Smedby igår kväll

DATUM: 2009-03-14 TID: 11:47:56
Ja, det blev att vara i Smedby igår kväll efter att ha vrit på stan en stund. Träffade fia på stan först och sen mötte vi Lisa och Johanna, men Lisa skulle iväg så hon va tvungen att gå. Men det belv att jag Johanna och Sofia gick på stan. Det va trevligt ! Donken va det ju lugnt roligast på !
Efter att vi hade varit på stan ett tag så drog vi till Smedby. As roligt. Det började med att Fia ramla ur bussen och låg på marken? Normalt ? Nee inte så..
Sen gick fia hem och åt. Då passade jag och Johanna på att dra hem till Johan. Men där fick vi inte va för han va med tre andra tjejer och vi störde tydligen ! XD
Då gick vi hem till christoffer istället. Men han skulle hem till noob Johan. Men vi hade hans boll i allafall som han köpte på Willys i Borlänge ! Så vi tog sönder den och skicka ett videoklipp när vi tog sönder den till hans mobil. hahaha fan va omogna vi va i går men de va väldrigt kul. Jusste ! me får inte glömma att vi gick hem till Fia och hämta ett kuvert för att lägga ner den trasiga bollen i. Sen skrev vi Crilles namn på den och la ner den i hans brevlåda ! hahaha ! Hoppas att hon har öppmat den. Men nu måste jag ringa honom snart och säga förlåt.! För fan va omogna vi va ! Men man måste vara det i bland snart är det ju över med sånt. puss på er !  

Kommentarer
Postat av: NINJAN JOHANNA

sjuuuukt kul! ;D<3

2009-03-14 @ 13:45:18
Postat av: sofia

hahaha Neej en såndääär !! "pekar på en oralglass" ;D hahaha fyfan va kul de va :p<3

2009-03-14 @ 17:51:57
URL: http://realblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0