gång. Jag ska bara komma ihåg att packa ner den. Men nu ska jag snart till dansen och jag måste bara packa det sista sakerna. Jag kommer hem vid 16.00-16.30 puss på er !

Visste ni att....
Jag älskar att borsta tänderna?
-Jag kan göra det flera gånger om dagen 3-4 gånger i bland. Men ändå får jag hål i tänderna för jag dricker för mycket cola. Är det inte sorligt. ?

Himpa!

Efter skolan idag så hängde sofia med mig hem och vi pluggade lite. Sen så skjussa hon mig på cykeln ner till Olivia.
Vi åkte och letade efter vart Hagahöjden matchen skulle vara i kasnke 45 minuter. haha så KÄÄSA vi är olivia ! Men efter många om och men så kom vi äntligen fram och precis i tid med. Jag och olivia som va så tidiga från början. haha. De va lite kul att se matchen men de är synd att de förlorade, men de va ändå 93:ornas DM. Jag och olivia håller ju på 94:ornas ! Träffade Oskar en snabbis med. Tur det annars skulle jag sakna ihjäl mig tror jag, hihi. Efter matchen så cyklade vi till Markus och lämnade av honom och sen bar de av till donken ! NAJS ! Men de va lite konstiga folk där inne så jag och olivia drog därifrån så fort vi kunde. Sen blev de ju att dra hem. Nu är klockan mycket och jag mååste verkligen upp klockan 06.30  i morgon och duscha ! Sen ska jag möta Jonna klockan 8 vid statoil. Puss på er !


olivia don't kill me !

 jag & olivia va RED idag aso !


Onsdag

Skolan idag som vanligt. Orkar inte upp på morgonen ! Jag ser ju förjävlig ut i skolan , haha håret bah lite uppsatt och inget smink och mjukis kläder. Tur att de bara är i skolan, men jag längtar som fan till sommarlovet ! Bara 4 veckor kvar ungefär. Så himla skönt ! Imorgon har jag tyskaprov med och om jag inte går G på de så kommer jag nog få ett IG på mina betygspapper. De vill jag inte så jag har försökt att få in lite i huvudet nu under en timme ungefär. Tror inte att så mycekt fasnade. haha !

pluggis  !

Tisdag

Skolan idag, igen. haha råka ställa klockan på kvart i 8 istället för kvart i 7. oops ! Fick skynda mig ! Men jag hann i tid iallafall. Nu är jag hemma från skolan i allafall och jag duscha nyss och ska fixa mig nu. När jag är klar ska jag till älskling, och när jag kommer hem i kväll måste jag plugga järnet... -.- Svenskan ska va vara klar i morgon och jag har inte ens läst klart till sidan 101 i boken vi läser, har massa frågor till med. Men de fixar jag ju ! hahah. Men nu ska jag blåsa håret. puss på er

jag hatar när det regnar ute...

varför !

varför ska jag jämt skjuta på saker ! Nu har jag inte pluggat något och de är massa jag ligger efter med och de är snart sommarlov ! Jag orkar inte ! Mitt huvud sprängs !!!! :'(

svin-influensa


Nu sprids oron för svininfluensa över världen. Människor i Mexico och Kalifornien är smittade och WHO varnar för att svininfluensa kan utvecklas till en ny pandemi. Tjugo personer har dött i svininfluensa och troligen är det fler dödsfall än så. Över tusen människor är sjuka och det sprids snabbt...

Har hört att den kommit till stockholm med...

Måndag

Skolan idag då. De var rikgt segt att ta sig upp i morse eftersom jag gick en lång promenad innan jag gick och la mig. Helt slut och så slutade vi halv 4 idag med. Men en lektion så planaerade vi bara inför klassresan. Vi ska va på gotland och cykla runt litegrann och ha kul. I höst när vi börjar skolan från mån-fre 24/8 - 28/8. kulkul ! Ser fram emot det. Får ju antagligen träffa min syster då med hon bor där och kanske min bror med om han inte jobbar.
Just nu sitter jag här och väntar på att min mamma ska komma hem med något att dricka ! Jag vill ha loka och godis. Ska plugga resten av dagen och jag har ont i huvudet. Orkar inte men jag måste verkligen....


Demi Lovato - Don't Forget
bra låt. !

Igår

Jag kunde inte skriva igår för mamma sov när jag kom hem och hon skulle döda mig och jag började smattra på datorn. Så jag skriver det nu istället.
Jag skulle träffa Jonna från början. Men när jag ringde så va hon i krokek och då orkade jag inte vänta. Så jag drog och solade med Amanda och olivia. Sen kom Emil, Linus och Erik dit, efter ett tag när solen hade gått i moln så drog vi oss till donken och käkade lite mat och sen blev de att sitta vid strömmen och steka lite till. Men där drog emil,erik och linus. När vi inte orkade sitta där längre så drog vi till ica och köpte kladdkaka, kolakaka och läsk och drog hem till Markus och svulla lite. Men sen så saknade jag Oskar så jag drog och mötte han, lucas och AB. Vi dorg hem till AB och kollade på tv sen fick jag GÅ hem eftersom jag inte hade med min busskortet ! Jag trodde ju bara att jag skulle sola och sen hem, men nejnej. haha. De va en lyckad dag i allafall tycker jag. De va inte alls så långt som jag trodde att de skulle va. Det tog ungefär en timme att gå hem. puss <3


solning i klingaparken (olivias snygga bränna)

och en egopic av AB !


Bilder när jag va med madde


jag och peder !

peder och madde


Träffa madde

Japp, det blev att träffa Madde i allafall. De ska bli kul. Jag har inte träffat henne på ett tag. Får se vad vi ska hitta på. Jag ska iallafall gå och möta henne vid skarphagen centrum i allafall. Sen får vi ju se som sagt. Men vi hörs i morgon puss på er !


dagens outfit
tubtop - lindex
spetströja - gina tricot
jeans - kommer inte ihåg. :o

Lördag..

...och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill träffa någon och äta kebab! Jag har varit sugen på de sen igår ! De är sjukt! Men jag vet inte vem jag ska träffa. Olivia ska va med markus och Fia är på landet. Jonna är med Becca tror jag för hon skulle sova där igår. Madde har jag inte ringt, så det blir väll att ringa henne nu, Så puss på er ! Om inte hon kan vet jag inte vad jag gör... tråkig lördag bara...

Eneby (igår)

Hallo där, förlåt för att jag har varit dåligt på att skriva men jag har inte haft tillgång till datan här hemma. Men nu har jag ju de då ! Igår va jag i eneby heeeela dagen nästan med Oskar. Jätte mysigt och lite senare träffa vi AB, oskar, matte, nicke och rommel ! haha, alla är ju ströda as roliga. Vid 00.00 skulle jag hem tänkte jag. Men då hade jag ju kollat fel på hur spårvagnarna skulle gå. Den sista hade gårr 23.14. Men kuuuul ! Så Jag ringde mamma men hon kunde inte skjussa mig. Så Oskar ringde sin mamma och skjussa hem mig. Jätte snäll ! Annars skulle jag gå GÅ hem. kulkul ! Sen kom jag hem och sov. !


RSS 2.0