10 sett att komma över ditt ex

DATUM: 2009-11-13 TID: 06:35:05
1. Drick
Dra ihop ett gäng kompisar och tillbringa en kväll i alkoholens tecken där du endast förringar och förlöjligar det motsatta könet. Hetsa alla att prata skit om sina ex och jävliga breake-ups.

2. Rebound
Med någon yngre och hetare. Tumma aldrig på denna regel.

3. Kolla tv
Tjejer: Sex and the City. Finns ingenting som gör att du vill vara singel (och bara ligga runt) lika mycket som de här fyra mansslukerskorna.  Killar: Entourage. Se ovan, byt ut Cosmopolitans mot trekanter och sann man–love mellan Ari och Lloyd. Grymt.

4. Träna
Hjälper dig att blåsa ut huvudet och, om så bara för en värdefull stund, få bort allt grubblande. Sedan underlättar det alltid att träffa sitt ex i lite bättre trim. Det är ego-boost.

5. Deal with it

Visst, ha din lilla sorgetid, men försök även i de mest svåra stunder, att låta bli att tänka på att ni kanske kommer att bli tillsammans igen. Allting förändras, kärlek likaså. Gilla läget.

6. Fokusera
Glöm inte allt det du hatade med ditt ex, hur fanskapet tuggade högt eller stönade högt varje gång han skulle träffa dina kompisar. Oavsett hur förbannat kära ni var, finns det garanterat saker du störde dig oändligt på. Gör detta till ditt återkommande minne.

7. Svält
När vi gör slut och allting suger, är det ofta svårt att finna motivation till att äta. Utnyttja detta, ta din nyfunna kropp ut på stan – och insup komplimanger och drinkar.

8. Underskatta inte ditt marknadsvärde
Det är så lätt att vackla efter ett uppbrott och underskatta sig själv. Försök istället att komma ihåg hur många som tycker att du är helt fantastisk, och att det finns skäl till det. Alla relationer, långa som korta är ett nytt tillfälle att ”göra om, göra rätt”. Nu kör vi!

9. Drick
Jaja, vi vet att vi inte bör uppmuntra alkoholkonsumtion, och visst det är ingen långsiktig fix. Men, en ordentlig bläcka bör inte underskattas, se det mer som en Alvedon som dämpar smärta och måsten. Viktigt: Glöm inte alkolås på telefonen (det vill säga en obeveklig vän som inte under några omständigheter viker sig).

10. Bli glad (Överkurs)
Försök att fokusera på allt som är sådär fantastiskt och glatt i ditt liv just nu. Tänk på ditt grymma jobb, softa kompisar och de härliga höstkläderna. Lyckas du med detta, maila mig. Jag lyckas fan inte.


ehm ja, hitta de här på
http://glife.se/. haha lite kul faktiskt. Så nu hoppas jag att ni kommer över era ex där ute !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0